- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.561
Ben henüz, hamile değilim ama araştırmistim. Sizin fiyat nrnkadar çıktı.Bende sigorta düşünüyorum canım hangi sigorta seninki ve hangi il. Ben Anadolu sigorta ya karar verdim Allah izin verirse
Hamile olmadan yapılıyor diye biliyorum yaşa yaşadığın yere göre değişiklik gösteriyormus birde a ve b olmak üzere farklı çıkıyormuş. Ama hamile olunca dmeir hayat var 8bin gibi çıkıyorBen henüz, hamile değilim ama araştırmistim. Sizin fiyat nrnkadar çıktı.
Mrb size sordum mu neler yaptınz diye bir çok kişiye sorduğum için unutmuş olabilirimCanım elimizden geleni yapıp yine de hayırlısını diledik. Demekki prensesin senin için hayırlı olacakmış. Eğer niyetin varsa çok arayı açmadan bir bebiş daha düşün derim canım. Güzel prensesin doğsun sonrasında bir de erkek kardeşi olsun İnşallah
Var niyetimiz ama biraz toparlanmam lazım inşallah bu sefer rabbim nasip eder sağol duaların için kuzumCanım elimizden geleni yapıp yine de hayırlısını diledik. Demekki prensesin senin için hayırlı olacakmış. Eğer niyetin varsa çok arayı açmadan bir bebiş daha düşün derim canım. Güzel prensesin doğsun sonrasında bir de erkek kardeşi olsun İnşallah
Canım böyle yorumlarını özlemişimSelamın Aleyküm, kızlar aranızda beni tanıyanlar vardır çok emek verip sonun da çok şükür oğluma kavuştum, 1 yaşına girdi bile. Dilerim Rabbim den dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Amin.
Zaman buldukca okumaya çalışıyorum ve bişey dikkatimi çekti
Testin ultra pikten sonra açılması demek hala pik ama bi önce ki teste göre bi tık açılması demek, t nin iyice açılması değil.
T çizgisinin c den daha açık olmasını beklediğiniz zaman o arada geçen sürede rahim asidikleşebilir.
Kısaca ultra pikten sonra ki ilk açılma, silinme değil.
Umarım anlatabilmişimdir, sürekli aktif olamıyorum ama inanın tanıyıp tanımadığım herkes için dua ediyorum.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah
Maşallah cnm, yeni gördüm. Çok şükür duymuşsun kalp atışını da.Slm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Evet canım yazmıştım ben bal tarçın çörek otu kürü ve incir havuç kürü yaptım. Hamile kalamayınca 8-9 ay daha çok hamile kalmaya yönelik uğraştım. Eşim kızlarına bayılır erkek bebek lafı ettirmedi. Hiçbir takviyeye taktik yöntem vs. kabul etmedi. Kız olsun ne var bırak boşver dedi. Nasipmiş oldu.Mrb size sordum mu neler yaptınz diye bir çok kişiye sorduğum için unutmuş olabilirim
Saol canım benim eşim diyor biz elimizden geleni yapalım rabbim bilir diyorEvet canım yazmıştım ben bal tarçın çörek otu kürü ve incir havuç kürü yaptım. Hamile kalamayınca 8-9 ay daha çok hamile kalmaya yönelik uğraştım. Eşim kızlarına bayılır erkek bebek lafı ettirmedi. Hiçbir takviyeye taktik yöntem vs. kabul etmedi. Kız olsun ne var bırak boşver dedi. Nasipmiş oldu.Ben çok dua ettim canım klasik çevre baskısı beni çok bunaltmıştı çünkü.
Evet ilk günden canım ama bende şu pik mi ilk açılmamu eşit de mi deneme yapcaz onu anlamadımKızlar sımdı sorunca bende bi kafa durması yaşandıadet başladığından itibaren sayıyorduk değil mi yumurtlama için bitişinden itibaren değil sağolsun Expresso yazdı bana ama Kızlar daha iyi bilirler dedi burdan bi daha sormak istedim
Maşallah cnm gözün aydın olsun sağlıkla gelsin oğluşunSlm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Canım böyle yorumlarını özlemişim
Çok güzel anlatmışsın tam olarak olması gerekenleriminnak oğluşunu kokla yerime dualarında beni unutma sakın
Allah razı olsun canım benim
Tamam canım.
Hepiniz duamdasınız canım ismini bildiğim arkadaşlarıma özellikle ismiyle ediyorum. Rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşAllah
Amin canım aminn inşAllahAllah razı olsun canım benim
Rabbim dileyen isteyen tüm kardeşlerimin gönül muradını ömrüne nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?