- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.521
Oy maşAllah rabbim hayırlı haberler verdirsin gönlündeki olsun bacımSlm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Canım bence siliklesme başlamış ben de bu sekildeyken akşamına deneme yapmıştım hayırlısı senin için deEki Görüntüle 2968054 kizlar şimdi böyle çıktı çatlama olmamış mı hala bu kadar uzun sürmesi normal mi 2 gündür boyle
Sağolun allah razı olsunOy maşAllah rabbim hayırlı haberler verdirsin gönlündeki olsun bacım
Canım bende de alttan sancılar kasılmalar oluyordu hatta ebe arkadaşım 36. haftayı zor görürsün diyordu ama şükür geçti sonra. Suyu fazla idi oda biraz düzelmiş. Çok şükür bu günlere geldik. Bende de yaş var kuzum aynen dediğin gibi yaş gittikçe hamilelik zorlaşıyormuş. Bakalım az kaldı hayırlısıyla alalım kucaklarımıza İnşallah bebelerimizi.Canım girip çıkıyorum takipteyim hepinizi, 3vet son ayıma girdim bende temizlik işlerim vardı bitirdim üzerine önce çocuklar sonra ben grip oldum, dinleniyorum bol bol, kasılmalarım var afedersin zonklama oluyor Ocak 15 gün vermişti ama bilmiyorum o güne gidermiyim. Sen nasılsın? Sen resmen sonuna gelmişsin ne güzel rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah, yaş gittikçe hamilelik zor oluyormuş gerçekten Allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın canım
Sağol canım İnşallahYaaa hadi bakalim hayirlisiyla bebisin yormayacak insAllah seni annesi
Canım bence siliklesme başlamış ben de bu sekildeyken akşamına deneme yapmıştım hayırlısı senin için de
Ben de akşam olsa gibi düşünüyorum bakalım.Canım bence siliklesme başlamış ben de bu sekildeyken akşamına deneme yapmıştım hayırlısı senin için de
Gözün aydın canım çok sevindimSlm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Gözün aydın canımSlm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Maşallah cnm doğumda bizlerede dua et aynen çok şükür bu günümüze Rabbim bizlerede nasip etsin doğum yaptığımız zamanları gormeyiSağol canım İnşallahSon haftamız bakalım heyecan stres hepsi bir yandan çok şükür bu günümüze
Bak özelden yazdım burdan da yazayım, sen testin ultra pikken gittiğinde doktor daha yumurta 12mm 10 güne anca çatlar dediğinde, senin asıl gelişen yumurta çatlamış. Bu yüzden doktor o yumurtayı göremediği için geriden gelişen diğer Bi yumurtayı söylemiştir sana.Ben de akşam olsa gibi düşünüyorum bakalım.
Tamam şimdi anladım demek istediğinizi çok haklısınız.Bak özelden yazdım burdan da yazayım, sen testin ultra pikken gittiğinde doktor daha yumurta 12mm 10 güne anca çatlar dediğinde, senin asıl gelişen yumurta çatlamış. Bu yüzden doktor o yumurtayı göremediği için geriden gelişen diğer Bi yumurtayı söylemiştir sana.
Bu durumda deneme yapman doğru olmaz bence, tabi sen bilirsin
Kızlar test yapan arkadaşlara bişey söylemek istiyorum.
Testiniz koyulaşmadan Bi doktora gidin en az bi defa da olsa yumurta takibi yaptırın.
Şimdi şöyle ki herkesin testi koyundan açığa geçtiği zaman çatlamıyo. Kiminin ki biz bunu daha önce eski arkadaşlarımızda yaşadık, yumurta ÇATLADIKTAN SONRA DA PİK GÖSTEREBİLİYOR. Yani siz pik ve açılma beklerken belki de yumurtanız çatlamış olabilir. Hormonlardan kaynaklı teste çatladıktan sonra pik olarak yansıya biliyor.
Herkeste değil bu dediğim ama erkek bebek isteyenler sayfasındayken 2 kişi de şahit oldum bu duruma
Bak özelden yazdım burdan da yazayım, sen testin ultra pikken gittiğinde doktor daha yumurta 12mm 10 güne anca çatlar dediğinde, senin asıl gelişen yumurta çatlamış. Bu yüzden doktor o yumurtayı göremediği için geriden gelişen diğer Bi yumurtayı söylemiştir sana.
Bu durumda deneme yapman doğru olmaz bence, tabi sen bilirsin
Kızlar test yapan arkadaşlara bişey söylemek istiyorum.
Testiniz koyulaşmadan Bi doktora gidin en az bi defa da olsa yumurta takibi yaptırın.
Şimdi şöyle ki herkesin testi koyundan açığa geçtiği zaman çatlamıyo. Kiminin ki biz bunu daha önce eski arkadaşlarımızda yaşadık, yumurta ÇATLADIKTAN SONRA DA PİK GÖSTEREBİLİYOR. Yani siz pik ve açılma beklerken belki de yumurtanız çatlamış olabilir. Hormonlardan kaynaklı teste çatladıktan sonra pik olarak yansıya biliyor.
Herkeste değil bu dediğim ama erkek bebek isteyenler sayfasındayken 2 kişi de şahit oldum bu duruma
Bazı doktorlar anlamıyor yada uğraşmak istemiyor, arkada da başka yumurta geliştiği için o sadece o yumurtaya odaklanmış.Mesela diğer yumurtam çatladiysa doktor onu görmüyor mu. Yani kac tane yumurta oluyor ki. Bilenler açıklayın lütfen
İlk sorun canım evet düzenli adet olanlarda da oluyo. Arkadaşım, eski topikde 2kız 1 annenin başına geldi. Adetleri maşallah çok düzenliydi.Canım regli düzenli olanlar da mı dahil buna
Ben spiral çıkartmaya gittim Dr yumurta falan çok güzel dedi testlerim de iyi çıktı maşallah adetim saat gibi max 1-2 gün oynar benim gibi olan birinin takip yapması da mı gerekir?
İkinci sorum lütfen bunu okuyan bilen herkes yazabilir mi?
Şimdi c ve t var
T, c den koyu çıkınca pik oluyor bunu anladım
İlk açılma dediğiniz
T, c ile aynı renk olunca mı
Yoksa
T, c den bile açık olunca mı
Değerlendirme olacak
O zaman t ve c aynı renk ise açılma olmuş diyebilir miyizİlk sorun canım evet düzenli adet olanlarda da oluyo. Arkadaşım, eski topikde 2kız 1 annenin başına geldi. Adetleri maşallah çok düzenliydi.
İkinci sorunu da cevaplayayım.
Testin Bi pik hali, bide ultra pik hali var. İlk açılma diye bahsettiğim ultra pikteyken t nin Bi tık renginin açılması. T nin c den daha silik hali değil
Tabi ama t daha önce c den koyuysa daha sonra eşitlenmişse açılma olmuş demektirO zaman t ve c aynı renk ise açılma olmuş diyebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?