Super anneler 2013

bu markayı falan bilmiyorum ama ana kucağının düze yakın olması bence iyi değil.hafif oturur pozisyonda olmalı.çünkü beslediğinde put gibi düz yatırmamalısınki yedikleri çıkmasın insin mantık düz... çok ta endişe etme, o kadarda para harcamaya gerek yok.ben arkadaşımdan chicco kullanılmış ana kucağını alıp onu kullandım.şimdi artık oturmaya başladığı için kullanamıyoruz.3. sahibine gidecek...o çoook detaylı ürün tanıtımları anne adaylarının aklını karıştırmak ve çelmek için.
naçizane tavsiyem tabi sen bilirsin... herkesin kendi fikri, sordun diye söyledim

Benim kuzu bugün çoook huysuzdu(yanından bir dakika ayrılamadım. Hep ağladı. Uyutmak da çok Zordu. İnşallah geçici bir süreçtirçok yorgunum...
100. Sayfaya az kalmış

sayfa kurucusu kayıplarda gören bilen var mıııı
geçicidir melahatt bir günü bir güne uymuyor ki bu küçük aşkların... illa vardır bir sıkıntısı...yoksada bebek işte deyip geçmek lazım

kimse gelmiyor bari bol bol yazimde 100 olsun

slm kizlar nasilsiniz, gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim :)
malum hastalikla ugrasmaktan buraya bakamiyorum bugunlerde gecen gun yuzunden ve vucudunda kizarikliklar cikti kizamik gibi hastaneye götürdük neyseki korkulacak birsey yokmus atesli virus den dolayi hastaligi disa atimi dedi doktor iyilestiginin belirtisi dedi
ama hala kiazarikliklar ve kabarikliklar var vucudunda bir kac gune kadar surer demisti zaten.

ay birde 5. disimizde geliyor kizim durdu durdu hepsini birden cikarmaya karar verdi sanirim
galiba onun etkiside var ay kolaymi 5 disi birden cikarmak masalah kizimaa diyimde nazar degmesin

dilay sürekli mizmizlarniyor huysuz kucagimdan inmiyor birde disari hastasi oldu evde durdurmuyor artik beniayyy
insallah artik kizim iyilesirde bende rahat ederim, ay herseyden önemlisi yuzu gulmuyordu bir haftadir yavrumun bugun yuzunun guldugunu gördüm cok sükür

ay bu arada moon is bulmussun hayirli ugurlu olsun, insallah bakiciyida en kisa zamanda ayarlarsin icinin sinecegi guuvenilir birisini bulursun

melahat senin bebiste huysuzmus bugunlerde belki hala evine alisamadigi icindir , insallah o da hasta filan degildir allahim bebislerimizi korusun insallah

ay neyse kizlar öpüyorum sizleri ESRA; BURCU; BENIMSZR;MERVE sizleri göremiyorummtmm kiz merve seni elledim annendesin diye diger zillilerde biri gezmekten biride pc basina gecememekten gelemiyormus(benimszr de memleketine gidecekti dimi pardon canim senide elemis oldum :44::26:) bir tek esra ve burcu kaldi

oğlum için araştırmalar sonunda b-agile puset aldım ama şimdi facebookta britax römer firmanın b-agile ve başka pusetlerini ciddi parmak yaralama riskinden dolayı geri topladığını gördüm : ( b-agile kullanan anne var mı? bilgi verebilirseniz cok sevinirim : ((

Son düzenleyen: Moderatör:
talia çook geçmiş olsun canm kıyamam kuzuna
bizimde gece uykumuz cok bozuldu saat bası kalkıyor dısten herhalde diyoruz ama ne dişmiş bir çıkartamadık gitti
ne zaman mızmızlansa dişe baglıyoruz

bende varım bende çok giremiyorum ama kalbim sizlerle

talia çook geçmiş olsun canm kıyamam kuzuna
bizimde gece uykumuz cok bozuldu saat bası kalkıyor dısten herhalde diyoruz ama ne dişmiş bir çıkartamadık gitti
ne zaman mızmızlansa dişe baglıyoruz

cok tesekkür ederim canim benim cok sükür gectii, kizim artik cok daha iyi cok sükür
ay canim bizde bir zamanlar böyleydik her huysuzlugunu dise bagliyordum ve sonunda 4 disini birden cikartti simdide 5. yolda :)
insallah senin bebiste ölye olur
bende varım bende çok giremiyorum ama kalbim sizlerle

ay canim benimm bunu bilmek bile yeter sende bizim kalbimizdesin herzaman

hatta gulmek icin ahahaha yazsam hemen sen gelyiorsun aklima:26:

inanırmısın bende başlarda her ahahah ile başlayan mesajı üstüme alınarak okuyordum, bana olmadığını anlayıncada amiyane tabirle apışıp kalıyordum utandım halimden:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aahahha canım madem buralardasın arada ses ver olmuyo böyle
taliaa kurdun imparatorluğunu ama başında durmuyosun
ee diğerlerinden ses yok:44:

aslında bende okuyorum ama pek yazmıyorum. ama bakıyorum artık kimse yazmıyor.haziran anneleri de ilerlemiyor.kimse
tecrübelerini paylaşmak istemiyor sanki...

bugüne kadar ne güzel faydalandım ve güzel arkadaşlıklarda oldu ama sanırım yavaştan bitiyor bu devir.
çalışmaya başlayınca girememde zaten...

şimdiden veda konuşması yapim dedim

4 hazıran canımmm

4 hazıran canımmm

sibellllll napyosun sekerim görüşemiyoruz

ahh canm hiç vakit bulamıyorum ki ben:26: anca yetişiyorum eve, çocuğa nasıl akşam oluyor anlamıyorum,
şu son zamanlarda özellikle gecemiz gündüzümüz karıştı dişe bağlıyorum ama çıkan eden yok şimdilik
öncedn tüm gün açıktı önümde forum şimdiyse bi uğrayıp çıkıyorum dedğin gibi yavaştan kapanıyor sanırım kk devrii

talia nerdesin yahuuuu

canim ya bu aralar hic firsat bulamiyorum buraya yazmaya niye böyle oldum bilmiyorumda tembelestimmi yoksa kiz büyüdükce daha cok yormaya basladigi icinmidir artik bilmiyorum :44:

gecen gece 2 de ancak buraya bakmaya firsatim oldu bu defada yazacak derman kalmamisti yazamadim

insallah denk geliriz yine canim ahahahha buda isminle ilgili yorumun icinde

wawww 100. sayfaya gelmissiz tüütütüü masallahh birde girebilsek dogru duzgun yazabilsek herhalde 1000 olurdu

bu arada moon haklisin canim kurduk imparatorlugu basinda durmuyoruzz:26::26:

günaydın herkeslere 15 günlük tatilimizi yapıp döndük.gerçekten çok iyi oldu.tabii buraya geldik kızım ateşlendidünden beri onunla uğraşıyorum.ateş kötü bi şeymiş .dün hemen hemen hiç uyumadım diyebilirim.bugün çok şükür daha iyi.yokluğumuzda sayfalar çokta ilerlememiş.herhalde herkes bi yerlere kaçmış.

bu arada taliaacım kızına geçmiş olsun iyileşmiştir umarım.ha birde hatırlandığım için teşekkürler.
moon işin hayırlı olsun..
görüşürüz.

herkese selam
kızlar moralim çok bozuk.benim kız bişey yemiyor biliyorsunuz.canı isterse bir kaç kaşık o kadar...2 gün önce kontrole gittik kilo almamış.bende kızdım kendisine
deneme yanılma yapmaya devam ediyorum. 8 aylık old nerdeyse ama 7300gr da sabitlendi. bir ara da grip olmuştu ona bağlıyorum bu durumu ama bilmiyorum işte canım sıkkın...

ayy 100 sayfa olmuş burası yahuu
benim pc bozuktu gelemedim ne zamandır ceptende yazmak zor oluyor
benim kızım bugün yataktan düştü çok uzgünüm a
etrafına yastık koymuştum oysa emeklemiyor diye güvendim
yastığın üstünden geçmiş sanırım
neyseki şimdi iyi yatağım çok yuksek değildi

okullar açıldı oğluşum okula ben evde eşim hep işte ya da seyehatte başa döndük
benim kızımın hala bir dişi yok ve emeklemiyor sanırım yurutece koyduğum için bence emeklemeden yürüyecek gibi
kızım evde tartttığımda 7.600 geldi bu aralar memeyi azaltıık ek gıdalara yuklendik ondan sanırım
oğle çorba akşam yine çorba istemezse muhallebi yapıyorum
ama hiç bir şekilde meyve ya da yoğurt tukettimiyor oğürüyor verince
kan damlasını vermiyorum ben ya devit de vermiyorum
guneşe çıkarıyorum onun yerine

moon merhaba canım aklımdaydım hep işe başladın mı
evde misin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…