Süper Anneler - 2011

amin canim.....üzülme canim sen nerden bilicektin kine, sanki bize garanti varmi yok, belki kiz yerine benimde oglum olur bu yaptiklarim yüzünden....

yorumcuya baktim ama kayit edemiyorum sayfayi buraya nasil oluyor bilmiyorum

biri söylesin arkadaşalr nasıl kayıt edildiğni...
ya da canım sadece tek o ay,ocak ayı,baksana kız günleri erkek günleri,takvim ne durumda?kızım tutuyor mu merakım o.

Son düzenleme:
amin canim.....üzülme canim sen nerden bilicektin kine, sanki bize garanti varmi yok, belki kiz yerine benimde oglum olur bu yaptiklarim yüzünden....

yorumcuya baktim ama kayit edemiyorum sayfayi buraya nasil oluyor bilmiyorum

canım prıntscr tuşu var ona bas sonra buraya gelip yapıştır de.

NURSEYNUR

ocak 2005
9 ocak 10 ocak erkek günü 11 ocak saat 11 den itibaren kıza geçmiş.
yumurtlama 10 u veya 9 u gösteriyo. erkek günüymüş yani. kızın mı oldu bu tarihteki ilişkiyle

NURSEYNUR

ocak 2005
9 ocak 10 ocak erkek günü 11 ocak saat 11 den itibaren kıza geçmiş.
yumurtlama 10 u veya 9 u gösteriyo. erkek günüymüş yani. kızın mı oldu bu tarihteki ilişkiyle

evet cnm hatta dr um çok ii hatırlıyorum 8 yada 9 ocakta (2005) hamile kalmışsın demişti.
oh ya tutmama payını seveyim senin:9:
ama nazı baktığıyla farklı çıktı neden acaba?ocak 2005 bu doğru ama o tarihte hamiş kaldım

Son düzenleme:
ben yanlis bakmisin tekrar düzelttim

7 ocak kiz
8 ocak saat 10:47 den itibare erkek
11 ocak sabat 11:16 kadar erkek ve ondan sonra kiza gecmis ..
.bu kez dikkat ettim

bana da bakar mısın oğlum için geçmişe. 26.01.1978 doğum tarihim. 19.07.2005 sat. 27 günde 1 adet gibi hatırlıyorum.

çin takvimine neye göre baktın ki ben yanlış mı bakıyorum acaba.ben ocak 1980 doğumluyum.
kızıma 2007 de nisan ayında hamile kaldım.
şubat için kız mı erkek mi merak ettim bakarmısın

canım senin şubat için erkek görünüyor... biraz karışık buna bakmak doğduğun yıla ve aya göre yaşına 1 yaş veya 2 yaş ekliyosun ama senin 1 de 2 de ekelsen şubat erkek

ya cın takvımınde normal yasımız neyse ondan bakmıyor muyuz kafam karıstı :S:44:ben 17.05.1986 dogumluyum en son ekımde adet gordum sonra olmadım son adet tarıhımı hatırlamıyorum 14 haftalık hamıleyım sızce takvıme gore ne oluyor cınsıyetıEki Görüntüle 336551 bu da gobegım:34:

Back
X