Süper anneler 2012

slm kızlar ay şok oldum topıgın kapanmasını gorunce,

sagolsun orkıs söledıde bulabıldım burayı,

taros elıne saglık cnm actıgın ıcın .

ama mımozanın konuyu kapatmak ıstemesını cok sacma buldum

zaten gırmıyodu acı tatlı gunlerımız oldu

bende herseyı o sayfada yasadım bebısımı ılk oraya yazdım herseye ragmen gene gırıyoduk neyse saglık olsun.

eylule ınan cok cok uzgunum tatlım ıns saglıcakla kucaklarsın yavrunu, ıns bırseyı yokdur bazen dr ler de bıraz abartabılıyolar .

çok üzüldüm konu kapandı diyince hayııııırrrr kapanamaz dedimmmm eylül inşallah düzelir durum canım Allah bağışlar inşallah sana bebişini dua edelim sürekli giren ve yöntemleri az çok deneyenlerin sonuçlarını görebilmek için bi liste yapalım ilk sayfaya TERAVET neler yapmıştın zahmet olmazsa ister buraya ister özelime yazar mısın??

günaydın kızlarrr

şoklardayım...neden kapanmış topik ben de gelen giden yok diyorum.

bilgecim düşündüğün için sağol canım yeni topikten hiç haberim yoktu

özele degıl buraya yaz tarevetım bızde heyecanla beklıyoz yazacaklarını cnm benım:)

teravet sakıncası yoksa oğluşun ilk ultrason görüntülerini ve son çekilenleri yükleyebili misin canım?

yaa hayir tamam ama aylardir yazistik meraktan ölüyoruz eger bunu mimoza istediyse
simdi bi haber dahi vermeden yazistigimiz alanin pat diye kapatilmasini gercekten kiniyorum
once bize deseydi yaaa

kızlar yaa çok üzüldüm sayfanın kapatılmasına hep takip ediyodum arada yazıyodumda kız bebiş istiyorum ne güzel yöntemler öğreniyoduk bilgileniyoduk haksızlık ama((((

Merhaba
Diger konuyuda actim GurbetGuzeli ile ile yazistigimiz gibi editor arkadasa konunun kapatilmasi icin mesaj gelmis. Editor arakdasimizda bu konunun ilk mesaji tamamen silindigi icin bu konu sanip 2011 Super annelerini kapamis. Sonra arkadasiniz kapatilmasi istedigi konunun linkini yollayinca durum anlasilmis. Fakat 2011 Super annlerde ilk mesajin neden silindigini hala anlayamadik. Belki tabloda hata yapildi duzletemedi, belkide baska bir sebep ama ilk mesaj su anda bos. O konuyu GurbetGuzeli'ne atadik dilersa tabloyu duzenlesin dilerseniz buradan devam edin.

Durum budur. Lakin arakadasinizin kaptin dedigi konu o degilmis : )

gurbetçim tablo yapacakmışsın ee beni nereye koyacan deneyenler olmaz benim için ayrı başlık açman lazımfırsat kollayanlar adlı

canım sen de ultrason fotolarını yüklesene .....

Gıymatlım, Teravet, Kardelen ilk ultrason (ama bebek görünen - 6 haftalık ve sonrası) fotolarını koysanız... ultrasonun hangi tarihte çekildiğini bir de çok ayıp olmazsa ilişki tarihini yazsanız. Hem çatlama iğnesinin hem ovulasyon testlerinin gerçek ovulasyon anından ne kadar önce tespit edildiğini öğreniriz.

Orkidecim, yanlış hatırlamıyorsam senin ilişki sonrası ateşin 2-3 gün geç yükselmişti, sen ilk doktor kontrolüne gittiğinde bebeğin crl boyu ile ilişki tarihin uyuyor muydu?

dusty soruların çok enteresan geldi bana ben doktora ilk gittiğimde sat a göre 7+5 günlüktüm.doktor ultrasona göre 6+5 günlük olduğunu söyledi bebeğimin CRL 0,83cm di, yani 8,3mm di.

bunları neden sorduğunu da çok merak ediyorum lütfen aydınlatırmısın beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…