Süper Anneler - 2011

kızlarrrrr

şimdi gidip son sigaramı içicem :ssz:
ve bir daha asla görüşmemek üzere ayrılıcam....
ne olur dua edin benim için de kurtulayım şu illeten...belki de aylardır sebep bu hamile kalamama :43:..bu ay hazır boşken şu işi de halledeyim...
çok moralim bozuk yaaa,daha önce bi kere denemişliğim var bırakmayı ama 4 gün dayanabildim....o 4 gün zehir gibi geçti...çocuklar "yeter anne yaa iç,sen de kurtul bizde " demişlerdi :37:
bu sefer kimsenin haberi yok,başarırsam süpriz olacak...

pazartasi günü sanırım oktay ustaya bi diyetisyen çıkmıştı...vücudun sağlıklı olması için alkali olması demişti..çikolata sigara vücudu asitik yapar dedi..bi su bardağı suya bi çay kaşığı kaobonat attı ve yarım limon sıktı alkali su dedi...yani şunu diyecem sigara asitik ediyo seni..
en azından şu çalışmaları sürdürürken içme..
ben yine kırmızı kart yedim..2 sene oldu halen gebe kalamıyom..kafayı yiyecem 5 sene korunan bunu için spiral taktıran kadın benmidim....elim kolum kalkmıyo artık..dr bi sebep bulsa ve bu sebepten hamile kalamıyon dese zil takıp oynayacam..
niye ya niye herşey bukadar iyiken olmama sebebi ne..
neyse ....kocan nasıl iyleştimi..çalışmalar nasıl gidiyo..

bende geçen sene bıraktım sigarayı canım :ssz: benim içinde zor oldu eşimde kullanıyor yanımda içerken bile canım nasıl istiyor anlatamam ama direnecem pes etmek yok bacımmmmm
ay deme yaaaa...bir sene oldu ve hala canın istiyor mu :43::43::43: ömür boyu direnmeyle mi geçicek böyle...hiç içmemiş olanları öyle kıskanıyorum ki...
pazartasi günü sanırım oktay ustaya bi diyetisyen çıkmıştı...vücudun sağlıklı olması için alkali olması demişti..çikolata sigara vücudu asitik yapar dedi..bi su bardağı suya bi çay kaşığı kaobonat attı ve yarım limon sıktı alkali su dedi...yani şunu diyecem sigara asitik ediyo seni..
en azından şu çalışmaları sürdürürken içme..
ben yine kırmızı kart yedim..2 sene oldu halen gebe kalamıyom..kafayı yiyecem 5 sene korunan bunu için spiral taktıran kadın benmidim....elim kolum kalkmıyo artık..dr bi sebep bulsa ve bu sebepten hamile kalamıyon dese zil takıp oynayacam..
niye ya niye herşey bukadar iyiken olmama sebebi ne..
neyse ....kocan nasıl iyleştimi..çalışmalar nasıl gidiyo..

eşim fizik tedaviye devam ediyo canım,çok sağol...bu ay ara verdim denemeye,hem dinlenelim hem de ben şu antibiyotik,fitil ve sigara işini halledeyim dedim...ama başıma ağrılar giriyo...

aahh kızlar aahhhh....bi kaçgün girmezsem merak etmeyin,savaşmam lazım bu illetle :47: canlı cenaze gibiyim...keşke şimdi uyusam da 1 ay sonra uyansam herşey bitmiş olsa :31:

ay deme yaaaa...bir sene oldu ve hala canın istiyor mu :43::43::43: ömür boyu direnmeyle mi geçicek böyle...hiç içmemiş olanları öyle kıskanıyorum ki...

eşim fizik tedaviye devam ediyo canım,çok sağol...bu ay ara verdim denemeye,hem dinlenelim hem de ben şu antibiyotik,fitil ve sigara işini halledeyim dedim...ama başıma ağrılar giriyo...

aahh kızlar aahhhh....bi kaçgün girmezsem merak etmeyin,savaşmam lazım bu illetle :47: canlı cenaze gibiyim...keşke şimdi uyusam da 1 ay sonra uyansam herşey bitmiş olsa :31:

Benim eşim hayatta sigaranın tadına bile bakmış değildir. Bende sadece küçükken öyle meraktan bayramda filan bir iki içerdim okadar. Bende içenlere şaşıyorum. İnşallah tamamen bırakırsın ve seni esir etmesine daha fazla izin vermezsin

Hoşbulduk çok teşekkür ederim...ben birçok not aldım geçmişide az çok hatırlıyorum o zamanlar yöntemlerle tutturan teravet ve eylüle arkadaşlarımız vardı...gurbet güzeli orkidem nurseynur fatmazehra yalel ....daha hatırlayamadığım arkadaşlar..tabi ben çok kısa süre kaldım 3 ay kadar topikte arada bakmaya çalıştım ama çocuk işine ara verince takip edemedim fazla...
erkek bebek için uyguladığınız neler var kızlar yeni gelişmeler var mı?
nerden başlayacağımı bilmiyorum??:26::26::26:
babymuck
doğum günün kutlu olsun:))

berrak merhaba.. bugün düşündüm... seni hatırlıyorum, bu nick tanıdık diye... demek o zamanlardanmış...
teravet ve eylüle tutturdu hakkatten... yöntemleri sonuna kadar uyguladılar. ne deniyorsa yaptılar. sonucunu aldılar maşallah.
ben de o dönem hamile kalmıştım, cinsiyetini bilemiyorum ama, düştü benimki.
sonra 1 kere daha kaldım, yine düştü.
sonra korundum bi süre.
sonra 8-9 aydır istiyorum yine. 9 aydır tam teşekküllü çalışıyorum, olmadı bi türlü.
bu ay sperm testi yaptırdık, spermlerde sıkıntı çıktı.
dünden beri onunla ilgileniyorum, ne yedirsem içirsem diyorum... burda kızlarla çoktandır akraba gibi olduk.. ne akrabası :) kardeş olduk.
deniyorum yani.... devam çalışmalara :)
sen de başla bakalım yeniden... hakkında hayırlısı olsun canım.

kusura bakma baby, ben kendi telaşımdan farketmedim bugün, doğum günün olduğunu... şimdi farkettim.
doğum günün kutlu olsun.. nice yaşların olsun sağllıkla-sevdiklerinle...

ben babychois yanlış yazmadıysam takvimi de almıştım o zamanlar ve bioritmle karşılaştırdım aynısı diyebilirim..o yüzden almıcam erkekgün hesaplamalarımı yaptım biortmle dolunaya inanıyorum...yumurta takibi çat iğnesi kısmıda tamam...eşe kan verdirmede tamam...burda doktorlar çok yardımcı oluyor o konuda...beni kara kara düşündüren alkali diyet:26::26:eşe aldırılacak takviyeler??
neler yapıyosunuz diyet konusunda ve kimi kaynak limon kesinlikle vücutta emilince yine de asidiktir diyor soda ya da limonata soru işareti oluyor o zaman...keçi peyniri,maydanoz,ıspanak,marul,alkali diyorlar sizce de doğru mu?kuru kayısı kuru incir asidik diyorlar??
fikirleriniz ve önerileriniz benim için önemli teşekkürler..

babychoise o dönem modaydı. ben de almıştım.
evet ben de karşılaştırmıştım, bioritimle aynı gibiydi hemen hemen....
1 senelik takvim almıştım ben.. hiçbir gnü, benim yumyum günlerime denk gelmemişti :)
ben bir kere, ıspanak ve marulu birlikte sıktım .. sularını ölçtüm. alkali değildi ama asidik de değildi.. arada çıktı. ama kaçtı değeri hatırlamıyorum.
kuru kayısı ve kuru incir, asidiktir evet. ama yumurtlama ve spermler için iyidir, tüketilmelidir.
teker teker bunlara takılırsan, çıkamazsın o işin içinden bacım.
sen, karbonatlı suyu ihmal etme. en önemlisi bu. süt ve süt ürünlerinden uzak dur, ama hiç tüketmemek şeklinde değil tabi.
ben mesela, sabah kahvaltıda yiyorum peynir azıcık. regl olduğum zaman süt içiyorum (3 gece birer bardak)..
kırmızı et ve protein çok iyi alkali kaynaklar. fasulye, mercimek falan...

ben 1 senedir alkali diyetteyim, eşim de 3-4 aydır uyguluyor.
sperm ph:7,2 çıktı. henüz alkali olamamış spoşlar.
ben kendi ph'ımı ölçemiyorum.

Selam kızlar nasılsınız ben im durum b.k tan bugün yine test yaptım öğlen yine pozitif şimdi yine yaptım azıcık silinmiş bir şey anlamadım bu testten akıntım 2 gün önce yoğundu uzuyor du şimdi pek yok gülen madem yumurtluyom nerde bu akıntı test pozitif çıktıkça kuruyorum bir şey anlamadım

:)))
tam yumyum zamanında kupkuru olmak normalmiş.
ben bugün doktorla görüştüm. pek çok kadında bu durum varmış. birkaç saat kupkuru olunuyormuş, sonra başlıyormuş akıntı yeniden.
bi de yaş da etkiliymiş. gençlikteki gibi ıslaklık olmazmış zaten yaş aldıkça...
34 yaşımdayım, hafif kuruluk normaldir dedi.

gitmeeeee.. gel hep.
özlerim ben seni....

aldım keçiboynuzlarımı geldim. .
eşim yolda, izmirden geliyor. 2 saat sonra gelmiş olur heralde.
kaynattım, bismillah bu gece başlıyorum yedirme içirme yutturma çalışmalarıma :)))

keçiboynuzu kürü
proxeed (portakal suyu ile)
çinko+ folik asit+ l-arginin
sabahları polen ve bal
bol bol fındık-ceviz-badem
her gün 1 hurma + 1 kuru incir+ 2 kuru kayısı

programım budur. beğendiniz mi kızlar?
apranaxx ne diyorsun bacım? olur mu bu iş sence? :26:

ya benim kafama bişey takıldı

kızlar... acaba bu kocişler de araştırma yapıyor mudurlar gizli gizli...
ne yesek ne içsek diye düşünüyor mudurlar?

ne sebeple, hep biz araştırıyoruz? ne sebeple, hep biz tutuşturuyoruz bunların eine bişeyleri zorla... ne bu yaaaa

ya benim kafama bişey takıldı

kızlar... acaba bu kocişler de araştırma yapıyor mudurlar gizli gizli...
ne yesek ne içsek diye düşünüyor mudurlar?

ne sebeple, hep biz araştırıyoruz? ne sebeple, hep biz tutuşturuyoruz bunların eine bişeyleri zorla... ne bu yaaaa

Bence hiç umurlarinda degildir nasil olsa onlarin yerine herşey i yapacak birileri var ya anneleri ya eşleri

Bence hiç umurlarinda degildir nasil olsa onlarin yerine herşey i yapacak birileri var ya anneleri ya eşleri

bence düşünüyordurlar.. ama erkeklik gururu var. böyle işlerle uğraşmaz erkekler çünkü. illaki direnmelidir erkekler çünkü... karısı peşinden koşturmalıdır çünkü....
ama düşündüklerinden hiç şüphem yok.
:))

kaynattım, bismillah bu gece başlıyorum yedirme içirme yutturma çalışmalarıma :)))

keçiboynuzu kürü
sabahları polen ve bal

Ay kusum bak yogunluktan sana yazmayi unuttum birde caksir koku tozunu bala karistirip esine icireceksin calisma yapacagin ay adetin bittikten sonrada sen iceceksin seninde yumosun catlarken sivi artisi olacak :) catlamayi daha kolay anlayacaksin.

Ay kusum bak yogunluktan sana yazmayi unuttum birde caksir koku tozunu bala karistirip esine icireceksin calisma yapacagin ay adetin bittikten sonrada sen iceceksin seninde yumosun catlarken sivi artisi olacak :) catlamayi daha kolay anlayacaksin.

hey Allahım, hamdolsun sana yarabbimmmm

karga boku, öküz gözü, tavşan idrarı... falan da var mı acaba kullanılacaklar arasında? :36:

kafayı yicem heeee...

iyi tamam, bi de bunu alalım madem yarın.
çakşır kökü tozu.

he bunu sanki apranax da söylemiş miydi? evet hatırladım defnem, sağol hatırlattığın için.
alıyım gari yarın. yiyelim güzelleşelim.. :1:

hey Allahım, hamdolsun sana yarabbimmmm

karga boku, öküz gözü, tavşan idrarı... falan da var mı acaba kullanılacaklar arasında? :36:

kafayı yicem heeee...

iyi tamam, bi de bunu alalım madem yarın.
çakşır kökü tozu.

he bunu sanki apranax da söylemiş miydi? evet hatırladım defnem, sağol hatırlattığın için.
alıyım gari yarın. yiyelim güzelleşelim.. :1:

Bence bizleri guinness rekorlarına almalılar.

keçiboynuzu kürü
sabahları polen ve bal

Bacim bende ne uyku var ne huzur :( cok zor bu illetten kurtulmak...simdi bak bu takviyeleri duzenlemek lazim....proxeed vereceksen cinko arginin folik takviyesine gerek yok zaten tozun icinde bunlar var.valla spermler yumosunu deler gecer gorursun :D bide ya balli caksir ya da polen.ikisindwn birini sec.istersen donusumlu kullan.1 ay biri bir ay biri...

Back
X