Süper Anneler - 2011

ayyyy agzindann balll damliyoorrr kizzzz:54:insssss mubaret cumaadaa allahim bu dualarimizi kabul edecektirr,gercektende hepimiz subatta deniycezz heyecanliyim bendeya,hadi bakalim hepimizin yolu acik olsunn:21::4:

cook dua ediyorum eylul yaa
insallahh olacakk ne bileyimm rabbimm kapisina yalvararak geleni bos cevirmezz
benim cook umudum varr insallahh

cook dua ediyorum eylul yaa
insallahh olacakk ne bileyimm rabbimm kapisina yalvararak geleni bos cevirmezz
benim cook umudum varr insallahh

inanki benimde cok umudum varrr,bu sefer olucakk bencede inan bana elimizden geleni yaptik kendimizce yapabildigimizce,:43:ben bugun arkdsa gittim toplandik iste kiz kiza belki 14 15 kisiydik iste,cogu cocugunu getirmisti,iki arkdsta bana dediki valla seni kiskandik diye niye dedim,kizini dedi cok tatli ne sanslisin dediler iki kizin var,onlarinda ucer tane oglu varr:44:ya dusundum tabikki cok sukur dunyalar tatlisi kizlarim var onlari kimseye degismem ama bak oglu olanda kiz diye kivraniyorr,hatta biraz sohbet ettik kiz erkek tiolarini ama umutlari yoktu onlarinn kiz icin:40::49:

inanki benimde cok umudum varrr,bu sefer olucakk bencede inan bana elimizden geleni yaptik kendimizce yapabildigimizce,:43:ben bugun arkdsa gittim toplandik iste kiz kiza belki 14 15 kisiydik iste,cogu cocugunu getirmisti,iki arkdsta bana dediki valla seni kiskandik diye niye dedim,kizini dedi cok tatli ne sanslisin dediler iki kizin var,onlarinda ucer tane oglu varr:44:ya dusundum tabikki cok sukur dunyalar tatlisi kizlarim var onlari kimseye degismem ama bak oglu olanda kiz diye kivraniyorr,hatta biraz sohbet ettik kiz erkek tiolarini ama umutlari yoktu onlarinn kiz icin:40::49:

simdi ben icimdeki bi gercegi soyluycem ama erkek annelerini uzulmesin insallah onlarinda kizlari olur

bana nedense sirf erkek anneleri cok soguk geliyor amaaaaaaaaaaaa
kiz diye yanip tutusannn erkek annelerinee de bayiliyorumm farkli bi gozle bakiyorum neyse mesela teyzemin 3 oglu var evine gitmek dahi sitemezdim taa ki gelinleri gelene kadar
sogukk buzz gibi gelirdii

suan annem bile konusurken aglar keske bi kizim daha olsaydi der 3 oglu var annemin evde her ise o kosturuyoo dertlesecek benden baska kimsesi yok ee bende uzagim haliyle

yengem kuzenime illaa hemen bitane daha yap dermis yasin gecmeden kizin olsun bitanede dermiss
oda oglundan cokk kizlariyla ilgilenir oglan evlendi sogudu gitti der
hergun bi bi kizina gider bigun digerinee
yaniii kiz cocugunde oyle bi sicaklik varr ne bilimmm yaa
ama erkete illaaa isteniyooo afffff rabbimm afffff erkekk birazz zoraki isteniyooo

Son düzenleme:
simdi ben icimdeki bi gercegi soyluycem ama erkek annelerini uzulmesin insallah onlarinda kizlari olur

bana nedense sirf erkek anneleri cok soguk geliyor amaaaaaaaaaaaa
kiz diye yanip tutusannn erkek annelerinee de bayiliyorumm farkli bi gozle bakiyorum neyse mesela teyzemin 3 oglu var evine gitmek dahi sitemezdim taa ki gelinleri gelene kadar
sogukk buzz gibi gelirdii

suan annem bile konusurken aglar keske bi kizim daha olsaydi der 3 oglu var annemin evde her ise o kosturuyoo dertlesecek benden baska kimsesi yok ee bende uzagim haliyle

yengem kuzenime illaa hemen bitane daha yap dermis yasin gecmeden kizin olsun bitanede dermiss
oda oglundan cokk kizlariyla ilgilenir oglan evlendi sogudu gitti der
hergun bi bi kizina gider bigun digerinee
yaniii kiz cocugunde oyle bi sicaklik varr ne bilimmm yaa
ama erkete illaaa isteniyooo afffff rabbimm afffff erkekk birazz zoraki isteniyooo
yaa aslinda insanogluyuz iste hep olmayani isterizz ama cok normall istee,tabi butun erkek anneleride ole degil ee butun erkek cocuklarda ole soguk degiller ama ne bilim bugun arkdslar oyle diyince baktimda tek ici yanan biz degiliz hatta kiz dedi ablasinin 6 tanesi varmis hep kiz demiss ama oglu olmuss,ilgincyavvv gozunu sevdigim allahimm,bazen diyommm dua ederken onu veriyosun oburunude ver herkeseee:16:afffffffki nee affffff

yaa aslinda insanogluyuz iste hep olmayani isterizz ama cok normall istee,tabi butun erkek anneleride ole degil ee butun erkek cocuklarda ole soguk degiller ama ne bilim bugun arkdslar oyle diyince baktimda tek ici yanan biz degiliz hatta kiz dedi ablasinin 6 tanesi varmis hep kiz demiss ama oglu olmuss,ilgincyavvv gozunu sevdigim allahimm,bazen diyommm dua ederken onu veriyosun oburunude ver herkeseee:16:afffffffki nee affffff

erkekk annelerı demısımm erkekk cocugunun bulundugu ev mı desemm ayy amaann neysee olsunda bızde buz gıbı olalımm erkekk annelerı beddua edın bızeee:9::9::9: Haddıııınn bak bızz sıze edıyozzzzz

ınsallahhh kızınız olsundaa butunnnnn esyalarınızııı darman duman etsınlerrr ınsallahhh parfumlerınız makyaj malzemelerınız topuklu ayakkabılarınızzzz:9::9: Beddualarımız ıyı yondeee amaaa haaaaa saka bı yanaa hayırlı evlatlar versın mevlammm

erkekk annelerı demısımm erkekk cocugunun bulundugu ev mı desemm ayy amaann neysee olsunda bızde buz gıbı olalımm erkekk annelerı beddua edın bızeee:9::9::9: Haddıııınn bak bızz sıze edıyozzzzz

ınsallahhh kızınız olsundaa butunnnnn esyalarınızııı darman duman etsınlerrr ınsallahhh parfumlerınız makyaj malzemelerınız topuklu ayakkabılarınızzzz:9::9: Beddualarımız ıyı yondeee amaaa haaaaa saka bı yanaa hayırlı evlatlar versın mevlammm

bende bize edimmmmm:52:inss ogluslarimizz olsunda evi darmadagin etsinlerrr,icerde top oynasinlarrr:55:gelsinde evimize ne yaparsa yapsin anammm,ablalarina goz kulak olucakk insss:9:bizde iki kiziz sonra erkek kardesim olmuss,annemm hep derdii kizim abinizi kizdirmayin dinleyinn,cnmya simdi universtede annemin ve bizim bitanemizzz,hep isterdim kardesime benzeyen bi oglumun olmasii,olucakk inssss:49::55:

orkisss cnmya bazi sitelerde gezindimm,gerci herzamki gibi:9:su vagi hex icin hamilelik hizlandirici diyor ama bazi doktorlar onermiyo,adetin erken gelmesine sebep oluyomus galiba ozamanda ovulasyonu kaciririz nebilimyavvv ,sastim,bide sen kulandinmi:26:vicks vapo icin ne diyon kullanicanmi:27:

orkisss cnmya bazi sitelerde gezindimm,gerci herzamki gibi:9:su vagi hex icin hamilelik hizlandirici diyor ama bazi doktorlar onermiyo,adetin erken gelmesine sebep oluyomus galiba ozamanda ovulasyonu kaciririz nebilimyavvv ,sastim,bide sen kulandinmi:26:vicks vapo icin ne diyon kullanicanmi:27:

Yok cnm yaa. Kullandım ben Benim tık gunünde oldu vicks kullancm y lere yer yapiyomus hatta potasyum hapı alacaktım kızlar yumosu geciktiriyor dediler

Son düzenleme:
Yok cnm yaa. Kullandım ben Benim tık gunünde oldu vicks kullancm y lere yer yapiyomus hatta potasyum hapı alacaktım kızlar yumosu geciktiriyor dediler

son olarak sunuda sorimm sanaa,vicks vapo ama hangisi eczanede cok cesitt vardiyaa sen biara resim eklemistin galiba,eklesen yada rengini tam olarak adini,sevaba girecen bakkk oglusu girecek karnina gunler sonraaa insssss ,benimdee insssssss:46:

son olarak sunuda sorimm sanaa,vicks vapo ama hangisi eczanede cok cesitt vardiyaa sen biara resim eklemistin galiba,eklesen yada rengini tam olarak adini,sevaba girecen bakkk oglusu girecek karnina gunler sonraaa insssss ,benimdee insssssss:46:

CNm suan tlfndan yaziyorm yarın eklerim tekrar

Kızlar benimde bi tane oğlum var 9 yaşında(Rabbim uzun ömür versin kuzucuğuma ve herkesin evlatlarına) bende sizler gibi olmayanı istiyorum:26: Allah nasip ederse inşallah bi tane kızım olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı salih bir evlat olsun kız çocuk için tecrübeleri olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim :16:

Kızlar benimde bi tane oğlum var 9 yaşında(Rabbim uzun ömür versin kuzucuğuma ve herkesin evlatlarına) bende sizler gibi olmayanı istiyorum:26: Allah nasip ederse inşallah bi tane kızım olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı salih bir evlat olsun kız çocuk için tecrübeleri olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim :16:

Canım kız bebek hep diyorum erkek bebeğe göre daha kolay
Ovulasyon gününden 5-4-3-2 gün öncelerini dene
sık ilişki , c.perhiz yok
stres yok :)))))))))) ve bolllllllllllllllllllll duaaaaaaaa

Naz81

canımmmmmmmmmmmmmmmmm
geçen senden bahsetti,m arkadaşıma hani demiştim ya 2 erkekten sonra kızı bulan arkadaşım
birazcık ona da tüyo verdim :9::9::9:Allah ta nasip etti şükürler olsun

seni anlattım üzülüyor hamile kalamıyorum diye dedim
ben 1,5 sene bekledim dedi
yılmasın pes etmeden devam etsin dedi canooooooooooooooo

herkeste aynı olmuyor işte
bazı kadınlar tek gün hap unutuyor ve o günkü ilişkiden gebe kalıyor
bazılarımız da biraz bekliyor işte
ne olur üzülüp stres etme kendine
olacak ama herşeyin zamanı var
dua ediyorum hepiniz içinde
birazcık sabır ve gayret :9: bacım

Canım kız bebek hep diyorum erkek bebeğe göre daha kolay
Ovulasyon gününden 5-4-3-2 gün öncelerini dene
sık ilişki , c.perhiz yok
stres yok :)))))))))) ve bolllllllllllllllllllll duaaaaaaaa
bernurcum ya ben bu ay kız bebek için deneme yapmaya başladım bio yorumcu erkek :( sen inanıyor musun bunlara...

inşallah sizinde oğluşunuz olsunda koltuk tepelerinden araba sürcem dıye inmesın orkiişş valla zor erkek bebek büyütmek zor sizi beklıyor az kaldııı evınız oğluşlar sarsın emiii
bende sana katılıyorum bu konuda orkdm onun için illa kız dıye tutturmam sıcak anne olayım dıyee :1:
erkek çocuk evlendımı iş bitiyor anneye karsı unut artık onu :25: kız çocuk evlensede her daim ailesının yanında destekcii
rabbim cümlseıne hayırlı evlat versın en önemlısı

canım oğlun maşallah kocaman olmuşş arayı baya açmışsın hemen yap bence inş. sağlıklı hayırlı bı kızın olur ben hamıleyım büyük ihtimal kızım olacak inş:nazar: yumurtlamadan 3 gün evvelıne kadar sık ve yüzeysel ilişki olmalı kuru günlerınde olsun mümkünse
dıyet yaparmısın bılmıyorum ben yaptım asıdık ve tuzsuz beslen kalsıyum bol al.meryem suresını hiç ara vermeden 41 gün oku
vajınal duş yaptım ben yaparsan önerırım sirkelı suyla vede vucüdunu iyi tanı takıp et
rabbım gönlündekını versın inş.

yasekuu canım sana bir tüyo vereyım dua ederken salıh bir evlat demeee salıhaa bir evlat de biz kız isteyenler salıha derse zaten kız istediğini söylemiş oluyor ben hep öyle dedım oğlumu salıh insanlardan eyle karnımdakınıde salıha insanlardan et dedim çok şükürrr :nazar:

hayırlı günler herkese inşallah...

kızlar geçmiş sayfalarda gülnevam bi ultrason resim koymuş yaaaa.
bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yok muu??
benim bebişimde aynen öyle yatıyor ordaaa merak ettim.

hayırlı günler herkese inşallah...

kızlar geçmiş sayfalarda gülnevam bi ultrason resim koymuş yaaaa.
bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yok muu??
benim bebişimde aynen öyle yatıyor ordaaa merak ettim.
canım ben baktım ama zor bunlara bakıp tahmin yapmak 12 haftalık neysede 14 haftalık olnada ben bebek bile göremedim çekim değişik sen onlara takılma bence bütün bebekler öyle yatar.....​

Back
X