Super anneler 2013

moon merhaba canım aklımdaydım hep işe başladın mı
evde misin nasıl gidiyor

canım selam, bebişin düşmüş çok geçmiş olsun aklın çıkmıştır, kıyamam...
işe 24 ünde başlıcam.şimdi evde sistemi oturtmaya çalışıyorum.bu arada faranjit oldum.ailecek hastayız zaten yüzümüz gözümüz akıyor.bide işte benim cadı kilo almamış ona üzülüyorum...
evde çok sıkılmıştım.bir de bebişime tek bakıyorum ya onun verdiği buhran hisside var... işe dönünce biraz normale dönerim herhalde

sende durumlar nasıl, neden devit le kan damlası kullanmıyorsun, merak ettim.bende ara sıra bir iki gün ara veriyorum.kan damlası kabız yapıyor kızımı...

GULSAHHHHH CANIM YA REHBERİM SİLİNDİ NUMARANDA SİLİNDİİ
NASILSIN.HAVALAR İYİ GIDIYO GORUSELİM OLURMU.Wtsaptan yaz banaa

ıste benim erenim
hadi kızlarr kim ıstıodu resim
sizdende beklioz
maasallAH DEYİN ZEYTİN GÖZLÜME

Eklentiler

• $1656417_10152221175528516_1243430896_n.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 67
iyi akşamlar bayanlar
kızımın pazartesiden beri ateşi vardı çok keyifsizdi.BEn evdeki ateşdüşürücüden falan veriyodum baktım geçecek gibi değil bugün doktora götürdük.bogazı çok fena olmuş.mecbur antibiyotik kullanmak zorundayız.az önce bilmiyorum ilacın etkisinden mi bayağı bi kustu.açıkcası biraz endişelendim.ama keyfi biraz yerine geldi..

çok geçmiş olsun.hiç yalnız bırakmaya gelmiyolarr

selammm arkadaslar ben geldimmmnasilsiniz bebisler nasil insallah herkes da<ha iyidir

herkesin SEVGILILER GÜNÜNÜ KUTLARIM

ve ayrica bugun benim dogum günümbakalim kocis ne alip gelcek :44:
ay aslinda bu durum hem yii hemde kötu tek hediyeyle kurtariyor o ama ben bundna cok memnun degilim galiba:44:

ENESSIBEL erne cokk tatli olmus kocaman olmus masallahh mincir benim icin bir yanaklarini abi olmus ya cidden masallah

Moonletter işin şimdiden hayırlı olsun canım.
Benimszr kızına geçmiş olsun.
Burcu geçmiş olsun korkmuşsundur düşünce kızın.geçmiş olsun.
Talia doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara. Evet ikisi bir arad iyi olmamış ama bu sene sevgililer gününde ben de hediye beklemiyorum. Akşama oğlumu anneme bırakıp yemeğe gideceğiz. Ben bir şey almadım . Sanırım eşim de almamışıtır.
Bu arada Esra nerdesin ayol

taliaacım doğum günün kutlu olsun..

teşekkür edrim melahatt.
bizimki yine her yıl gibi hiç bi sürpriz yapmadı.en son flört ediyorken kutlamıştık o zamandan beri sevgililer gününü kutlamıyoruz.

taliaacım doğum günün kutlu olsun..

teşekkür edrim melahatt.
bizimki yine her yıl gibi hiç bi sürpriz yapmadı.en son flört ediyorken kutlamıştık o zamandan beri sevgililer gününü kutlamıyoruz.

taliaa cım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

kızlar her gününüz sevgililer günü olsun inşallaaaahhhhh

kizlarr cok cok tesekkür ederim sizlere biraz gec oldu tesekkür icin beni affedin lütfen buraya yazmaya firsat bulurum dedikce bulamiyorum neden se sanirim digerleride bulamiyor artik cok fazla . bu kadar gec cevap yazdigim icin nolur kusurama bakmayin .:26::26: sizi ve minnoslarinizi öpüyorumm

haa bu arada merak etmisiniz bizleri bunun icinde cok tesekkür ederim merak ettiginiz icin cok saolun :)

başlığı görünce pek süper bi anne olamasam da ben de takılıyım dedim ama kimsecikler yokmuş burda da!

aaa canim öyle deme her anne bir süper annedir hosgeldin canim evet ya pek giren yok malesef artik buraya

herkes telefondan girdigi icin bence buraya yazmak zor geliyor sanirim:44: ama olsun ben arada ugramaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…