moon merhaba canım aklımdaydım hep işe başladın mı
evde misin nasıl gidiyor
sibellllll napyosun sekerim görüşemiyoruz
ahh canm hiç vakit bulamıyorum ki ben:26: anca yetişiyorum eve, çocuğa nasıl akşam oluyor anlamıyorum,
şu son zamanlarda özellikle gecemiz gündüzümüz karıştı dişe bağlıyorum ama çıkan eden yok şimdilik
öncedn tüm gün açıktı önümde forum şimdiyse bi uğrayıp çıkıyorum dedğin gibi yavaştan kapanıyor sanırım kk devrii
ıste benim erenim
hadi kızlarr kim ıstıodu resim
sizdende beklioz
maasallAH DEYİN ZEYTİN GÖZLÜME
ayy 100 sayfa olmuş burası yahuu
benim pc bozuktu gelemedim ne zamandır ceptende yazmak zor oluyor
benim kızım bugün yataktan düştü çok uzgünüm a
etrafına yastık koymuştum oysa emeklemiyor diye güvendim
yastığın üstünden geçmiş sanırım
neyseki şimdi iyi yatağım çok yuksek değildi
selammm arkadaslar ben geldimmmnasilsiniz bebisler nasil insallah herkes da<ha iyidir
herkesin SEVGILILER GÜNÜNÜ KUTLARIM
ve ayrica bugun benim dogum günümbakalim kocis ne alip gelcek :44:
ay aslinda bu durum hem yii hemde kötu tek hediyeyle kurtariyor o ama ben bundna cok memnun degilim galiba:44:
ENESSIBEL erne cokk tatli olmus kocaman olmus masallahhmincir benim icin bir yanaklarini abi olmus ya cidden masallah
Moonletter işin şimdiden hayırlı olsun canım.
Benimszr kızına geçmiş olsun.
Burcu geçmiş olsun korkmuşsundur düşünce kızın.geçmiş olsun.
Talia doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara. Evet ikisi bir arad iyi olmamışama bu sene sevgililer gününde ben de hediye beklemiyorum. Akşama oğlumu anneme bırakıp yemeğe gideceğiz. Ben bir şey almadım . Sanırım eşim de almamışıtır.
Bu arada Esra nerdesin ayol
kimseler yok mu.nerdesiniz huuuu.??
keşke bi ses verseydiniz...
Moonletter işin şimdiden hayırlı olsun canım.
Benimszr kızına geçmiş olsun.
Burcu geçmiş olsun korkmuşsundur düşünce kızın.geçmiş olsun.
Talia doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara. Evet ikisi bir arad iyi olmamışama bu sene sevgililer gününde ben de hediye beklemiyorum. Akşama oğlumu anneme bırakıp yemeğe gideceğiz. Ben bir şey almadım . Sanırım eşim de almamışıtır.
Bu arada Esra nerdesin ayol
taliaacım doğum günün kutlu olsun..
teşekkür edrim melahatt.
bizimki yine her yıl gibi hiç bi sürpriz yapmadı.en son flört ediyorken kutlamıştık o zamandan beri sevgililer gününü kutlamıyoruz.
taliaa cım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
kızlar her gününüz sevgililer günü olsun inşallaaaahhhhh
başlığı görünce pek süper bi anne olamasam da ben de takılıyım dedim ama kimsecikler yokmuş burda da!
aaa canim öyle deme her anne bir süper annedirhosgeldin canim evet ya pek giren yok malesef artik buraya
herkes telefondan girdigi icin bence buraya yazmak zor geliyor sanirim:44: ama olsun ben arada ugramaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?