Süper Anneler - 2011

arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım bir an önce hamile kalmak istiyorum hele eşimin ilk eşi yine erkek doğurdu haberini alınca bu takıntı oldu bende biliyorsunuz yorumcuya üye olmuştum yorumcuya göre taa mayıs haziranda yumurtlama gününe erkek veriyor şubatta sadece bio erkekte benim eşim istemiyor biliyorsunuz burdan bir kaç arkadaşın tüyosuna göre hamile kalmak için eşimin prezervatiflerinde biraz oynama yapacam geç ve güç hamile kalan bir yapım var zaten bu yıl kalma ümüdim bile zayıf Allahım sen büyüksün deyip dualarımı edip başlıyayımmı ben şubat 7 gibi adet olucam korkuyorum mayıs haziran bana hiç gelmiyecek gibi geliyor bir de 1. kızıma ağustosta 2. kızıma mayıs ayında hamile kaldım sıcak havalar yani....ne yapayım ....istiareye yatıyorum ama hiçbirşey göremiyorum beynim kazan gibi duyularım uyuşmuş sanki içki içen yıllardır namaz kılmayan ki en son namazımı geçen ramazan ayında kılmıştım yıllardan sonra ilk kez o da bebek için dua edecem diye Allah kalbimi katılaştırmış herhal istiarelerimden hiç bir şey çıkmadı bebek benim için hayırlımı şubatta başlayayım mı bekliyeyim mi Allah bana hiç ışık göndermiyor ...dondum kaldım eşim her dışarı boşaldığında kalkıp gizli gizli ağlıyorum ...moralim sıfır saatler geçmiyor burda beklemek zor...yaşım 37 oldu artık ne olacaksa olsun diyorum bir yandan yorumcuya çok taktım kafamı inanan inanmayan tutan tutmayan derken yorumcunu esiri oldum.​

orkiş bana sadece büyük kesede alt tarfata bişey var o ne dedim.yolk kesesi dedi.diğerinde yokmu dedim.o kese henüz çok küçük.sen bunlara takılma iki hafta sonra gel bakalım dedi.coraspinide kan sulandırıcı işte günde bi tane başla dedi.progestan gündeiki defa..ay iki hafta diyo ya.ben başka dra kaçamak yaparım rahat duramam heralde:27::49:bebeğin 6.haftası bitsin 7.haftaya girsin giderim.iki hafta çok :50:

cnm progestan iyi gelecektir eminim yat biraz sıkma canını inşallah olacak bu sefer

yok orkdm buradayım. valla ben çok kararsızım öle dolanıyom ortada. siz hele bir deneyin ben buralardayım şimdilik.

mulberry geldinmi dr ne dedi
bulantı olmuşmuydu sende.bana yardım et moralim bozuk bebelerden ses yok benim

ya sıkma kendini böyle rahatla hadi git bi papatya çayı falan yap elini koy göbüşüne:55: ..beni çok rahatlatırdı bu.:16:.. birbirinize elektirik verin:21: ...pc nin önünde fazla takılma bu da benim annemin uyarısıydı bana ben de sana diyeyim ..kendine gereksiz elektirik yüklemene hiç gerek yok ...sabırlı ol arkadaşım .....hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle...:49:.​

iki gün önce bulantım vardı şimdi eser yok.allahım aklıma kötü şeyler gelipgelip duriiii:14:

mımoza cnm neden böle kötu dusunuyorsunkı böle dusunursen bebısler nasıl tutunsun sana yapma lutfen bu kadar stres daha ne o mınıkler ne sesı olsun bırak takma bunları hele cınsıyetını hıc takma bcm ya artık olan oldu rabbım ıns gonlunce versın ama bız ınanan ınsanlarız cnm nolur yanlıs anlama stres yapma sakın ve rahat ol:16:

mımoza cnm neden böle kötu dusunuyorsunkı böle dusunursen bebısler nasıl tutunsun sana yapma lutfen bu kadar stres daha ne o mınıkler ne sesı olsun bırak takma bunları hele cınsıyetını hıc takma bcm ya artık olan oldu rabbım ıns gonlunce versın ama bız ınanan ınsanlarız cnm nolur yanlıs anlama stres yapma sakın ve rahat ol:16:

sence cinsiyetini kafama takar gibi bi halim varmı:14:
sadece belirtiler azalınca korku kaplıyor içimi canım.yoksa ben razıyım rabbim ne verdiyse sağlıklı versinde...

selam kızlar.bugün başka bir doktora gittim. folik asitim bitmişt onu yazdırayım diye. folic plus yazdı. muayene etti. herşey normal gözüküyor dedi. biraz iltihap varmış.endişe etme ilk 3 ay olmaması normal dedi. monodoks verdi. günde 2 tane dedi. EYLÜLE arkadaşım sana da doktor monodoks vermişti. günde 2 tane mi alıyorsun yoksa 1 tane mi? eczacı günde 1 tane al dedi 14 tane var içinde. kafam karıştı yaw:( adetinin 13. günü gel dedi takip ederiz dedi. cinsiyet olayını da 12-14-16 günler dedi erkek bebek için. ben 14-16 biliyorum ben dedim. herkes yanlış biliyor dedi. erkek spermler hemen ölmez dedi uygun ortamı görürlerse dedi. monodoks kullandığın zaman erkek spermler en az 72 saat yaşar dedi. baya bir ümit verdi kızlar. şaşırdım kaldım:)))))

ay kızlar geldim geçmişi okuyodum...
valla doktora gittim.ultrasonla baktı..ense kalınlığı falan..2 li test içinn...

zaten benim bebiş tam ortaya yatmış totosunu dönmüş yatıyodu..doktor dürte dürte zor uyandırdı...
herşey çok güzel.ölçümler iyi dedi..

ee cinsiyet için bişi söylemeyecekmisiniz dedim...cinsiyet için erken dedi.şimdi bişi desem yanılabiliriz 2-3 hafta sonra dedi maleseff:27::27::27:

ama bebişim kıpır kıpır dı taklalar attı annesine :):9::9:

valla artık napim 2-3 hafta sonra gidicem.....doktor bakarken baktım ama bişi anlamadım...kız belki belkide değil...doktor kızım olduğunu biliyo belkide ondan ümitlendirmek istemedi ne bilimmm

sıkma canını az daha sabret :16:

sağol canım ya allah inşallah sanada tattırı.biz sadece bebek istiyoruz.gerisi teferruat...:9:
seyhancım akşamları iki fincan adaçayı iç.polen ye.eşinde k.boynuzu pekmezi yesin sabah akşam....inşallah sende benim gibi geç olcek ama yakalıycan canım inşallah bu ay...

Back
X