Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Herşeyden önce nasip zaten bacım doğrudur Rabbim ol derse olur
Kesinlikle nasip, biz çok dua ettik eşim de ben de, gece gündüz her aklıma geldikçe dua ettim.
Benim denemem aslında hiç içime sinmemişti ama kurban olduğum Rabbim yazmıştı nasip oldu.
İnsAllah sizlerinde gönlünüzdeki ömrünüze nasip olur

Amin arkadaşım Rabbim şeninde güzel evlatlarına ailene mutluluk sağlık versin elleriniz ayrılmasın uzun ömürlere inşAllah rabbim bizlerede oldu sevinci yaşatsın

sana zorluk vermezsek yazarmısın buradaki yeni gelen arkadaşlarımız benim gibi kafası karışık olanlar en azından neyi nasıl yapacağımızı net oluşturalım kafamızda
Bak canım eski mesajımı alıntıladım

Umarım öylede dewam eder cnm
Fazlası zarar kıloların

Kızlar aklıma takılan başka bişey daha war şimdi biz planlı hamıle kaldıgımız için dr. Bıze son adet tarıhımızı sordugunda siz ne dedınoz ilişki gununu mu söylediniz yoksa adet oldugunuz tarıhımi
Ben son adet tarıhımı söyledim ama keske ilişkı gununu mu söyleseydim diye kendi kendime düsünüyorum
Bundan önceki gebeliklerimde tam olarak ne zaman hamile oldugumu bilmedıgimdenmecbur son adetı söyluyordum ama bu farklı tabii
Siz ne yaptınız bu konudakı düşünceleriniz neler

Slm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz

Eklentiler

• 16392263997106029319841337291792.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…