Canim sıkma canini hayirlisi ayrica sposlari yukseltmeden bi kiz daha olabilir sabirli ol once antibiyotik bitsin sonra sposlari yukselt sonra gelsin oglancik
Benim nerdeyse 1 yil olacak bi ay yumos catlamis diger ay bilmemne derken onumuzdeki ayda olmazsa pes etcem ilk kacirdigimda agliyacak gibi olmustum yimilmistim simdi alistim her seferinde sunuda yapim daha iyi olcak bunun için kacirmisim deyip kendimi avutuyom ama artik bende avutamicam
antibiyotik alınmış, içilmeye başlanmış..
akşam geldi benimki, elinde ilaç torbasıyla... 'hayırlı olsun, şifa olsun' dedim.. napıyım.
gece de sataştı.. 'hadi kaçırmayalım yumurtayı, deneyelim bi' dedi.
'git dedim git... kaçan kaçtı.... sen beni redderken düşünecektin. bu da sana ceza olsun, artık 1 hafta küsüm sana, yaklaşma yanıma' :)
çekecek cezasını...
nasıl bi performans bekliyormuşum ondan diye soruyordu dün sabah bana.... görsün şimdi 1 haftalık performansımı :)
Kizlar benimkide kolesterol icin hap aliyo engelemeye calisiyom beni oldurucenmi diyo acaba sposlari yavaslatirmi
yavaşlatıyormuş canım.
benim eşim, sağolsun.. varolsun..
her sabah, kendisini bildim bileli... 1 mide hapı içer, 1 kolesterol hapı içer. senelerdir içiyormuş, hala daha içiyor.
ve doktorumuz, bunların etkisinin büyük olduğunu söyledi spoşlar üzerinde.
ama bırakamıyoruz. çünkü aniden kolesterolü çıkıyor, aniden midesi ağrıyor çılgın gibi..
Sana canini sikma dedim aksamina ben problemle karsilastim altta bi batma hissi var mantarmi idrar yolu enfeksiyonu mu bilmiyom ne yapcam bu aydami kalicak yarin doktora gitcem
alla alla.... noluyo ya...
diğer birkaç topikte de antibiyotik haberleri okudum bu sabah.
hayırdır inşallah... kadınlar da erkekler de antibiyotiklenmiş bu hafta sanki...
Yalelden haber varmı kızlar yumurtası çatlamış mı merak ettim
çatlamış bacım
gittim dün 16:30 randevuma.
15,30 mm olmuş yumyum. çatlamış yani.
'senin yumurtan 22 mm civarında çatlıyor, öyle takip etmişiz birkaç kere. demekki bu da öyle çatladıysa... dün gece çatlamış olması lazım. tam 24 saat erken çatlamış' dedi.
sebebini, inofolic olarak düşündük.
slm canım dun yazdıklarını okudum herşey eninde sonunda kısmete dayanıyor biz ne yaparsak yapalım olmuyor
canını sıkma hazırlıklara devam et canım....
eylül valla, dün ve dün gece kendimi çok hırpaladım. çok suçladım kendimi, neden test yapmadım diye... ama geçti, önüme bakıyorum.
ben de deli miyim neyim... bir gün diplere vuruyor sinirlerim psikolojim.... fenalarda oluyorum. öbür gün, nasıl bi enerjiyle toparlıyorum kafamı bilemiyorum...
ama bugün iyiyim. geçti üzüntüm.