merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr
Benim kuzu bugün çoook huysuzdu(yanından bir dakika ayrılamadım. Hep ağladı. Uyutmak da çok Zordu. İnşallah geçici bir süreçtir çok yorgunum...
100. Sayfaya az kalmış
bu markayı falan bilmiyorum ama ana kucağının düze yakın olması bence iyi değil.hafif oturur pozisyonda olmalı.çünkü beslediğinde put gibi düz yatırmamalısınki yedikleri çıkmasın insin mantık düz... çok ta endişe etme, o kadarda para harcamaya gerek yok.ben arkadaşımdan chicco kullanılmış ana kucağını alıp onu kullandım.şimdi artık oturmaya başladığı için kullanamıyoruz.3. sahibine gidecek...o çoook detaylı ürün tanıtımları anne adaylarının aklını karıştırmak ve çelmek için.
naçizane tavsiyem tabi sen bilirsin... herkesin kendi fikri, sordun diye söyledim
çok teşekkürler.
ay bu arada moon is bulmussun hayirli ugurlu olsun, insallah bakiciyida en kisa zamanda ayarlarsin icinin sinecegi guuvenilir birisini bulursun
melahat senin bebiste huysuzmus bugunlerde belki hala evine alisamadigi icindir , insallah o da hasta filan degildir allahim bebislerimizi korusun insallah
ay neyse kizlar öpüyorum sizleri ESRA; BURCU; BENIMSZR;MERVE sizleri göremiyorummtmm kiz merve seni elledim annendesin diyediger zillilerde biri gezmekten biride pc basina gecememekten gelemiyormus (benimszr de memleketine gidecekti dimi pardon canim senide elemis oldum :44::26:) bir tek esra ve burcu kaldi
talia çook geçmiş olsun canm kıyamam kuzuna
bizimde gece uykumuz cok bozuldu saat bası kalkıyor dısten herhalde diyoruz ama ne dişmiş bir çıkartamadık gitti
ne zaman mızmızlansa dişe baglıyoruz
bende varım bende çok giremiyorum ama kalbim sizlerle
cok tesekkür ederim canim benim cok sükür gectii, kizim artik cok daha iyi cok sükür
ay canim bizde bir zamanlar böyleydik her huysuzlugunu dise bagliyordum ve sonunda 4 disini birden cikartti simdide 5. yolda :)
insallah senin bebiste ölye olur
ay canim benimm bunu bilmek bile yeter sende bizim kalbimizdesin herzaman
hatta gulmek icin ahahaha yazsam hemen sen gelyiorsun aklima:26:
Enesibel maşallah oğluna. Biz sizin yaptıklarınızın çoğunu yapamıyoruz. Oğum12 Haziran doğumu, seninki hangi tarih doğumlu? Her çocuğun gelişimi farklıdır tabi de merak sadece.
Talia çok geçmiş olsun kuzuna. İnşalalh hemen iyileşir.
Biz de bugün oto koltuğu aldık. E- bebekte bugüne özel indirim varmış. Römer safefix aldık. Ben besafe markasını daha çok beğendim ama .1500 civarıydı. Neyse inşallah kazasız belasın kullanmamk nasip olur.
4 hazıran canımmm
ahh canm hiç vakit bulamıyorum ki ben:26: anca yetişiyorum eve, çocuğa nasıl akşam oluyor anlamıyorum,aahahha canım madem buralardasın arada ses ver olmuyo böyle
taliaa kurdun imparatorluğunu ama başında durmuyosun
ee diğerlerinden ses yok:44:
aslında bende okuyorum ama pek yazmıyorum. ama bakıyorum artık kimse yazmıyor.haziran anneleri de ilerlemiyor.kimse
tecrübelerini paylaşmak istemiyor sanki...
bugüne kadar ne güzel faydalandım ve güzel arkadaşlıklarda oldu ama sanırım yavaştan bitiyor bu devir.
çalışmaya başlayınca girememde zaten...
şimdiden veda konuşması yapim dedim
talia nerdesin yahuuuu
sabahın köründe burdayımmmmm günaydııınnnn
taliaa ay bayıldım fıstığına kahve telveleri çok hoş bir hava katmış kendisineyirim poposunuuuuuu
svlnisan hoşgeldin bebişinle kpss de başarılar kolaylıklar dilerim...:26:
oohhh pastalar, sporlar, gezmeleerrr...
biz de oturuyoz öyle işte o bana ben ona bakıyom
hava da kötüledi, kar geliyor diyorlar bana da iyice daral gelecek desenize... ben iyice kafayı sıyırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?