Süper Anneler - 2011

günaydın kızlar nasılsınız?bu ayda olmadı galiba vallla beklenen adet tarihime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif zaten hiç bir belirti yok mart ayına kalırsa ya ara vericem yada tek ilişki denemeyecegim.bu arada erken gebelik testleri ne kadar güvenilir

günaydın kızlar nasılsınız?bu ayda olmadı galiba vallla beklenen adet tarihime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif zaten hiç bir belirti yok mart ayına kalırsa ya ara vericem yada tek ilişki denemeyecegim.bu arada erken gebelik testleri ne kadar güvenilir

İşte okadar sabırsız davranıyoruzki tutacağı varsada tutmuyor. Hiçbir test yüzde yüz güvenilir değildir. Bence sen stres yapmadan birkaç gün daha bekle geç döllenme olabilir

bence düşünüyordurlar.. ama erkeklik gururu var. böyle işlerle uğraşmaz erkekler çünkü. illaki direnmelidir erkekler çünkü... karısı peşinden koşturmalıdır çünkü....
ama düşündüklerinden hiç şüphem yok.
:))

kızlar benim saldım çayıra mevlam kayıra yöntemim tuttuuuuuuuu :21: :21: :21:
hamileyimm :49:
hadi darısı başınıza

Hayırlı olsun neler yaptin herseyi bosverip gun asiri mi yaptin

Son düzenleme:
naber canım nevar ne yok sende durumlar denemelerinin sonucunu alırsın inş bende bu ay yine olmadı sanırım.gecen ayda böyle oldu.bu sefer 2.çizgiyi görünce deneyecegim

naber canım nevar ne yok sende durumlar denemelerinin sonucunu alırsın inş bende bu ay yine olmadı sanırım.gecen ayda böyle oldu.bu sefer 2.çizgiyi görünce deneyecegim

evet bende ertesi denemiştim geçen ay olmadı 3 gecedir ilşki oldu bizim 14.15.16.gece 15.gün pik yaptı 16.gün aynı idi c ve t az sonra bir test daha yapacağım bakalım inşallah t silik çıkar bir topik var orayı okuyordum gerçi çok kere okudum ama sende oku istersen belki görmüşsündür http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=3

kızlar infolic ne işe yarıyor folic plusı biliyorumda infolic hamileliği kolaylaştırıyor diyorlar

inofolic, yumurtalıkları uyaran bir folik asit takviyesiymiş canım.
ben, Solgar'ın folic asitini kullanıyordum. şu durumda yetersiz, inofolic kullanalım dedi doktorum.
inofolic, yumurtalıklara 'yumurtla mutlaka, çabuk yumurtla.. yumurtanın kabuğu yumuşak olsun, spermler kolay delsin' diye baskı yapıyormuş. yumurtalıklar da çabuk olgunlaştırıp, kabuğu sertleştiremeden çatlatıyormuşlar.
anlatabildim mi?

Bacim bende ne uyku var ne huzur :( cok zor bu illetten kurtulmak...simdi bak bu takviyeleri duzenlemek lazim....proxeed vereceksen cinko arginin folik takviyesine gerek yok zaten tozun icinde bunlar var.valla spermler yumosunu deler gecer gorursun :D bide ya balli caksir ya da polen.ikisindwn birini sec.istersen donusumlu kullan.1 ay biri bir ay biri...

ah bi delip geçseler... 9 ay oldu, tık yok :)
dur bakalım, tamam dediğin gibi yapayım.

dün gece verdim eline keçiboynuzu suyunu, itirazsız içti. verdim proxeed, karıştırdım pekmezli suya... itirazsız içti.
'bunlar hep yapılacak mı yani şimdi? bu mudur mecburiyetim?' dedi..
'mecburiyet değil hayatım, istemezsen yapmayız... sorun yok, kötü hissetme yani' dedim.
'iyi tamam ver, bi uyalım aklınıza bakalım... içelim güzelleşelim, bakalım nolcak sonunda?' dedi :))

tabi ben, tüm burdan okuduklarımı... bu kürleri mürleri..... hepsini, doktor bana tavsiye etmiş olarak anlattım kocişe. doktor önerdi, bunları yiyip içicez... dedim.
yoksa o keçiboynuzu suyunu falan imkansız içmezdi.

benim şimdi elimde polen var, o zaman bu ayı polenle geçireyim. öbür ay çakşıra geçiyim, di mi apranax?

canım, sabırlı olalım biraz.
ben hamileliklerimde, erken gebelik testi kullandım hep. evde de var. lazım olursa kullanıcam inşallah :)

prediktör marka, erken sonuç vermiyor.
certain.. benim favorim. 1 hafta öncesinden sonuç veriyor bende.
eğer hamileysem, adet günümden tam 5-6 gün evvel, öğreniyorum.

selam kızlar..
annem bu sabah katarakt ameliyatı oldu.
çok basit bi operasyon... telaş yapacak bişey değil.
ama, bizim annemlerde, işler öyle yürümüyor.
dün akşamdan, annem hepimizi organize etti. 'elif, begümü bırakınca gelir, emin işe gitmez zaten. yalçın, gitse de yakın iş yerine.. ordan gelir ameliyat saatinde, çıkınca yemek yeriz.. bize geliriz...' şeklinde.

çıldırıcam ben artık bu işlerle.
şu anda annemlerdeyim.
babam, arabasını servise götürdü, annem evde yalnız kalmasınmış. ben kaldım yanında. halbuki yapacak bişey yok. karnı tok, sırtı pek.. uzanıp dinlenecek. ağrı sızı yok.. hiçbir olay yok. ben neden burdayım da evimde değilim acaba, bilemiyorum...

sabah, toplandık annemlerin evinin otoparkında.. buluştuk.
topluca gittik hastahaneye..

ya ben bu sabah çok pis kaza yaptım. 7 araba birbirimize girdik, zincirleme... annemin olayına yetişme stresinin üstüne, o kaza tuz biber oldu. hala daha söylemedim bakın, kimsenin haberi yok. ama hakkatten çok kötü oldu.
öndeki 3 araba birbirine bi girdi.. önleri arkaları dağıldı. ben öndekine çarpmadım. önde bi sıkıntı yok. çok ani bi duruşla sert şekilde durdum. kafam çarptı direksiyona. alnım şişti. öndekine çarpmadım ama, arkadaki bana çarptı.. hafif ileri sürükledi beni.
ama popomda bişey yok, hafif plaka çatlamış, hafif boya çatlamaları var... iyi yani arabamın durumu. ama arkamdan çarpan arabanın önü dağılmış. onun arkasında da 3 araba önden arkadan berbat durumdalardı.
ben o durumda, önümde 3 + arkamda 3 = toplam 6 ezilmiş arabanın arasından, nasıl oldu da nerdeyse sapasağlam çıktım, bilemiyorum. çok sinirlerim bozuldu...

hamılemısın yoksa

o nasıl olurki iki günde hemen ondan önce korunduk tatlım testimin sonucu t hafif silik c kadar koyu değil ama belirgin elimdeki son testide yarın yapacam akıntı kuruyum çok anlamadım geçen aydan desen yum vardı pzts çatlamak üzere dedi doktor ama

selam kızlar..
annem bu sabah katarakt ameliyatı oldu.
çok basit bi operasyon... telaş yapacak bişey değil.
ama, bizim annemlerde, işler öyle yürümüyor.
dün akşamdan, annem hepimizi organize etti. 'elif, begümü bırakınca gelir, emin işe gitmez zaten. yalçın, gitse de yakın iş yerine.. ordan gelir ameliyat saatinde, çıkınca yemek yeriz.. bize geliriz...' şeklinde.

çıldırıcam ben artık bu işlerle.
şu anda annemlerdeyim.
babam, arabasını servise götürdü, annem evde yalnız kalmasınmış. ben kaldım yanında. halbuki yapacak bişey yok. karnı tok, sırtı pek.. uzanıp dinlenecek. ağrı sızı yok.. hiçbir olay yok. ben neden burdayım da evimde değilim acaba, bilemiyorum...

sabah, toplandık annemlerin evinin otoparkında.. buluştuk.
topluca gittik hastahaneye..

ya ben bu sabah çok pis kaza yaptım. 7 araba birbirimize girdik, zincirleme... annemin olayına yetişme stresinin üstüne, o kaza tuz biber oldu. hala daha söylemedim bakın, kimsenin haberi yok. ama hakkatten çok kötü oldu.
öndeki 3 araba birbirine bi girdi.. önleri arkaları dağıldı. ben öndekine çarpmadım. önde bi sıkıntı yok. çok ani bi duruşla sert şekilde durdum. kafam çarptı direksiyona. alnım şişti. öndekine çarpmadım ama, arkadaki bana çarptı.. hafif ileri sürükledi beni.
ama popomda bişey yok, hafif plaka çatlamış, hafif boya çatlamaları var... iyi yani arabamın durumu. ama arkamdan çarpan arabanın önü dağılmış. onun arkasında da 3 araba önden arkadan berbat durumdalardı.
ben o durumda, önümde 3 + arkamda 3 = toplam 6 ezilmiş arabanın arasından, nasıl oldu da nerdeyse sapasağlam çıktım, bilemiyorum. çok sinirlerim bozuldu...

çok geçmiş olsun hem sana hem annene.Çok korkmuşsundur ama cana gelmemişya olsun sen söyle evdekilere gene

o nasıl olurki iki günde hemen ondan önce korunduk tatlım testimin sonucu t hafif silik c kadar koyu değil ama belirgin elimdeki son testide yarın yapacam akıntı kuruyum çok anlamadım geçen aydan desen yum vardı pzts çatlamak üzere dedi doktor ama

öyle söylemişsin ki forever :)
ilk iki mesajından, ben de aynı sonucu çıkarttım :)
tam ben diyecektim, 'anaa hamile misin' diye... dorti erken davranmış :)

tamam anladım şimdi konuyu.

Back
X