- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #49.081
ben izin vermesem ne olacakki gijnij,
adam gitti doktora, kullan antibiyotiği demiş..
kullanır yani. başlamıştır bile mutlaka.
antibiyotik, sperm değerlerini sıfıra kadar düşürebiliyormuş.
şimdi bunu göre göre.... zaten kötü durumda olan spermleri, bir de antibiyotikle buluşturunca.. b,ir de proxeed'i kesince...
benim önümüzdeki ay da akıntım böyle olsa bile... deneme yapmamki.
göre göre, kızı mı alayım kucağıma. bunca çabam boşa mı gitsin...
1 senedir uğraşıyorum. ph yükseltçem diye.... vaktini tutturucam diye... aylardır kafayı sıyırmışım ben..
önümüzdeki ay, şahane akıntılı bile olsam... antibiyotikli spermlerle işim olmaz yani.
ayrıca, şimdi çin takvimine baktım.
şubatta erkek, martta kız gösteriyor bana. nisanda da kız, mayısta da kız.
çok iyiymiş...
defnem bakmıştı biyoritme... şubatta erkekti, martta kızdı... nisanda kız... mayısta erkek diyordu.
hakkatten mayısı beklicem galiba ben.
yalelim doktorlar kolaya kaçıp hemen antibiotik veriyorlar onlarda insanın bütün dengesini alt üst ediyor ne yap ne et kullandırma. bak ben 2 aydır boğaz şişmesiyle uğraşıyorum doktor hep antibiotik yazıyor ama ben asla kullanmıyorum siyah turbu oyup içini balla doldurmadan tut ayvayı fırında pişirip balla yemeğe kadar her türli koca karı ilacını uyguluyorum ama kesinlikle ilaç kullanmıyorum. dediğin gibi zaten sperm değerleri düşük eğer kullanırsa iyice düşecek. o yüzden sen evde koca karı ilaçları yap zaten boğaz enfeksiyonu sana kızına geçmez erkeklerde dirençlidir içirme bacım hap falan