Süper Anneler - 2011

canım ben geçmişten geliyorum:52: gözlerim sulandı artık okumaktan ne güzel teravet ve eylüle erkek bebek haberi alınca nekadar sevinmişler ALLAH bizede nasip edermi kızlar :14:

eder insallah canim bende seningibi kararsizim umutluyum deyisik duygular icindeyim insallah ilk müjde sultandan gelir :16: bizede umut olur

Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?

kesinlikle canım ne yeme ne içme bence tek olay orgazm bugünki izledigim videodada adam diyor orgazm olan kadının oglu olur diye canım ins doktorunun dedigi gibi bu sefer orgazm olursun da en azından 3 kızından ayrı bişey denemiş olursun rabbımden hayırlısı valla bende hala regl olmadım yaa hiç bir belirtide yok bakalım gerci hamileysemde erken gebelik testleri bi işe yaramıyor diyebilecegim gülen yuz ve yumurta takibiyle beraber inş bacım bu sefer gönlüne göre olur

Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum :43::43::43:

Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum :43::43::43:

Yok daha neler. Bacım kocayı seviyorsan takmayacaksın kaynanayı. Boşanda onların ekmeğine yağ sür dimi. Birde bu Allah'ın işi kız olmuş erkek olmuş Rabbim öyle dilemiş demekki. ALLAH'IN sözünün üZerine söz söyleyen kendisi zarar eder. Kapa kulağını kim ne ederse kendine eder. Niye ağlıyorsun değermi? Rabbim büyük sen ona sığın duanıet Allah senide onuda görüyor.

kesinlikle canım ne yeme ne içme bence tek olay orgazm bugünki izledigim videodada adam diyor orgazm olan kadının oglu olur diye canım ins doktorunun dedigi gibi bu sefer orgazm olursun da en azından 3 kızından ayrı bişey denemiş olursun rabbımden hayırlısı valla bende hala regl olmadım yaa hiç bir belirtide yok bakalım gerci hamileysemde erken gebelik testleri bi işe yaramıyor diyebilecegim gülen yuz ve yumurta takibiyle beraber inş bacım bu sefer gönlüne göre olur

Bacım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Baksana bıktık artık bu çevreden. Cahil insanla uğraşmak zor. Rabbim bizi görsün inşallah.

Yok daha neler. Bacım kocayı seviyorsan takmayacaksın kaynanayı. Boşanda onların ekmeğine yağ sür dimi. Birde bu Allah'ın işi kız olmuş erkek olmuş Rabbim öyle dilemiş demekki. ALLAH'IN sözünün üZerine söz söyleyen kendisi zarar eder. Kapa kulağını kim ne ederse kendine eder. Niye ağlıyorsun değermi? Rabbim büyük sen ona sığın duanıet Allah senide onuda görüyor.

şimdi ona gidip desem ki kalbimi kırıyorsun çok ağladım üzüldüm kendinin 3 oğlu varya benim 5 tane olsun ister elaleme karşı ben kız çocuklarını çok seviyorum doğursun kız olsun diyor. ama ben anlıyorum alevcim çocuk değilim içten içe nasıl seviniyor ben üzülüyorum diye nasıl memnun oluyor belli değil yemin ederim hiç iyi değilim 2. çocuk için hiç hevesim kalmadı :43:

nasıl kaynanalar var böyle senin kalbini kırdığı için mutlumu oluyor.Ne o batıl inançlarla sana laf sokuyor sen boşver arkadaşım eşin ne diyor annesine kızmadımı yani.Hani bir şey yazıyordu burada bencil kadınların erkek bebeği olurmuş sende öyle ol kendinden başka kimseyi takma kafana senin gibi gelini bulmuşta öpsün başına koysun hem ne olacakki kızın olsa birdaha,evladın hayırlısı .Allah sana nur topu gibi bir erkek bebek verir inşallah boşveeeer üzülme...

nasıl kaynanalar var böyle senin kalbini kırdığı için mutlumu oluyor.Ne o batıl inançlarla sana laf sokuyor sen boşver arkadaşım eşin ne diyor annesine kızmadımı yani.Hani bir şey yazıyordu burada bencil kadınların erkek bebeği olurmuş sende öyle ol kendinden başka kimseyi takma kafana senin gibi gelini bulmuşta öpsün başına koysun hem ne olacakki kızın olsa birdaha,evladın hayırlısı .Allah sana nur topu gibi bir erkek bebek verir inşallah boşveeeer üzülme...

hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldu :43: söylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.

hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldu :43: söylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.

bizim onlara laf sokmamamız saygıdan aslında bir söz var susuyorsam saygımdandır diye ama bir kere lafı gediğine oturt bakalım ne diyecek bir daha tavrınıda belli et arada yoksa kafamıza çıkıyorlar ölçülü davran ne kendini ezdir nede saygısız ol canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün benim tarafımda kimse yok öyle laf sokan eşimden gizli deniyorum erkek tutturma yöntemlerini onun için fark etmiyor ama ben erkek çocuklarını çok severim hele 2.3 yaşlarında çok tatlı oluyorlar yaaa kızımı doya doya büyüttüm.Şimdi birde erkek bebeğim olursa Allahtan başka ne isterim ki gönülden isteyin demiş kullarına yaradan olmazsada vardır bir bildiği der yaradan dan evlatlarımıza uzun ve sağlıklı yaşam dileriz ve biz yaşlandığımızda bize bakacak bizi kapı önüne koymayan merhamet duygusu allah aşkı olan imanlı evlatlar dilemek en güzeli

defnem canımmm sakin ol.eşinlede aranı bozuk onun daha çok mutlu olmasına sebep oluyorsun...ağlama lütfen sabırılı ol ve dik dur senin üzüldüğünü kırıldığını bildiğinde daha çok üstüne gelecektir.o yüzden oğlanda olsa benım evladım kızda olsa benim kimseye ilgilendirmez de oğlan olunca sen mi bakacaksın sanki de sen ona bir kez de aklı başına gelsin :))))))
hepimiz burda birbirimizin destekçisiyiz rabbim herkesin gönlündeki bebeği nasip etsin inş...
Sorarım kız cevaplıyor Dr sağolsun. Bu arada ikbal Gürpınarın bir videosunu izledim dediki benim programıma gelen bir tıp profesörü demişki kadınlar ateş ölçerek erkek bebek sahibi olabilirler tabi detaylı anlatmadı ama dediği yumurta çat zamanı ateş yarım derede yükselirmiş işte ozaman erkek bebek için en uygun zamanmış. Bunu büyük bir tıp doktoru dedi ve tıpta baya büyük bir gerçeği var dedi demiş Dr.
kızlar ateş yum sonrası yükselişe geçiyor yani şöyle bugun yum çatladıysa ateş yarın yükseliyor progesteron hormonu etkisiyle hatta bazen 3-4 gün sonra yükselişe geçtiği oalabiliyormuş..ama şu işe yarayabilir regly düzenli olan biri 3-4 ay takip ederse ortalama yum gününü bulabilir..
Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu:-)

benim ilk aylarda lekelenme olmuştu ama kızzzz

Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?

süper anlatmışsın bacım.
ben de kızıma hamile kalırken, stresten ötürü, orgazm falan olmamıştım hatırladığım kadarıyla. tek derdim, hadi şu spermler içeri dökülsün artık gibi bişeydi :)) ve heralde olmamışımdır.
erkek çabasına girdiğimden beri, hep muhtemel ilişki vaktinde mutlaka olmaya çalışıyorum. es geçmiyorum yani bu konuyu. ve eğer ben orgazm olamayacak gibiysem, eşime de izin vermiyorum içime şey etmesine.
ve bunun çok önemli olduğuna ben de inanıyorum gerçekten

defnem, arkadaşım takılma.
yaşlıdır, delidir, ne etse yeridir...
bırak, kendi halinde kavrulsun, sen kendi işine bak. takılma başkalarının ne dediklerine. hele de kayınvalidenin ne dediğine hiç takılma.

:)) bak biz de erkek anası olmaya çalışıyoruz...
anneler, oğullarına aldıkları gelinleri, bilinçaltında 'kuma' gibi görürlermiş. o sebeple, o 'kuma' olarak imgeledikleri gelin kızlara da, ona göre muamele etme eğiliminde olurlarmış.

yani diyorumki.... elinde değil bu kaynanaların bu tavırları. :)
üzülme, büzülme.... dik dur, kendine güven, elinden geleni yap... gerisi spoşlara kalmış, Allahın dediği olacak.

Benin esim 6.bes kizdan sonra kaynanasi her dogumunda catlayasica gene mi kiz dogurdu dermis buna ragmen yakinlarda erkek cocugu olanlari hemen soyler.anlamak zor yani bacim en iyisi kulak tikamak hayirlisi deyip gec hic orali olma esine bahsetme bile...yardan gecilirde anadan gecilmez dua edicez kor sagir dilsiz olucaz tabi demesi kolay ama inan ben hayirlisi deyip hic yorum yapmadimdi kim olursa olsun soyler soyler susar.

Gerçekten çevreden okadar çok etkileniyoruzki. Oysa butür şeyler insanı inançsız bile yapar. Şunu unutmayın gönül ister kızıda olsun oğluda ama eğer Rabbim başka nasip ettiyse ya bizim sınavımızdır yada hakkımızda hayırlısı budur. Onun için Allah'ın lafı'nın üstüne laf olmaz. Geçen facede okudum bir kadın hamile kaynanası ona daha iki aylıkken doktora söyle onlar bebeğin yatışından anlıyor kızmı erkekmi eğer kız derse aldır demiş. Yani böyleleri bile varken halimize şükür edelim. İnanın eskiden yok şu şunu demesin bu bunu demesin diye yola çıktım. Ama baktımki gerek kaynanadan gerek çevreden şikayet ettikçe dahada kötü oldu. Çünkü sen kötü oldukça onlar güçlendi. Onun için şimdi kim ne derse desin Rabbim görüyor Rabbim onlara öyle güzel muamele edecekki İlahi adalet diyeceğiz. Ve şuan sadece kendim ve eşim için oğlan istiyorum ve en azından vicdanım daha rahat isteyebiliyorum Rabbimden. İnşallah Rabbim hepimize hayırlı olarak gönlümüzdekini nasip etsin. Çevreye bakın aç kalan şuan savaş içinde olan evladını kaybeden anneleri düşününki derdiniz size daha küçük gelsin.

Canim kabullenen insanla hava atan insani anlayabilecek durumdayim inan kabullenmesinden degil hatta oglu oldu eside kiz istiyormus iyiki oglan oldu kizim olup ne yapacakti dedi ben biliyordum oglum olacagini dedi.oyle insanlar var ne yazikki allah ogluna omur versin valla cok oglu olana genelde aciyarak bakmiyorlar.allah sanada banada isteyen herkesede gonlune gore versin

benm oğlum var ben 2cisin kız olmasını isterim tabi gönül bu istiyor ama ben öyle insanlarıda anlamış değilim benm eşimin tarafındada var eşim 7 kardeş 2 erkek 5 kız kayınbaba soyu kuru diyorlarmış :D

topiğe sessizlik çöktü....
hamiş olan yada işi biten gidiyor
kızlar doğum yapınca haber verin biliyoruz ilk zamnlar iş güç oluyor ama 2 dk nızı almz suraya ben iyim yazmak yani.kübrayı cok merak ediyorum mesela doğumu riskliydi inş iyidir.
sadece deneme zamanı gelmeyin yada bilgi almak için sonrası can sıkıcı oluyor...:30::30::30::30:

Son düzenleme:
Back
X