- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #10.561
mimoza imkanin var bacim git valla bekleme icin rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bir sorum var. adet süresini uzatmak için ne yapılır sizce.
bio benim her yumurtlamada erkeğe yatkın.ondan bir 7-8 gün sonrası hep erkek.
fikri olan yazssın lütfen
orkiş bana sadece büyük kesede alt tarfata bişey var o ne dedim.yolk kesesi dedi.diğerinde yokmu dedim.o kese henüz çok küçük.sen bunlara takılma iki hafta sonra gel bakalım dedi.coraspinide kan sulandırıcı işte günde bi tane başla dedi.progestan gündeiki defa..ay iki hafta diyo ya.ben başka dra kaçamak yaparım rahat duramam heraldebebeğin 6.haftası bitsin 7.haftaya girsin giderim.iki hafta çok
![]()
antibiyotik al o siklusta
siizn denemeler hangi gündü cnm ??
bende doktora gittim bugün solda 12 mmm yum var kızlar salı bi daha gidecem
doktora söledin mi cinsiyet işini? onun için mi takip yapıyo? çatlatma iğnesi mi uygulayacak?
mulberry geldinmi dr ne dedi
bulantı olmuşmuydu sende.bana yardım et moralim bozuk bebelerden ses yok benim
iki gün önce bulantım vardı şimdi eser yok.allahım aklıma kötü şeyler gelipgelip duriiii![]()
mımoza cnm neden böle kötu dusunuyorsunkı böle dusunursen bebısler nasıl tutunsun sana yapma lutfen bu kadar stres daha ne o mınıkler ne sesı olsun bırak takma bunları hele cınsıyetını hıc takma bcm ya artık olan oldu rabbım ıns gonlunce versın ama bız ınanan ınsanlarız cnm nolur yanlıs anlama stres yapma sakın ve rahat ol![]()
sence cinsiyetini kafama takar gibi bi halim varmı
sadece belirtiler azalınca korku kaplıyor içimi canım.yoksa ben razıyım rabbim ne verdiyse sağlıklı versinde...
sıkma canını az daha sabret![]()