Süper Anneler - 2011

amin canım amiiiin dillerine şeker,senin yerler ballı ağzını ...tosunmu ,danamı :27::27::27::27: bilmiyoruz ...hayırlısı...inşanlah darısı başınıza ...

dr da bana kesinlikle x ler ve y ler hızları boyları postları aynıdır kesinlikle bu böyle dr tüp bebek merkezinin saybiydi onları bir birinden ayrılması için bizler spermlern kenarlarından hassas bir incelemeyle dnalarına giriyoruz dedi...yok kızlar ağırmış hantalmış,yler ince hafif kıvrakmış ,yok öyle bir bilim dedi...öyle olsa idi bizim işimizde çok kolay olurdu dedi...ben bir ara cinsiyet ayarlama yaptırmayı düşünmüşdümde...eşimi ikna edememişdim...iyikide ikna olmamış...çok şükür rabbime hemde o merkez benim bayağı bir yakınımdaydı...

ne olursa olsun hayırlı evlat olsun çok sağlıklı olsun vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah..

Doğru olabilir canım prof öyle söylediyse peki bu durumda bizim yaptığımız herşey boşuna mı yani :/

canım sen nereden buldun bunu ben netten baktımda 5 tanesi 19.90tl diyor bana pahalı geldi gülenyüz daha mı mantıklı olur acaba :26:

Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.

Düşükten sonra adet olmadımki işte onu bekliyorum. O halde acaba yine umut olurmuki?

biliyorum, henüz regl olmadığını gijnij

ama düşük demek, doğum demek değil. vücudun hemen normale dönmüş ve yumurta yapmış olabilir. o da, korunmadığınıza göre, döllenmiş olabilir.

artık düşüklerden sonra, öyle 40 günler geçmiyor. eskidendi o, düşükten sonra küreme ile kürtaj yapılıyordu... o sebeple, rahim duvarının dökülmesi, adet olmak 40 günleri buluyordu.
artık, düşükten sonraki kürtajlar, vakumla yapılıyor. mevcut rahim duvarı da, normal regl olmuşsun gibi alınıyor. hatta sonrasında hemen hemen hiç kanaması olmayan kadınlar var.
dolayısıyla yani, normal döngüne hemen dönmüş olabilirsin bence. hemen de tutmuş olabilir. vücut hazırmış demekki. hazır olmasa, tutmaz zaten.

bi umut var yani bence.

işler güçler beklesin... umrumda değil :)))
herkese kocaman günaydın.
dünkü, iğrençliklerden sonra, bugün daha iyiyim.

teşekkürler bacım

defnem, bi müsait zamanda bana da bakar mısın canım?
ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971

bi bak bakalım, ne diyormuş... gerçi bu lükslerim kalmadı ama, olsun, aklımda olsun :)))

çok rahatlamışım evet berrak. akşam kızımı, masallarla öpücüklerle uyuttum.
'annecim bana hepböyle kibar davranınca, ben çok mutlu oluyorum. bana kızınca çok mutsuz oluyorum ben. kötü hissediyorum. hep böyle koklaşa koklaşa uyusak keşke seninle, mis kokulu annem... sen güllerden ballardan daha güzel kokuyorsun..'' diye diye uyuduk dün akşam beraber koyun koyuna...
özür dileim ondan çok kere, kırdığım için. anneler bazen biraz sinirli olabilirler, çocuklar anneyi affederler.. dedim. 'özür dilemesen de ben seni affederim, sen benim fıstığım annemsin'' dedi bana :)

ya ben bu tatlı dilli kızımı dünyalara değişmem... bi de erkek bebek yapacam diye kendimi hırpalıyorum. deli miyim neyim yaaa... var mı kız çocuk gibisi...

spoşlara gereken fizyolojij ve psikolojik desteği veriyorum, daha fazla napılır bilemiyorum :) düzelecekler, başka çareleri yok :)

inofolic biraz kilo yapıyormuş defnem, öyle okudum birkaç yerde. iştah açıyormuş.
ama şu an, benim kilo milo düşünecek lüksüm de yok.
alırsam alırım yani, napıyım.
ama folibol yazdıysa, folibol kulan bence. inofolic, gerçekten sıkıntılı durumlarda veriliyor, benim bildiğim kadarıyla. boşa hormon yükleme kendine.

evet, dün benim kabus günümdü. sigarayı da bıraktım. tüm sinirlerim alt üst oldu.. her şey üstüme geldi.
neyse bugün, yeni güne başladım :)

gijnij, sana ve sabrına hayranım.
keşke sendeki sabrın yarısı bende olsa arkadaşım.
yapıcam elimden geleni... dün, çok stresli bi gündü, ondan o kadar patladım heralde ben :)

ya benim spoşların ph'ı yükselmiyor. 7,2 çıktı. aylardır alkali besleniyoruz.
kuzu eti mi yicekmişiz? :) ay hiç sevmeyiz biz ya...

hanzade...
dün ben de delirdim. akşam, patladım burda... bi içimi boşalttım. gittim kızıma sarılıp uyudum.
kociş gelince uyandım, verdim beslenme desteklerini, gece mönüsünü koydum önüne... devrildim yattım.
iyiyim bugün :)

Benimde kilo falan alacak durumum kalmadı kuşum duba gibi oldum zaten bide hamiş olsam 20 kilo falan alırım ben hamileyken malesef 2 dirhem 1 çekirdek olamıyorum :43: keşke olabilsem bu millet nasıl yapıyorda 12 kilo alıyor :26:

mart ayı için bio ritimine bakıyorum canımmm

1-5 kıza yatkın 6-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım :)

Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.

bacımmm senin lobolar kaçlı geldi? 50liliyse hepsi bozuk değil arada bozuklar çıkıyor büyük bir kısmı bozuk :( e bacım bir tane bile bozuk olsa o da benim yumoş günüme gelse olmaz kötü olur bana çok kaliteli bir ovulasyon testi lazım. mümkünse sen loboları nereden aldın ggdan aldıysan hangi satıcıdan aldın yazabilir misin bende aynısından alayım çünkü herkes lobodan memnun ben ve apranaxa bozuk geldi :(((

ben varım canım bakarım tabiki aşk olsun doğum tarihini gün ay yıl olarak yazar mısın bide hangi ay gebelik düşünüyorsan yaz canımmm

ben de yazdım defnem :)

ben : 18.05.1980
eşim: 01.01.1971

hangi ay düşünüyoruz.. bilemiyoruz.. hangi ay tutarsa :))
şöyle bi... şubat (24-25 şubat) , mart, nisan, mayıs... bakar mısın bana?
mayısa kadar deniyorum malum ben, olmazsa aşılamaya geçicem hemen

Kizlar bu labo dediginiz lagboquik ovls testimi ben kullndim ve hic tutmadi meger son kull gecmis :(
evet evet laboquick markada son dönemde sorun var heralde. apranaxx ve gijnij aynı problemden bahsettiler. başka topiklerde de okudum bazı tarihi geçmiş ürünler geldiğini.

ama, ben çok memnun kaldım. yine elimde var. 20li paket almıştım gg'dan. tarihleri iyi. bugün 1 tane kullandım, bence doğru sonuç verdi.
sanırım 50li paketlerde sorun çıktı.

ya ben pazartesi akşamı yumurtlamayı bekliyorum.
malum, inofolic kullanıyorum 3 gündür, bi etkileme yapmazsa, döngümde bi şaşma durumu olmazsa... pazartesi gece çatlar yumurtam.

ama bu ay, başından beri hep bi bol akıntım var.
arada altıma kaçırmışım gibi hissediyorum.
bugün özellikle, sürekli akma halinde.

tam da spoşların sıkıntılı olduğunu öğrendiğim bu ay, karşıma çıkar mı bu uzayan akıntı sizce?

biliyorum, henüz regl olmadığını gijnij

ama düşük demek, doğum demek değil. vücudun hemen normale dönmüş ve yumurta yapmış olabilir. o da, korunmadığınıza göre, döllenmiş olabilir.

artık düşüklerden sonra, öyle 40 günler geçmiyor. eskidendi o, düşükten sonra küreme ile kürtaj yapılıyordu... o sebeple, rahim duvarının dökülmesi, adet olmak 40 günleri buluyordu.
artık, düşükten sonraki kürtajlar, vakumla yapılıyor. mevcut rahim duvarı da, normal regl olmuşsun gibi alınıyor. hatta sonrasında hemen hemen hiç kanaması olmayan kadınlar var.
dolayısıyla yani, normal döngüne hemen dönmüş olabilirsin bence. hemen de tutmuş olabilir. vücut hazırmış demekki. hazır olmasa, tutmaz zaten.

bi umut var yani bence.

Canım benim 5 haftalık olduğu için dr kürtaj gerek görmedi zaten gittiğimde temizlenmiş dedi. Biz korunmayı hiç bırakmadık ama kazaya kurban gitmişse bilemem. Evet gerçekten düştükten 10 gün sonra filan bende sanki yum belirtileri oldu ama dr gittiğimde hemen deneyebilirmiyiz dedim hayır dedi rahim biraz kendine gelsin bidahaki adette deneriz demişti yum oluşmasaydı zaten yum oluşmaz ondan deneyemezsin derdi. Diye düşünüyorum

Back
X