Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?
süper anlatmışsın bacım.
ben de kızıma hamile kalırken, stresten ötürü, orgazm falan olmamıştım hatırladığım kadarıyla. tek derdim, hadi şu spermler içeri dökülsün artık gibi bişeydi :)) ve heralde olmamışımdır.
erkek çabasına girdiğimden beri, hep muhtemel ilişki vaktinde mutlaka olmaya çalışıyorum. es geçmiyorum yani bu konuyu. ve eğer ben orgazm olamayacak gibiysem, eşime de izin vermiyorum içime şey etmesine.
ve bunun çok önemli olduğuna ben de inanıyorum gerçekten
hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldu

söylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.
defnem, arkadaşım takılma.
yaşlıdır, delidir, ne etse yeridir...
bırak, kendi halinde kavrulsun, sen kendi işine bak. takılma başkalarının ne dediklerine. hele de kayınvalidenin ne dediğine hiç takılma.
:)) bak biz de erkek anası olmaya çalışıyoruz...
anneler, oğullarına aldıkları gelinleri, bilinçaltında 'kuma' gibi görürlermiş. o sebeple, o 'kuma' olarak imgeledikleri gelin kızlara da, ona göre muamele etme eğiliminde olurlarmış.
yani diyorumki.... elinde değil bu kaynanaların bu tavırları. :)
üzülme, büzülme.... dik dur, kendine güven, elinden geleni yap... gerisi spoşlara kalmış, Allahın dediği olacak.