Süper Anneler - 2011

Bu ay deneme yapmadin herhalde kaçıncı günlerinde ve kaç gün sürdü senin pozitif ler

yok canım bu ay deneme yapmadım. marttada yapmayacağım nisanda yapıcam çünkü ben ısrarla çin takvimine inanıyorum :) canım benim adet 30 ocakta başladı 6 şubatta bitti. normalde elimdeki takvime ve geçen aylara göre 14 15 şubatta yumoşun çatlaması gerekiyordu o tarihlerde daha test elime ulaşmadığı için yapamamıştım. Test elime 17sinde geçti ilk üç gün hep koyu gösterdi bi silik gösterdi 3 günde 10 test yapmışımdır neyse sonra 22sinde yaptım aynı anda akıntımda oldu ve çift çizgi gösterdi. Yani teste göre 22 sinde yumurtladım. sadece 22 sinin sabah ve akşamında çift çizgi gösterdi sonra çizgiler silikleşti canım. umarım karışık değildir inş anlarsın.

Bir sayfa buldum kızlar hamile olanlar deneyebilir cinsiyet için bir çorba kaşığı lavabo açıcıyı idrarinizla karıştırın ve yeşilse kız mavi oluyorsa erkekmiş

yok canım bu ay deneme yapmadım. marttada yapmayacağım nisanda yapıcam çünkü ben ısrarla çin takvimine inanıyorum :) canım benim adet 30 ocakta başladı 6 şubatta bitti. normalde elimdeki takvime ve geçen aylara göre 14 15 şubatta yumoşun çatlaması gerekiyordu o tarihlerde daha test elime ulaşmadığı için yapamamıştım. Test elime 17sinde geçti ilk üç gün hep koyu gösterdi bi silik gösterdi 3 günde 10 test yapmışımdır neyse sonra 22sinde yaptım aynı anda akıntımda oldu ve çift çizgi gösterdi. Yani teste göre 22 sinde yumurtladım. sadece 22 sinin sabah ve akşamında çift çizgi gösterdi sonra çizgiler silikleşti canım. umarım karışık değildir inş anlarsın.

Tamam anladım adet döngün kaç günde bir senin ve cin takviminde 1 yas ekliyormusun sen

Bir sayfa buldum kızlar hamile olanlar deneyebilir cinsiyet için bir çorba kaşığı lavabo açıcıyı idrarinizla karıştırın ve yeşilse kız mavi oluyorsa erkekmiş

evet canım ben bunu facebooktaki sayfadaki kızlardan duymuştum. oradanda bir arkadaş buldum şuan hamile o da laboquik ov testiyle hamiş kalmış oğlu olacak inşallah. ona sordum hangi satıcıdan aldığını daha cevap vermedi saat geç oldu hamile bi bayan yorulmuştur yarın cevap verir. Ama o 20li paket almış hiç bir problem yaşamamış.

Tamam anladım adet döngün kaç günde bir senin ve cin takviminde 1 yas ekliyormusun sen

31 günde bir canım birde bende kist çıktı fındık kadarmış ama ondan dolayıda 31 günde bir oluyor olabilir. bide ben ocak ayında norlevo içtim bu ay dengem şaştı eskiden yum çatlayınca afersin çiş yapmış gibi akıntım gelirdi :( vallahi canım eskiden ekliyordum ama şimdi hem kendi yaşımın hem 1 yaş hem 2 yaş eklediğimde erkeği gösteren ayın kesişimi alıyorum o da nisan ayına denk geliyor.

31 günde bir canım birde bende kist çıktı fındık kadarmış ama ondan dolayıda 31 günde bir oluyor olabilir. bide ben ocak ayında norlevo içtim bu ay dengem şaştı eskiden yum çatlayınca afersin çiş yapmış gibi akıntım gelirdi :( vallahi canım eskiden ekliyordum ama şimdi hem kendi yaşımın hem 1 yaş hem 2 yaş eklediğimde erkeği gösteren ayın kesişimi alıyorum o da nisan ayına denk geliyor.

İlaclar yumu etkiliyor galiba hiç bir şey içmemek lazim bende bekliyorum hadi hakkımızda hayırlısı 2 gündür göbek deliğimin az altında batma ve damar cekilmesi gibi şeyler hissediyorum ama kendimi çok dinliyorum ondanda olabilir

İlaclar yumu etkiliyor galiba hiç bir şey içmemek lazim bende bekliyorum hadi hakkımızda hayırlısı 2 gündür göbek deliğimin az altında batma ve damar cekilmesi gibi şeyler hissediyorum ama kendimi çok dinliyorum ondanda olabilir

ilaçlar zaten etkiliyor ben sadece folik asit kullanmaya başladım başka ilaç takviye vs kullanmıyorum norlevoyuda mecburiyetten içmiştim ama beni alt üst etti bir daha asla içmem. ilacı bırak yediklerin içtiklerin her şey etkiliyor mesela incir kürü yap sonra bak yumoşların nasıl çatlayacak :32: kendini çok dinlediğin için psikolojik olabilir canım.:44:

slm canım dun yazdıklarını okudum herşey eninde sonunda kısmete dayanıyor biz ne yaparsak yapalım olmuyor
canını sıkma hazırlıklara devam et canım....

Gijnij hayatım senin düşüklerinin nedeni ne doktor ne söyledi hormon testlerinin hepsi yapıldımı

Hayır canım sebebi bilinmiyor dr hani büyük bir bebek olmuş olsaydı genetiğe yollarız sebebini bilirdik ama hiçbirşey elimizde olmadığı için bilemeyiz. Tüm tahlillerim yapılmıştı smer testi vs hiçbirinde birşey çıkmadı. Sadece Dr şunu dedi belki olabilir diye 8 yıldır çocuk doğurmamışsın ve 3 kız üst üste doğurmuşsun eğerki hamile kaldığın bebeğin cinsiyeti farklıysa yani erkekse vücud farklı cinsiyeti kabul etmemiş olabilir. Bakalım bu ay Allah neler gösterecek

kızlar nerdesiniz....
sultan iyileşebildin mi canım?
apranax bacım sıgarayı bırakmaya çalışırken bizide mi bıraktın kızzz nerdesinnnnnn

Canim sıkma canini hayirlisi ayrica sposlari yukseltmeden bi kiz daha olabilir sabirli ol once antibiyotik bitsin sonra sposlari yukselt sonra gelsin oglancik
Benim nerdeyse 1 yil olacak bi ay yumos catlamis diger ay bilmemne derken onumuzdeki ayda olmazsa pes etcem ilk kacirdigimda agliyacak gibi olmustum yimilmistim simdi alistim her seferinde sunuda yapim daha iyi olcak bunun için kacirmisim deyip kendimi avutuyom ama artik bende avutamicam
antibiyotik alınmış, içilmeye başlanmış..
akşam geldi benimki, elinde ilaç torbasıyla... 'hayırlı olsun, şifa olsun' dedim.. napıyım.

gece de sataştı.. 'hadi kaçırmayalım yumurtayı, deneyelim bi' dedi.
'git dedim git... kaçan kaçtı.... sen beni redderken düşünecektin. bu da sana ceza olsun, artık 1 hafta küsüm sana, yaklaşma yanıma' :)
çekecek cezasını...
nasıl bi performans bekliyormuşum ondan diye soruyordu dün sabah bana.... görsün şimdi 1 haftalık performansımı :)

Kizlar benimkide kolesterol icin hap aliyo engelemeye calisiyom beni oldurucenmi diyo acaba sposlari yavaslatirmi
yavaşlatıyormuş canım.
benim eşim, sağolsun.. varolsun..
her sabah, kendisini bildim bileli... 1 mide hapı içer, 1 kolesterol hapı içer. senelerdir içiyormuş, hala daha içiyor.
ve doktorumuz, bunların etkisinin büyük olduğunu söyledi spoşlar üzerinde.
ama bırakamıyoruz. çünkü aniden kolesterolü çıkıyor, aniden midesi ağrıyor çılgın gibi..

Sana canini sikma dedim aksamina ben problemle karsilastim altta bi batma hissi var mantarmi idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyom ne yapcam bu aydami kalicak yarin doktora gitcem
alla alla.... noluyo ya...
diğer birkaç topikte de antibiyotik haberleri okudum bu sabah.
hayırdır inşallah... kadınlar da erkekler de antibiyotiklenmiş bu hafta sanki...

Yalelden haber varmı kızlar yumurtası çatlamış mı merak ettim
çatlamış bacım
gittim dün 16:30 randevuma.
15,30 mm olmuş yumyum. çatlamış yani.
'senin yumurtan 22 mm civarında çatlıyor, öyle takip etmişiz birkaç kere. demekki bu da öyle çatladıysa... dün gece çatlamış olması lazım. tam 24 saat erken çatlamış' dedi.
sebebini, inofolic olarak düşündük.

slm canım dun yazdıklarını okudum herşey eninde sonunda kısmete dayanıyor biz ne yaparsak yapalım olmuyor
canını sıkma hazırlıklara devam et canım....

eylül valla, dün ve dün gece kendimi çok hırpaladım. çok suçladım kendimi, neden test yapmadım diye... ama geçti, önüme bakıyorum.

ben de deli miyim neyim... bir gün diplere vuruyor sinirlerim psikolojim.... fenalarda oluyorum. öbür gün, nasıl bi enerjiyle toparlıyorum kafamı bilemiyorum...
ama bugün iyiyim. geçti üzüntüm.

antibiyotik alınmış, içilmeye başlanmış..
akşam geldi benimki, elinde ilaç torbasıyla... 'hayırlı olsun, şifa olsun' dedim.. napıyım.

gece de sataştı.. 'hadi kaçırmayalım yumurtayı, deneyelim bi' dedi.
'git dedim git... kaçan kaçtı.... sen beni redderken düşünecektin. bu da sana ceza olsun, artık 1 hafta küsüm sana, yaklaşma yanıma' :)
çekecek cezasını...
nasıl bi performans bekliyormuşum ondan diye soruyordu dün sabah bana.... görsün şimdi 1 haftalık performansımı :)

yavaşlatıyormuş canım.
benim eşim, sağolsun.. varolsun..
her sabah, kendisini bildim bileli... 1 mide hapı içer, 1 kolesterol hapı içer. senelerdir içiyormuş, hala daha içiyor.
ve doktorumuz, bunların etkisinin büyük olduğunu söyledi spoşlar üzerinde.
ama bırakamıyoruz. çünkü aniden kolesterolü çıkıyor, aniden midesi ağrıyor çılgın gibi..

alla alla.... noluyo ya...
diğer birkaç topikte de antibiyotik haberleri okudum bu sabah.
hayırdır inşallah... kadınlar da erkekler de antibiyotiklenmiş bu hafta sanki...

çatlamış bacım
gittim dün 16:30 randevuma.
15,30 mm olmuş yumyum. çatlamış yani.
'senin yumurtan 22 mm civarında çatlıyor, öyle takip etmişiz birkaç kere. demekki bu da öyle çatladıysa... dün gece çatlamış olması lazım. tam 24 saat erken çatlamış' dedi.
sebebini, inofolic olarak düşündük.

eylül valla, dün ve dün gece kendimi çok hırpaladım. çok suçladım kendimi, neden test yapmadım diye... ama geçti, önüme bakıyorum.

ben de deli miyim neyim... bir gün diplere vuruyor sinirlerim psikolojim.... fenalarda oluyorum. öbür gün, nasıl bi enerjiyle toparlıyorum kafamı bilemiyorum...
ama bugün iyiyim. geçti üzüntüm.

rabbım başka dert vermesin canım...bunlar gelip geçici şeyler o yüzden cabuk toparlanıyoruz...

kimse yok mu kızlar?
sayfada yine bi problem var sanırım.
geldiğimden beri, beni 3 kere attı bu forum.... noluyo kardeşiiimmmm?

rabbım başka dert vermesin canım...bunlar gelip geçici şeyler o yüzden cabuk toparlanıyoruz...

evet eylülcüm, allahım dermansız dertler vermesin.

şurda, şu topikte, hepimiz çocuk sahibiyiz hamdolsun, Allahım yokluklarını göstermesin.

bende 1 tane var, dünyalar tatlısı maşallah.. hepimizin yavruları pırlanta zatenn.
başka topiklere bakıyorum, hiç bebek sahibi olamamış, bu duyguyu yaşayamamış olanları gördükçe, içim eziliyor, kendimi mahçup hissediyorum sanki.
onları okudukça, zevk için bebek istiyorum gibi hissediyorum. anlatabiliyor muyum?

Yarabbim, tüm evlat sahibi olmak çabasında olan çiftlere, hayırlısıyla bakabilecekleri kadar yavru nasip etsin.
bizim gibi ,isteyen herkese de kolaylıklar nasip etsin rabbim.

evet eylülcüm, allahım dermansız dertler vermesin.

şurda, şu topikte, hepimiz çocuk sahibiyiz hamdolsun, Allahım yokluklarını göstermesin.

bende 1 tane var, dünyalar tatlısı maşallah.. hepimizin yavruları pırlanta zatenn.
başka topiklere bakıyorum, hiç bebek sahibi olamamış, bu duyguyu yaşayamamış olanları gördükçe, içim eziliyor, kendimi mahçup hissediyorum sanki.
onları okudukça, zevk için bebek istiyorum gibi hissediyorum. anlatabiliyor muyum?

Yarabbim, tüm evlat sahibi olmak çabasında olan çiftlere, hayırlısıyla bakabilecekleri kadar yavru nasip etsin.
bizim gibi ,isteyen herkese de kolaylıklar nasip etsin rabbim.

amin canım..en azından annelik duygusunu bizler yaşadık rabbim 2.kez yaşamyıda nasip etsin,evladı olmayanlarında kucağını boş bırakmasın ....

Son düzenleme:
kızlar, o lavabo açıcıyla yapılan evde cinsiyet belirleme testini, ben kızıma hamileyken yapmıştım. 10 haftalıkken yapmıştım, o zaman öğrendiğim için. 'kız' çıkmıştı sonuç. ama herkeste tutar mı bilemyorum.

tam nasıl yapıldığını da hatrlamıyorum şu anda. vardır internette yapıılış tarifi muhakkak.

bir de erken cinsiyet belirleme testi vardı, hala vardır piyasada mutlaka. ben hamileyken türkiyede yoktu.
kuzenimle aynı zamanda hamileydik.
eşim getirmişti ikimize de yurt dışından.
ikimiz de yapmıştık. aynı haftalardaydık (kızlarımızın rası 15 gün)
benim testimin sonucunda 'kız' çıkmıştı, kuzeniminki 'erkek' çıkmıştı.
sonuçta, benim kız gibi bir kızım oldu. kız gibi giiyip süslenmeyi seviyor kızım.
kuzenimin erkek gibi bir kızı oldu. hep pantolon giysin, süslenmesin, saçları kısa olsun... öyle seviyor çocuk.

Back
X