Süper Anneler - 2011

asla sıkılma
tamam gönlümüzden erkek geçio ama kız oldu diye üzülecek halin yok demi
Rabbim nasip etmiş çocuk ağız burun kırıcak değiliz
ya hiç nasip etmeseydi!!!
inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur canım
sen elinden geleni yaptın hamile kaldın artık tadını çıkar
keseyi gördün mü bakiim sen

yok tatlım görmedim bugün gidecektik doktora ameliyat çıkmış salı gününe ertelndi, inşallah o gün görcez keseyi.daha onu bile göremedim yani.
dediğinde çok haklısın artık kız erkek düşüncek durumu geçmek gerek dünyalar tatlısı bir kızım var ve zaten ben 2 kız 1 oğlan istiyorum ama hamilelik psk galiba diyorum ya haimişlikten önce böyle değildi... çok sağol duan için ben de sizler için dua ediyorum.

teravetcim ben yum testi kullanmadım canım. Allah ne verdiyse öyle yaptık ancak akıntı takibi yaptım 6 ay. hiç sekmedi,12.-15.gün arası uzyan berrak akıntı 16. gün kremsi akıntı bu araya denk getirdik ilişkilerimizi, o kadar.

canım inşallah hayırlısıyla yakışıklı bir oğlun olacak.
allahın izniyle. içini ferah tut.
ilk çocuğun mu. birde takvimlere göre neydi.örneğin çin takvimi, bio ve yorumcuya göre merak ettim bak şimdi.
canım benim bi kızım var Allah bağışlasın....

valla çin e göre kız
rus a göre erkek
yorumcu kız
bio kıza yatkın......

bakalım sonuç ne olacak...:26:

artık okuya okuya prof. oldum yeter artık denemeye geçmek istiyorum bu akşam eşimle ciddi cidi konuşacam bak diyecem ben son bir kez daha doğurmak istiyorum eğer ki kesinse ki o zaten hemen hayır yeter diyecek ozama sen korun diyecem....ama kalbimin bir köşesinde de seni hiçbir zaman affetmeyecem ....tabii kisi eve bol bol prezervatif alacam çünkü eşimin bildiği tek korunma geri çekilme adam çok dakik yaaa hiç sektirmez ....tabii burdada çok okudum perzervatiifi delen bir kaç arkadaşın arkadaşı bu yöntemle hamile kalmış ben de bekleyecem artık ... şubat ah şubat umarım elime yüzüme bulaştırmam ARKADAŞLAR bana bol şans dileyin dualarınızda beni de unutmayın......​

kızlar şu labo ile başlayan yumoş testini bir açıklığa kavuşturmak istiyorum. adetin 10. günü başlıyorum.sabah akşam iki kere yapıyorum. 2.çizgi çok koyu çıktıktan sonra 24 saat sonra mı yoksa 36 saat sonra mı yoksa 48 saat sonra mı yapıcam erkek bebek için şunu bilen birisi anlatsın lütfen yaaa teravet bacım ya da orkdm bacım siz bilirsiniz. geçen ay resmen acemilik yaşadım bu konuda ve sonuç negatif. bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım daha. stresten midir nedir anlamadım yaaa:((((

kızlar şu labo ile başlayan yumoş testini bir açıklığa kavuşturmak istiyorum. adetin 10. günü başlıyorum.sabah akşam iki kere yapıyorum. 2.çizgi çok koyu çıktıktan sonra 24 saat sonra mı yoksa 36 saat sonra mı yoksa 48 saat sonra mı yapıcam erkek bebek için şunu bilen birisi anlatsın lütfen yaaa teravet bacım ya da orkdm bacım siz bilirsiniz. geçen ay resmen acemilik yaşadım bu konuda ve sonuç negatif. bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım daha. stresten midir nedir anlamadım yaaa:((((

canım ben bu testi bir ay kullandım..o ay hamile kaldım....
ama ben yumurtlama olayının herkeste farklı olduğunu savunuyorum..onun için pozitiften sonraki 36. saat herkeste başarılı olmuyor bence...

ben testi pozitif gördükten 18 saat sonra ilişki oldu....
testimdeki 2. çizgi daha koyu çıktıktan 10 saat sonra ilk pozitif şekline döndü bundan 12 saat sonra silikleştiii...

benim zamanlama yanlış olabilir ama ilişki için ama...
sen geçen ayda kullandıysan yumurtlamanın gidişatını biliyosundur ona göre zamanlama yap benceeee..

kızlar bugün sabah bir akrabamız geldi sabah kahvesine. kendisinin 2 kızı 2 oğlu var. laf arasında erkek bebek istediğimi anlattım. bana yusuf suresini okuyalım hemen dedi. ben oğlanlarda yusuf suresini kızlarda da meryem suresini okutturdum ve okudum dedi. gittik hemen abdest aldık. açtı kuranı bana bitene kadar elini karnına koy dinle sakın konuşma ben her yusuf dediğimde yusuf de içinden dedi. dediklerini yaptım. sonra fatiha okuduk. karnıma üfledi elini sürdü. Allahım lütfen dualarımızı kabul et yarabbim amin...

canım ben bu testi bir ay kullandım..o ay hamile kaldım....
ama ben yumurtlama olayının herkeste farklı olduğunu savunuyorum..onun için pozitiften sonraki 36. saat herkeste başarılı olmuyor bence...

ben testi pozitif gördükten 18 saat sonra ilişki oldu....
testimdeki 2. çizgi daha koyu çıktıktan 10 saat sonra ilk pozitif şekline döndü bundan 12 saat sonra silikleştiii...

benim zamanlama yanlış olabilir ama ilişki için ama...
sen geçen ayda kullandıysan yumurtlamanın gidişatını biliyosundur ona göre zamanlama yap benceeee..

yani silikleştikten sonra mı yapıcaz???

ne kadar güzel ya. peki bunu yapmak için belli bi vakit varmıymış? hamileliğinin hangi süresinde okunuyo mesele?ben de okusam.

kızlar bugün sabah bir akrabamız geldi sabah kahvesine. kendisinin 2 kızı 2 oğlu var. laf arasında erkek bebek istediğimi anlattım. bana yusuf suresini okuyalım hemen dedi. ben oğlanlarda yusuf suresini kızlarda da meryem suresini okutturdum ve okudum dedi. gittik hemen abdest aldık. açtı kuranı bana bitene kadar elini karnına koy dinle sakın konuşma ben her yusuf dediğimde yusuf de içinden dedi. dediklerini yaptım. sonra fatiha okuduk. karnıma üfledi elini sürdü. Allahım lütfen dualarımızı kabul et yarabbim amin...

ne kadar güzel ya. peki bunu yapmak için belli bi vakit varmıymış? hamileliğinin hangi süresinde okunuyo mesele?ben de okusam.

Back
X