Super anneler 2013

selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok bakalim gelip okuyan kaldimi aranizda bilmiyorum insalllah hala vardir okuyanlar :)

cidden artik bir toplansak ya burda sohbet etsek biraz iyi olurdu :) cok öpüyorum sizleri ve minnoslarinizi

Kim online bunda gozukmuyor ya:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama yazmak daha rahatmis bunda himm

Yokluğu hissedilmeyenin varlığı da rahatsız etmiyor,
sevgisi sevindirmeyenin nefreti de üzmüyor adamı.

Aman dikkat et dostuna düşmanına. İkiyüzlü dostların, acımasız düşmanlarından daha çok iş açar başına.

İnsan işaret parmagıyla başkasını eleştirirken üç parmagının kendisine dönük oldugunu unutmamalı

Keşke bazı insanlara da eski televizyonlar gibi.. tepesine yumruğu koydugun zaman düzelse.. :))

hayati tespih yapmisim salliyormusum

[video=youtube;gXJvCab3Xt8]http://www.youtube.com/watch?v=gXJvCab3Xt8[/video]

himi himi him himi yar viyy viyy viyyda viy yar dimi dimi dim yarr

[video=youtube;Axkymt-Za-M]http://www.youtube.com/watch?v=Axkymt-Za-M[/video]

Telefondan zor buldum talia topigi gelmeyeli bayagi olmus nasılsın. Kimse yok mu

Ben kendimden bahsedeyim biraz.. iki çocuk ve ev arasında çalışıyorum. Günlerim yogun yorgun. Hava Güzelse atıyoruz kendimizi dışarı değilse ev de sıkılıyoruz. Ek gıda ile aramız pek iyi değil. Henüz disimizde yok.. büyük çabalar harcayarak biraz emekliyor kızım nihayet yakında düzelir herhalde emekleme stili.. ay bu çok zayıf çok küçük dışı yok mu yürümüyor mu diyenlere aldırış etmiyorum. biraz zayifladim. Çok mutluyum. 4 kg kaldı nihayet 64 u gördüm büyük çabalarla. . Sizde ne var ne yok moon geliyor musun buralara işi ne yaptın başladın mi

selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok bakalim gelip okuyan kaldimi aranizda bilmiyorum insalllah hala vardir okuyanlar :)

cidden artik bir toplansak ya burda sohbet etsek biraz iyi olurdu :) cok öpüyorum sizleri ve minnoslarinizi

Telefondan zor buldum talia topigi gelmeyeli bayagi olmus nasılsın. Kimse yok mu

talıaaa evet toplansak artık akşamları fln
çok giremıyorum arada bakıyrum kımse yok hepten kopucaz valla

o diş bizide mahvetti uykusuz gecen 15 gunun ardından 4 tane bırdn cıktı
bırde kulaklarımız ıltıhaplandı cook zor bı donemdı atlattık ınsllhhh

bende tam tersı kılo aldım yaa ne guze eskı kıloma yaklasmısken sıstım ıyıce dırek popoya aldım hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…