Süper Anneler - 2011

kızlar bir hamişlik test daha aldım ama bu saatte yapılırmı ve kaç saat idrarımı tutmam lazım sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmem lazımmı bilmiyorum

ya anlamıcak bişey de yok aslında..

adamların işi, psikolojik %100

bu takviyelerle.. kendilerini 'görev adamı' sanıyorlar.. o operasyon da tamamen görev oluyor kafalarında. velhasıl, aktivitenin ruhu bozuluyor.

ben de dün akşam, bi baktım benimki almış bi kadeh viskisini, çıkmış balkona... yakmış elektrikli ısıtıcıyı, yakmış sigarayı... cipsi yanında, çikolatasını hazırlamış.. ohhh .. telefonu elinde, keyfi yerinde....
kendimi bi anlık refleksle attım balkona... aldım elinden bardağını, kül tablasını kaldırdım.
'ya bi haftasonu, bi yarım saat keyif yapıyorum şurda..' dedi garibim.
'olmaz valla, sen beni delirtçen mi... ne içkisi ne sigarası.. keyif içerde... havuç suyu sıkayım, keçiboynuzu kaynadı hazır.'
küstü bana. küstü resmen çocuk gibi...
ama ben de haklıyım yaaaaa
canim biz nasil syres yaoinca yumlar etkileniyor eslerdede en az stres yapmasi lazim sen elinden geldigin kadar takviye icin ugrasiyorsun zaten ama bu kadar ustune gidersen icme diye canim benim esim ne sigara icer ne icki ama bi kizim var takviyeni yap ama cok bunlatma bacim sposlar o takviyelerle zaten duzelir sen stres yapma bacim

Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim

Hakkında hayirlisi olsun canim inş bu sefer gelir oğlusun ....

canim hic üzülme herseyde var bir hayir belki tek yumurta ikizi olacak senin ogluslar :34:

İnşallah bacım nasip herşey. Bu arada doktor bana bu olursa doğur ikinciyi birdaha deneriz dedi. Allah uzun ömür versin doktora demek daha birkaç yıla kadar emekli olmayacak.

Kizlar sayfalari hep okuyamadim ama forewer senin bebis gelmis sanirim hamilelik yoksa hic cizgi cikmiyor senin silik demek biraz daha bekle geliyorum demek hadi bakalim.

canim ins hamile haberini aliriz yarin doktora gideceksin zaten ama yarin sabah testin varsa bi yap bakalim hadi hayirkisi

canim boylesi hayirliymis demekki bi yum kaldi diye uzulme strese girme rabbim ol dedikten sonra tek yumurta ikizi olur.olmasa bile bi oglun olsun saglikli ins

Nasip dediğin gibi Rabbim isterse tek yum ikiizde olur. Senin durumuda sordum sivasta tanıdığı yok. Buraya gelirse benim eşim cerrahpaşada kalp doktoru gelsin görünsün eğerki doğum yapabilir diye izin verirse ozaman deneriz. Bu arada cerrahpaşa devlet hastanesi ve türkiye genelinde en iyi hastanedir. İyice araştırmalar yap düşün. Olur inşallah.

Hakkında hayirlisi olsun canim inş bu sefer gelir oğlusun ....

Bacım sennmiydin kız için soran bilmiyorumddoktora onuda sordum kız için biz hiç deneme yapmadık ve kız yapmak çok daha zor dedi. Erkek bebek daha kolay. Aslında bizim içinde erkek zor. Oysa kız daha zormuş. Biz zoru başardık demekki boşuna bu kadar stres yapıyoruz

Eve geldim ağladım ağladım sözde hiç stres yapmayacaktım ama elimde değil. Eylülden beri bu bebek için uğraşıyorum nasipten ötesi yok. Kaynanam herkese artık çocuğumoolmadığını söylüyor hatta kafayı takmış şu koca karılar yumurtalıkları kaldırıyor bilmem bişiler yapıyorlar onlara götürecek beni banyoda çıplak yapıyorlar hemde. Gitmem dedim onları eve getiririz diyor. Çok yoruldum artık hamile kalırım düşürürüm menopoz der birde giden gelen herkese söylemese sanki hiç çocuğum olmamış gibi. Anlıyorum onuda istiyor oğlunun oğlu olsun ama olmayıncada olmuyor. Artık kaldıramıyorum sırf beni rahat bıraksınlar diye ikiz olsunda kurtulayım diyorum ama zamanı gelmemiş belkide hiç olmayacak. Of bilmiyorum artık kime ne dicem yoruldum.

Bacım sennmiydin kız için soran bilmiyorumddoktora onuda sordum kız için biz hiç deneme yapmadık ve kız yapmak çok daha zor dedi. Erkek bebek daha kolay. Aslında bizim içinde erkek zor. Oysa kız daha zormuş. Biz zoru başardık demekki boşuna bu kadar stres yapıyoruz

Benimde hep dediğim bu zaten bacim kiz çok daha zorrr doktor da onaylamis bak:)

Eve geldim ağladım ağladım sözde hiç stres yapmayacaktım ama elimde değil. Eylülden beri bu bebek için uğraşıyorum nasipten ötesi yok. Kaynanam herkese artık çocuğumoolmadığını söylüyor hatta kafayı takmış şu koca karılar yumurtalıkları kaldırıyor bilmem bişiler yapıyorlar onlara götürecek beni banyoda çıplak yapıyorlar hemde. Gitmem dedim onları eve getiririz diyor. Çok yoruldum artık hamile kalırım düşürürüm menopoz der birde giden gelen herkese söylemese sanki hiç çocuğum olmamış gibi. Anlıyorum onuda istiyor oğlunun oğlu olsun ama olmayıncada olmuyor. Artık kaldıramıyorum sırf beni rahat bıraksınlar diye ikiz olsunda kurtulayım diyorum ama zamanı gelmemiş belkide hiç olmayacak. Of bilmiyorum artık kime ne dicem yoruldum.

Allah kaynanani islah etsin canim bir dusunebilse girdiği gunahi aldiği ahi bir daha boyle yaparmiydi.....

Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim

canım 1 tane olsun oğlanı çeksin yumun.dualarımdasın.birde iğneyi sabah yapki deneme akşama gelsin 2.denemeyi yapmak rahat olur

e vücut alkali olunca neye yarayacak?
bize vajen lazım...
sadece tam yumyum vaktinde alkali oluyormuş.. bizim onu uzun süre alkali tutmamız lazım.

he bi de vücut alkali olunca, yumyum da alkali mi olur acaba?

bu arada idrardaki ph olayına ben inanmıyorum.
iç 2 bardak karbonatlı su, yap çişini.. al sana alkali idrar.
arkasından 3 bardak normal ph seviyeli suyu iç.... yap çişini yap testini.. al sana asidik idrar.

o sebeple idrardaki olay değişken... alkali olduğu zaman, vücut da alkali demek olmuyor bence.

Bacim hucrelerimiz sudan olusuyor biz alkali su icersek herrrr yerimiz alkali olmus olur vajen ve vajina salgisida ayni sekilde.

Kizlar sayfalari hep okuyamadim ama forewer senin bebis gelmis sanirim hamilelik yoksa hic cizgi cikmiyor senin silik demek biraz daha bekle geliyorum demek hadi bakalim.
şimdi bir daha test yaptım sanki biraz daha iyi ama hala çok silik belli belirsiz

Bacım doktor testlerden anlamıyormuş ama antibiyotik almışsa ondan olabilir dedi çünkü onlar dengeyi baya bozuyor dedi.
tamam canım sağol üzülme ya siz üzülünce bende çok üzülüyorum eşine soyları annesiyle konuşsun nedir bu kocakarı yöntemleri tıp senin derdine çare bulacak inanıyorum ben sen takma kafana

kızlar merak eden herksten allah razı olsun.sonuclarım temiz çıktı çok şükür.
Ohh çok sevindim Allaha şükür hadi çalışmalara devam

canım 1 tane olsun oğlanı çeksin yumun.dualarımdasın.birde iğneyi sabah yapki deneme akşama gelsin 2.denemeyi yapmak rahat olur

İnşallah birtane olsun bizim olsun. Hergün vurduğum iğneler akşam 6 da yaptığım için çat iğnesinide aynı saatte yapmam lazımmış öylede olunca deneme sabah 6 ya denk gelecek. Hem Doktor sabah spermler daha hızlı oluyor onun için sabaha denk gelmesi daha iyi dedi. İkinci deneme için kaynanamlar evde olmazsa eşimi yollamam işe. Olurlarsa yine tek deneme ile kalocam

şimdi bir daha test yaptım sanki biraz daha iyi ama hala çok silik belli belirsiz

tamam canım sağol üzülme ya siz üzülünce bende çok üzülüyorum eşine soyları annesiyle konuşsun nedir bu kocakarı yöntemleri tıp senin derdine çare bulacak inanıyorum ben sen takma kafana

Ohh çok sevindim Allaha şükür hadi çalışmalara devam

Zaten asıl üzüldüğüm nokta burası eşimin annesine hiçbirşey dememesi. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Back
X