çok üzüldüm konu kapandı diyince hayııııırrrr kapanamaz dedimmmmeylül inşallah düzelir durum canım Allah bağışlar inşallah sana bebişini dua edelim sürekli giren ve yöntemleri az çok deneyenlerin sonuçlarını görebilmek için bi liste yapalım ilk sayfaya TERAVET neler yapmıştın zahmet olmazsa ister buraya ister özelime yazar mısın??
eveeeet seni özledik.biz iyiyiz.sen nasılsın.nasıl gidiyor.
canımsın tekrar anlatırmısın bebişinde neler yapmıştın kaçıncı gün dü ilşkin siklusun kaç gün sürer...
yaa hayir tamam ama aylardir yazistik meraktan ölüyoruz eger bunu mimoza istediyse
simdi bi haber dahi vermeden yazistigimiz alanin pat diye kapatilmasini gercekten kiniyorum
once bize deseydi yaaa
16.gündü.test yaptım.çizginin biri silikti.namaz kıldım.öncesinde başka bişey yapmadım.
16.gündü.test yaptım.çizginin biri silikti.namaz kıldım.öncesinde başka bişey yapmadım.
canım sen de ultrason fotolarını yüklesene .....
Gıymatlım, Teravet, Kardelen ilk ultrason (ama bebek görünen - 6 haftalık ve sonrası) fotolarını koysanız... ultrasonun hangi tarihte çekildiğini bir de çok ayıp olmazsa ilişki tarihini yazsanız. Hem çatlama iğnesinin hem ovulasyon testlerinin gerçek ovulasyon anından ne kadar önce tespit edildiğini öğreniriz.
Orkidecim, yanlış hatırlamıyorsam senin ilişki sonrası ateşin 2-3 gün geç yükselmişti, sen ilk doktor kontrolüne gittiğinde bebeğin crl boyu ile ilişki tarihin uyuyor muydu?
pardon sormaman gereken bişey sordum galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?