- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.861
bioritmime bakarmısın canım doğum tarihim benim2.6.1981 eşim27.6.1978 şubat için teşekkürler
bakarım tabi canım
şubat ayı için 1-10 erkeğe yatkın 11- 24 kıza yatkın 25 ve sonrası erkeğe yatkın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bioritmime bakarmısın canım doğum tarihim benim2.6.1981 eşim27.6.1978 şubat için teşekkürler
hahahaha
moral bozmak yok şekerim.
29. gününse... bi umut mu var acaba :))
amin canım amiiiin dillerine şeker,senin yerler ballı ağzını ...tosunmu ,danamıbilmiyoruz ...hayırlısı...inşanlah darısı başınıza ...
dr da bana kesinlikle x ler ve y ler hızları boyları postları aynıdır kesinlikle bu böyle dr tüp bebek merkezinin saybiydi onları bir birinden ayrılması için bizler spermlern kenarlarından hassas bir incelemeyle dnalarına giriyoruz dedi...yok kızlar ağırmış hantalmış,yler ince hafif kıvrakmış ,yok öyle bir bilim dedi...öyle olsa idi bizim işimizde çok kolay olurdu dedi...ben bir ara cinsiyet ayarlama yaptırmayı düşünmüşdümde...eşimi ikna edememişdim...iyikide ikna olmamış...çok şükür rabbime hemde o merkez benim bayağı bir yakınımdaydı...
canım sen nereden buldun bunu ben netten baktımda 5 tanesi 19.90tl diyor bana pahalı geldi gülenyüz daha mı mantıklı olur acaba :26:
Canim benim ablamda bakmışdi erkek demisti ama simdi 4, bucuk aylik dünyalar tatlisi bi kizi var![]()
teşekkürlerrrrrrrrrrr defnem tosun ogluşum olurmu dersin![]()
Düşükten sonra adet olmadımki işte onu bekliyorum. O halde acaba yine umut olurmuki?
işler güçler beklesin... umrumda değil :)))
herkese kocaman günaydın.
dünkü, iğrençliklerden sonra, bugün daha iyiyim.
teşekkürler bacım
defnem, bi müsait zamanda bana da bakar mısın canım?
ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971
bi bak bakalım, ne diyormuş... gerçi bu lükslerim kalmadı ama, olsun, aklımda olsun :)))
çok rahatlamışım evet berrak. akşam kızımı, masallarla öpücüklerle uyuttum.
'annecim bana hepböyle kibar davranınca, ben çok mutlu oluyorum. bana kızınca çok mutsuz oluyorum ben. kötü hissediyorum. hep böyle koklaşa koklaşa uyusak keşke seninle, mis kokulu annem... sen güllerden ballardan daha güzel kokuyorsun..'' diye diye uyuduk dün akşam beraber koyun koyuna...
özür dileim ondan çok kere, kırdığım için. anneler bazen biraz sinirli olabilirler, çocuklar anneyi affederler.. dedim. 'özür dilemesen de ben seni affederim, sen benim fıstığım annemsin'' dedi bana :)
ya ben bu tatlı dilli kızımı dünyalara değişmem... bi de erkek bebek yapacam diye kendimi hırpalıyorum. deli miyim neyim yaaa... var mı kız çocuk gibisi...
spoşlara gereken fizyolojij ve psikolojik desteği veriyorum, daha fazla napılır bilemiyorum :) düzelecekler, başka çareleri yok :)
inofolic biraz kilo yapıyormuş defnem, öyle okudum birkaç yerde. iştah açıyormuş.
ama şu an, benim kilo milo düşünecek lüksüm de yok.
alırsam alırım yani, napıyım.
ama folibol yazdıysa, folibol kulan bence. inofolic, gerçekten sıkıntılı durumlarda veriliyor, benim bildiğim kadarıyla. boşa hormon yükleme kendine.
evet, dün benim kabus günümdü. sigarayı da bıraktım. tüm sinirlerim alt üst oldu.. her şey üstüme geldi.
neyse bugün, yeni güne başladım :)
gijnij, sana ve sabrına hayranım.
keşke sendeki sabrın yarısı bende olsa arkadaşım.
yapıcam elimden geleni... dün, çok stresli bi gündü, ondan o kadar patladım heralde ben :)
ya benim spoşların ph'ı yükselmiyor. 7,2 çıktı. aylardır alkali besleniyoruz.
kuzu eti mi yicekmişiz? :) ay hiç sevmeyiz biz ya...
hanzade...
dün ben de delirdim. akşam, patladım burda... bi içimi boşalttım. gittim kızıma sarılıp uyudum.
kociş gelince uyandım, verdim beslenme desteklerini, gece mönüsünü koydum önüne... devrildim yattım.
iyiyim bugün :)
Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.
Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.
Bioritim benin telden acilmiyor ugrastim ama bakamadim bakan varmi banada bakarmi acepppp![]()
ben varım canım bakarım tabiki aşk olsun doğum tarihini gün ay yıl olarak yazar mısın bide hangi ay gebelik düşünüyorsan yaz canımmm
Allah razı olsun canım. Rabbim sınırsız Hazinesinden hepimize versin inşallah.
evet evet laboquick markada son dönemde sorun var heralde. apranaxx ve gijnij aynı problemden bahsettiler. başka topiklerde de okudum bazı tarihi geçmiş ürünler geldiğini.Kizlar bu labo dediginiz lagboquik ovls testimi ben kullndim ve hic tutmadi meger son kull gecmis![]()
biliyorum, henüz regl olmadığını gijnij
ama düşük demek, doğum demek değil. vücudun hemen normale dönmüş ve yumurta yapmış olabilir. o da, korunmadığınıza göre, döllenmiş olabilir.
artık düşüklerden sonra, öyle 40 günler geçmiyor. eskidendi o, düşükten sonra küreme ile kürtaj yapılıyordu... o sebeple, rahim duvarının dökülmesi, adet olmak 40 günleri buluyordu.
artık, düşükten sonraki kürtajlar, vakumla yapılıyor. mevcut rahim duvarı da, normal regl olmuşsun gibi alınıyor. hatta sonrasında hemen hemen hiç kanaması olmayan kadınlar var.
dolayısıyla yani, normal döngüne hemen dönmüş olabilirsin bence. hemen de tutmuş olabilir. vücut hazırmış demekki. hazır olmasa, tutmaz zaten.
bi umut var yani bence.