Süper anneler 2012

sen nasılsın cnm nasıl gıdıyo hamıslık ıns yakında guzle haberlerını duyarız bayram ederız.

Duanda benıde unutama nolur

ıns saglıklı bı sekılde ogluma hamıle kalırım bende

iyiyim cnm çok şükür rabbime sen nasılsın neler yapıyorsun?

inşallah cnm benim inşallah unutmuyorum aklında olan insanlardan birisin cnm benim )

Fatmazehra merhaba,

diyelim 1.Mart.2012'de adet oldun ve döngülerin düzensiz. 18 Mart'ta da yumurtladığını farzedelim. Ama ovulasyon kitin 15 Mart'ta ilk pozitif vermişti ve sen 24 saat sonra çatlama olacak diye 16 Mart'ta ilişkiye girdin sonra da ilişki de bulunmadın. İlk kontrollerde ölçülen fetusun boyu çok az yanılma payıyla yumurtanın ne zaman döllendiğini gösterebiliyor.
14 Nisan'da ilk kontrole gittiğinde:
son adet tarihine göre (1.Mart): 6 hafta 2 günlük (bu ölçüm 28 günde bir adet gören kadına göre hesap yapıyor ve ovulasyonun 15 Mart'ta olduğunu kabul ediyor)
senin ov.testine göre yumurtladığını düşündüğün tarihe göre (16.Mart): 6 hafta 1 günlük
bebeğin crl'sine (baş-popo ölçümü) göre ise: 5 hafta 6 günlük

Ultrasonun çekildiği tarihten 3 hafta 6 gün (2 hafta yumurta öncesini çıkarıyorsun) yani toplamda 27 gün öncesine gidersen yumurtanın hangi gün döllendiğini bulabilirsin.
Burdaki örnekte 14 Nisan'da 27 gün öncesine dönersen 18 Mart'ı bulursun.

senin ilk ölçümünde 6 hafta 5 günlükmüş bebek, crl'ye göre, yani tam 33 günlük (maşallah). Ultrasonun çekildiği günden tam 33 gün önceye gidersen yumurtanın ne zaman döllendiğini bulursun. Hangi gün ilişkiye girdiğini de hatırlıyorsan tam ov.günü mü, ondan 2-3 gün önce mi ilişkiye girdiğini hesap edebilirsin.

Böyle hesaplamayı yapabilirse cinsiyeti belli olan arkadaşlar, ov.testleri gerçekten 24-36 saat sonrasını mı gösteriyor, yoksa 2-3 güne kadar ötelenebiliyor mu anlamış oluruz.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim cnm

Meraba arkadaşlar ben de topiğin kapanmasına çok şaşırdım .Hayırlı olsun yeni topik inşallah ilk sizlerle paylaşırım hamile olduğumu Yeni topik yeni hamişler.Mınure bana haziran kız diyor temmuz ya da ağustosa mı ertelesem acaba.Kızlar hiç tutmayan oldumu içinizde çok merak ediyorum.

tabiiki var tutmayan en başta orkdm min eltisi kız dedi oğlu var daha bi kaç kişide de tutmadı...

şimdi doktordan geldim allerjik astımım var ...kan tahlili yaptırdım vucudumdaki enfeksiyon bayağı azalmış 6 ay ilaç kullanmam lazımmış doktor 6 ay sabret dedi ben çok dedim 3 ay olmazmı 6 ay düzenli kullanmam şartmış ....her işte bi hayır var diyorum yine...ben bekleme sürecine girdim bu günden itibaren ilaçlar kortizonlu.. jinekoloğuma 28. gidecem son bi kez de ona soracam evet bekle derse napalım artık ilaçların bitmesini bekleyecem ....çok üzgünüm ama var bunda da bi hayır diyorum ...sebepsiz hiç bir şey olmaz....

gurbet bızde merak ettık burayada yazabılırmısın kazenın yazdıklarını?

Merhaba
Diger konuyuda actim GurbetGuzeli ile ile yazistigimiz gibi editor arkadasa konunun kapatilmasi icin mesaj gelmis. Editor arakdasimizda bu konunun ilk mesaji tamamen silindigi icin bu konu sanip 2011 Super annelerini kapamis. Sonra arkadasiniz kapatilmasi istedigi konunun linkini yollayinca durum anlasilmis. Fakat 2011 Super annlerde ilk mesajin neden silindigini hala anlayamadik. Belki tabloda hata yapildi duzletemedi, belkide baska bir sebep ama ilk mesaj su anda bos. O konuyu GurbetGuzeli'ne atadik dilersa tabloyu duzenlesin dilerseniz buradan devam edin.

Durum budur. Lakin arakadasinizin kaptin dedigi konu o degilmis : )
kazenden alintidir.....................

iyiyim cnm çok şükür rabbime sen nasılsın neler yapıyorsun?

inşallah cnm benim inşallah unutmuyorum aklında olan insanlardan birisin cnm benim )

fatmam napıyım cnm henuz kendımı toplayamadım tekrar bı bebek dusunemıyom ıns en kısa zamanda toplarımda ıns katılırım sıze cnm DUan ıcınde Allahrazı olsun Rabbım kat ve katını sana versın ıns.

mrm cnm eski topik tekrar etkinleşti oraya gel buraya takılan yok baksana

sendende razı olsun rabbim cnm benim

tamam bacım yazı yazıp ayrı bir topikte yayımlıcam zaten.

teravet zahmet olmazsa bana kız için uygun gün bakabilirmisin
18 mart
18 nisan
21 mayıs 17-18 günde yumurtluyorum.. adet bitimi ve haziranda deneme yapmayı düşünüyorum.. teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
teravet zahmet olmazsa bana kız için uygun gün bakabilirmisin 3 oğlum var bu son şansım
15 şubat
18 mart
18 nisan
21 mayıs 17-18 günde yumurtluyorum.. adet bitimi ve haziranda deneme yapmayı düşünüyorum.. teşekkür ederim ...

17. günde yumurtladığına eminsen 13. - 14. gün son ilişki olmalı. ama yum gününü iyi tespit et.

17. günde yumurtladığına eminsen 13. - 14. gün son ilişki olmalı. ama yum gününü iyi tespit et.

Merhaba teravet,
Epeydir takip ediyorum sizleri,okuyorum ve hakikaten cok şey öğrendim buradan.Benim son adetim 23 Mayıs'ta oldu ve 1 Haziran yani adetimin onuncu gunünden beri Dr. Kontrolüne başladım.Dr.hayvansal gıdalar,proteinden uzak durmamı söyledi.İliski zamanına kadar yani 20-25 gun kadar diyete uymaya çalıştım.muz ve kayısı tükettim.Limonata ictim.Asil sormak istediğim zamanlama ile ilgili 15. Günümde catlatma ignesi verdi Dr.um saat sabah 12 de yaptım.cuma sabahı gelin görelim dedi,saat sabah 9 da yani 45. saatte .Yumurta çok az çatlamış ama henüz serbest sivi yok dedi.12 buçuk gibi tamam çatlamış serbest sivi var dedi ve biz öğlen 3 te birlikte olduk.Ben orgazm olmadım ,15-20 dk oncesi vajinal duş yaptım.SOrmak istediğim cok mü geç olmuş birliktelik bir de Dr.aksam tekrar iliski dedi,ne dersin?

merhaba arkadaşım bende senin gibi tüm kızların yazdıklarını takip ediyorum.daha önceki sayfalarıda okuyordum ama enüz uygulamalara geçemedim.ist da gidip bu konuda yardım alabileceğim bir dr önerebilirmisiniz.senin dr nerede bilgilerini yazman mümkünmü benim dr um bu gibi işlere karşı çatlatma iğnesi konusunda yardımcı olacak bizi anlayacak isteklerimizi rahatça söyleyebilieceğim kısaca yadırgamayacak bir dr arıyorum.birde vajinal duş konusunda bilgi veririmisiniz özelden de yazsanız olur.şimdiden teşekkürler.yardımlarınızı esirgemeyin lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…