bacım panik yok...kasımda bizim testte böyle düşük çıkınca kızlara gelip ağladım...dünyam yıkıldı...yeliz var ya hani ikizleri olacak,o geldi dedi,kuzum üzüldüğün şeye bak içsin ilaçlarını,bi de keçiboynuzu bitti gittiiii,takma kafana....içimden kızdım ona ne kolay konuşuyo diye...ama ondan sonra keçiboynuzunu araştırdım,Allah razı olsun yelizden diyorum şimdi
20 kasım ilk test
sperm sayısı 22 milyon
ileri hızlı 25
ileri yavaş 5
hareketsiz 70
dr bize proxeed ve klomen verdi...ilk 2-3 gün içti bunları..sonra baktım klomen sayıyı önce düşürüp sonra arttırıyormuş..dedim gerek yok içme...aradan günler geçti bakıyorum ilaçlar hiç eksilmiyo..sen bunları içmiyomusun dedim,eh işte arada unutuyorum dedi...yeni test tarihi gelmiş,bizim kutu daha yarım olmamış...bu böyle olmaz dedim....
12 aralık.....
bir çay kaşığı çakşır kökü tozunu,1 çay kaşığı kestane balıyla karıştırdım,her sabah....
proxeedin tadı iğrenç olduğu için içmemiş,baktım prospektüsünde portakal suyuyla emimlimi daha fazla yazıyo,hemen sıktım verdim....
akşamları da 3-4 tane keçiboynuzunu kaynatıp,1 bardak onu içirdim...
tam bir hafta böyle düzenli içti...
19 aralık 2. test sonuçları
sperm sayısı 38
ileri hızlı 70
ileri yavaş 5
hareketsiz 25
sonuçlara dr şok oldu,ne yedin ne içtin demiş
yani demem o ki yalelcim,1 haftada ben gözümle bu sonuçları gördüm,ha dersen ki arada da olsa proxeedi içmiş eşin,düzensiz olsada...demek ki en çok 1 ayda sonuç tavan yapabiliyormuş....
önümüzdeki ay yapacağım şey bu,benim eşimde sıkılır hemen nazlıdır biraz,midesi hassastır...ben de regl olunca vermeye başlıycam,yuma kadar bi 15 gün falan...sonra 15 gün bekleme..yoksa sıkılır hiç içmez...
sakın olaki aşılamaya gitme...büyük çocunluğun kızı oluyo...spermleri yıkamma işleminden geçirirken y ler telef oluyormuş...zaten hassas bizim y ler...hem aşılamaya gitseniz bile eşin yine takviye almak zorunda kalıcak,kalite açısından dr da isteyecek ilaç falan...bence en azından 2-3 ay deneyin bu şekilde...