Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Oy maşAllah rabbim hayırlı haberler verdirsin gönlündeki olsun bacım

Canım bende de alttan sancılar kasılmalar oluyordu hatta ebe arkadaşım 36. haftayı zor görürsün diyordu ama şükür geçti sonra. Suyu fazla idi oda biraz düzelmiş. Çok şükür bu günlere geldik. Bende de yaş var kuzum aynen dediğin gibi yaş gittikçe hamilelik zorlaşıyormuş. Bakalım az kaldı hayırlısıyla alalım kucaklarımıza İnşallah bebelerimizi.

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin İnşallah

Gözün aydın canım

Kizlar t çok silik olursa erkek bebek icin geç mi sizce .suan test yaptım ama sıvı alımına çok dikkat etmedim t bayagi silik çikti

Sağol canım İnşallah Son haftamız bakalım heyecan stres hepsi bir yandan çok şükür bu günümüze
Maşallah cnm doğumda bizlerede dua et aynen çok şükür bu günümüze Rabbim bizlerede nasip etsin doğum yaptığımız zamanları gormeyi

Ben de akşam olsa gibi düşünüyorum bakalım.
Bak özelden yazdım burdan da yazayım, sen testin ultra pikken gittiğinde doktor daha yumurta 12mm 10 güne anca çatlar dediğinde, senin asıl gelişen yumurta çatlamış. Bu yüzden doktor o yumurtayı göremediği için geriden gelişen diğer Bi yumurtayı söylemiştir sana.
Bu durumda deneme yapman doğru olmaz bence, tabi sen bilirsin

Kızlar test yapan arkadaşlara bişey söylemek istiyorum.
Testiniz koyulaşmadan Bi doktora gidin en az bi defa da olsa yumurta takibi yaptırın.
Şimdi şöyle ki herkesin testi koyundan açığa geçtiği zaman çatlamıyo. Kiminin ki biz bunu daha önce eski arkadaşlarımızda yaşadık, yumurta ÇATLADIKTAN SONRA DA PİK GÖSTEREBİLİYOR. Yani siz pik ve açılma beklerken belki de yumurtanız çatlamış olabilir. Hormonlardan kaynaklı teste çatladıktan sonra pik olarak yansıya biliyor.
Herkeste değil bu dediğim ama erkek bebek isteyenler sayfasındayken 2 kişi de şahit oldum bu duruma

Son düzenleme:
Tamam şimdi anladım demek istediğinizi çok haklısınız.

O zaman ovulasyon ile nasıl anlayacağız. Doktorlar takip yapar mı ki. Ben özele gittiğim halde hic ilgilenmedi doktor.

Canım regli düzenli olanlar da mı dahil buna
Ben spiral çıkartmaya gittim Dr yumurta falan çok güzel dedi testlerim de iyi çıktı maşallah adetim saat gibi max 1-2 gün oynar benim gibi olan birinin takip yapması da mı gerekir?

İkinci sorum lütfen bunu okuyan bilen herkes yazabilir mi?
Şimdi c ve t var

T, c den koyu çıkınca pik oluyor bunu anladım

İlk açılma dediğiniz

T, c ile aynı renk olunca mı

Yoksa

T, c den bile açık olunca mı

Değerlendirme olacak

Mesela diğer yumurtam çatladiysa doktor onu görmüyor mu. Yani kac tane yumurta oluyor ki. Bilenler açıklayın lütfen
Bazı doktorlar anlamıyor yada uğraşmak istemiyor, arkada da başka yumurta geliştiği için o sadece o yumurtaya odaklanmış.
Kac tane yumurta konusuna gelince birden fazla gelişebilir, bazen beraber gelişir ve hamilelik gerçekleşirse, çift yumurta ikizi olabilir.
Bazen de biri tam güzel gelişiyor, geriden de ufak yumurtalar olabiliyor. Bu ufak yumurtalar olgunlaşmadan adetle atılıyor genelde, bazen de gelişip ikinci Bi yumurta olarak çatlıyor.
Sen riske girme bu ay. Diğer ay adet bittikten 3 4 gün sonra iyi Bi özel doktoru bul ve özellikle yumurta takibi yapmak istediğini söyle. Zaten özeller de 10 gün içerisinde gittiğiniz diğer muayeneleri ücretsiz

Kontrole cuma sabah gittim.13,5 mm yumurtan var dedi.ptesi testim pik oldu öğlen akşam üzeri silikleşince ilişki oldu.sabah gitti dra Dr dedi yumurtan gözükmüyor demekki çatlamış dedi.çatlayan yumurta sıvı olduğu için artık gözükmez

İlk sorun canım evet düzenli adet olanlarda da oluyo. Arkadaşım, eski topikde 2kız 1 annenin başına geldi. Adetleri maşallah çok düzenliydi.

İkinci sorunu da cevaplayayım.
Testin Bi pik hali, bide ultra pik hali var. İlk açılma diye bahsettiğim ultra pikteyken t nin Bi tık renginin açılması. T nin c den daha silik hali değil

O zaman t ve c aynı renk ise açılma olmuş diyebilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…