Süper Anneler - 2011

canım inş olmustur senin erkek bebiş hissediyorsan ben bu ay hissetmiyorum hiç bişey hiç bir belirtide yok.agzımın payını aldım derken kızmadılar canım sonuc negatifti ya o yüzden dedim ben adetime 7 gün varken pembe lekem oldu hasteneye gittim betahcg negatif sonra adet gunu gittim sonuc cıkmadan ben hasta oldum bu ayda dun olmam gerekiyordu olmadı bugnde bi belirti yok gecen aya dönmesin de ben kan vermeye gidip sonucu almadan hasta olurum diye birazda o yüzden bi kac gun gecmesini bekleyim dedim

Bilmiyordum neler çekmişsin arkadaşım öyle inşallah sağlıklı ca bebegini kucağına almayı Allah nasip eder bekle bakalım hayırlısı hakkında

sperm sayısını artırıcı mucize macun...denedik tavsiye ediyorum...Ahmet marankiden
arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun Tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,a
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--

buda kk da bir bayanın önerisi

sperm sayısını artırıcı mucize macun...denedik tavsiye ediyorum...Ahmet marankiden
arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun Tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,a
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--

buda kk da bir bayanın önerisi
yalelll apranxxx bakin süper bir macun gibi gözüküyo hemen eslere baslayin.sagol sedatry paylasimin icin

Valla ne yazacağımı bilemedim. Eşim bugün gitti moskovaya taaa pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar gelmiycek. Kaynanamlarda eltimde inşallah gelmezler onlarda ozaman kadar kafam kaldırmaz artık. Ama eminim sözde biz yalnız kalmayalım diye geleceklerdir bu akşam. Ya insanın eşi varken iyide o yokken katlanmak daha zor sanırım

bende kendimi sadece böyle zannederdim eşim yokken gelmelerini hiç istemiyorum benimki bana bir şey demez ama çok bilmiş devamlı şöyle böyle yap der bende ona sinir olurum eşim kızar annesine karışma diye ama yine bana karılık öğretir

Aynen oyle canim kiz evlat gibisi varmi yaaa sukurler olsun ki kizimiz var ama insan iste farkli bi tat.rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip etsin bizlere anladim canim bende bu ay hasta olursam nisana kaldi martti es gecicem en kucuk kizin kac yasinda canim
2 gun önce tam ıkı yasına gırdı yasım 31 kızım buyusun dıye bıraz daha beklersem cesaretım gıder dıye korkuyorum onlar bıran önce buyusunde bızde azcık keyfını surelım
gercı bızım ıstememızlede degıl aylardır ugrasıp hamıle kalamayan arkadaslar var ıkı kızımdada korunmayı bırakır bırakmaz o ay hamıle kaldım ama rabbım ne takdır eder bılınmez 3 4 ay sonra nıyetımde var artık rabbım nezaman nasıp ederse ozaman olurama hepımıze gönlumuzdekını tattırsın ınsallah hayırlısıyla

Benimde iki oğlum var ve kizim olmasini çok istedim allah biliyor halada istiyorum bir kiz evlat allah nasip etmedi bana kizi olmayanlar derdine yansin çok üzücü bir yorum arkadasim yaraya tuz basmak gibi birsöz olmuş hepimiz çok hassasiz konusmalarimiz baskalarini yaralayabilir özellikle butopikte ben erkek evladi olmayanlar derdine yansin dersem hic hos olmazdi diymi :((
cook haklısın canım bırılerının alınabılecegını düşünmedım özurdılerım lütfen alınma hakkını helal et
amacım sadeceoğlu oldugu için kasılıp kızı olanlara yukardan bakanlara gönderme yapmaktı
tabıkı bende 1 oglum olsun ıstıyorum 2 kızım oldugu için sende oglun oldugundan kız evladı tatmak ıstersın mutlaka
rabbım hayırlısıyla gönlundekınbı versın ınsallah ama benım için kız cocugunun yerı bır baska cocuklugumdan berı hep kızım olsun ısterdım ama ınsanız nefsımız var erkek evladıda tatmak ıstıyorum sonucta yeterkı hayırlı ve saglıklı olsunlar

heryerde araştırıyorum bir yerde bulamadım benim testlerim neden 3 gün pozitif çıktı yaa şansım olsa bir gün pozitif çıkardı nedir bu yaaa aylardır adetim düzenliydi tam deneme yapacağım ay 3 gün pozitif çıktı agrım olduğu günde okadar kuruydumki kafama takıyorum işte takmayacağım desemde takılıyor..

heryerde araştırıyorum bir yerde bulamadım benim testlerim neden 3 gün pozitif çıktı yaa şansım olsa bir gün pozitif çıkardı nedir bu yaaa aylardır adetim düzenliydi tam deneme yapacağım ay 3 gün pozitif çıktı agrım olduğu günde okadar kuruydumki kafama takıyorum işte takmayacağım desemde takılıyor..

daha önceki aylarda bendede olmuştu canım...bazen olabiliyor herhalde :26:

2 gun önce tam ıkı yasına gırdı yasım 31 kızım buyusun dıye bıraz daha beklersem cesaretım gıder dıye korkuyorum onlar bıran önce buyusunde bızde azcık keyfını surelım
gercı bızım ıstememızlede degıl aylardır ugrasıp hamıle kalamayan arkadaslar var ıkı kızımdada korunmayı bırakır bırakmaz o ay hamıle kaldım ama rabbım ne takdır eder bılınmez 3 4 ay sonra nıyetımde var artık rabbım nezaman nasıp ederse ozaman olurama hepımıze gönlumuzdekını tattırsın ınsallah hayırlısıyla

cook haklısın canım bırılerının alınabılecegını düşünmedım özurdılerım lütfen alınma hakkını helal et
amacım sadeceoğlu oldugu için kasılıp kızı olanlara yukardan bakanlara gönderme yapmaktı
tabıkı bende 1 oglum olsun ıstıyorum 2 kızım oldugu için sende oglun oldugundan kız evladı tatmak ıstersın mutlaka
rabbım hayırlısıyla gönlundekınbı versın ınsallah ama benım için kız cocugunun yerı bır baska cocuklugumdan berı hep kızım olsun ısterdım ama ınsanız nefsımız var erkek evladıda tatmak ıstıyorum sonucta yeterkı hayırlı ve saglıklı olsunlar

bende ilk hamileliğimden beri hep kız evlat istemiştim ama nasip değilmiş insanız işte isteklerimiz hayallerimiz bazen bizim için ulaşılamadıkça daha da cazip ve takıntılı hale geliyor ilk baslarda çok içim yanıyordu kız bebekleri gördükçe hissedemiyceğim nasıl olduğunu asla ögrenemeyecim birşey kız annesi olmak ve korkum ben istedikçe dahada imkansız hale gelmesibununla sınanmak allahın gücüne gitmesin onun verdiğine birşey demeye isyan etmeye hiç hakkım yok biliyorum anne bile olamayabilirdim buda bir lutuf değilmi ama bir yanım hep eksik kalıcak...

Ama ama apranaxxın kullandığı şeyler spermi daha çok artırıyor onun 1 haftada 5 milyondan 75 e çıkmıştı

selam herkese.kizlar ben iyilestimde kac gündür evle ilgileniyorum.bir süredir isleri salmistim.pazartesi cati katindan basladim alt kata daha yeni indim daha bitmedi kafamdaki isler.laptopu aciyim hem size bir bakiyim hemde müzik dinleyim dedim.offfff cok sayfa birikmis:18: sanirim okuyamiycam:50: keske biri özet gecse:52:

hoşgeldin canım herkes meraktan ölecek senin bebiş yüzünden haftayı iple cekıyoz

bende ilk hamileliğimden beri hep kız evlat istemiştim ama nasip değilmiş insanız işte isteklerimiz hayallerimiz bazen bizim için ulaşılamadıkça daha da cazip ve takıntılı hale geliyor ilk baslarda çok içim yanıyordu kız bebekleri gördükçe hissedemiyceğim nasıl olduğunu asla ögrenemeyecim birşey kız annesi olmak ve korkum ben istedikçe dahada imkansız hale gelmesibununla sınanmak allahın gücüne gitmesin onun verdiğine birşey demeye isyan etmeye hiç hakkım yok biliyorum anne bile olamayabilirdim buda bir lutuf değilmi ama bir yanım hep eksik kalıcak...

olur arkadaşım seninde bir kızın olur inşallah hiç kendini eksik hissetme evlatların varya ya hiç annelik duygusunu tatmasaydın Allahım herkese gönlündekini versin

kızlar doktora gittim idrar yolu iltihabı varmıs antıbıyotık verdi ama gelecek ay korun demedi inşallah benım yumoşu etkilemez

etkilermi bende bilmiyorum bu ay bende çok içtim antibiyotik yum.çatlamak üzereyken bile içtim akıntı çok geldi uzayan bakalım çatladımı haftaya benim belli olur hamişlik ona göre sende içersin

Evet canim dogrusun hatta uzak biride degil esimin teyzesi. Kadinin ilk oglu oluyor ondan sonra sag mi sol mu yalan olmasin yumurtasinda kist varmis buyumus bi yumurtaligini almislar. Oglundan sonra ayni yumurtaliginda hem kizi hem oglu oldu o yuzden bende inanmiyorum sag sol olayina :(

kızlar okuduğum kadarıyla sağ yumurtalıktanda sol yumurtalıktanda oglanda olabılır kızda ama istatistik sonuçlarına göre sol yumurtalıktan gelen yumurtaların erkek olma şansı daha fazlaymış

Back
X