Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben henüz, hamile değilim ama araştırmistim. Sizin fiyat nrnkadar çıktı.
Hamile olmadan yapılıyor diye biliyorum yaşa yaşadığın yere göre değişiklik gösteriyormus birde a ve b olmak üzere farklı çıkıyormuş. Ama hamile olunca dmeir hayat var 8bin gibi çıkıyor
Anadolu da hamile olmadan önce yapılıyor oda 3-4,5 gibi kişiye göre değişiyirms
Sigorta dan sorna bir kere regl olmak gerekmiş

Mrb size sordum mu neler yaptınz diye bir çok kişiye sorduğum için unutmuş olabilirim

Var niyetimiz ama biraz toparlanmam lazım inşallah bu sefer rabbim nasip eder sağol duaların için kuzum

Canım böyle yorumlarını özlemişim
Çok güzel anlatmışsın tam olarak olması gerekenleri minnak oğluşunu kokla yerime dualarında beni unutma sakın

Kızlar aramıza yeni katılanlar var ovulasyon testini nasıl kullanıcak bilmiyorlar

Yeni gelenler için bir bilgi yazalım ovulasyon testi idrarla yapılır int kolayca bulabilirsin yarım bardak suyla her 3 saatte bir yapmanız yeterli olucaktır

Peki zamanlama ne zaman olmalı ? Adetiniz başladı 1.gün sayın o günü en erken 8-9günde yumurtlanıyor o zamanda zaten adet bitimine denk gelmiş olursunuz o günden itibaren 14-15-16 bazılarında bu süre uzuyor ona göre ilk idrarla olmayacak sekılde yapın

Yanlışım varsa düzeltin kızlar lütfen ben böyle biliyorum adet başlıyor o günü ilk gün kabul ediyoruz değil mi? O günden itibaren muhtemelen 14-15-16 vs günleri

Maşallah cnm, yeni gördüm. Çok şükür duymuşsun kalp atışını da.

Mrb size sordum mu neler yaptınz diye bir çok kişiye sorduğum için unutmuş olabilirim
Evet canım yazmıştım ben bal tarçın çörek otu kürü ve incir havuç kürü yaptım. Hamile kalamayınca 8-9 ay daha çok hamile kalmaya yönelik uğraştım. Eşim kızlarına bayılır erkek bebek lafı ettirmedi. Hiçbir takviyeye taktik yöntem vs. kabul etmedi. Kız olsun ne var bırak boşver dedi. Nasipmiş oldu. Ben çok dua ettim canım klasik çevre baskısı beni çok bunaltmıştı çünkü.

Saol canım benim eşim diyor biz elimizden geleni yapalım rabbim bilir diyor yani çok istiyor aslında ben kızları dha çok seviyorum bende sırf toplum yüzünden ve eşimin bu kadar çok istediğini bildiği için elimden geleni yapıyorum.rabbm hayrılısı ile nasip etsin amin
Ovülasyon testi vs yaptın mı peki

Kızlar sımdı sorunca bende bi kafa durması yaşandı adet başladığından itibaren sayıyorduk değil mi yumurtlama için bitişinden itibaren değil sağolsun Expresso yazdı bana ama Kızlar daha iyi bilirler dedi burdan bi daha sormak istedim

Evet ilk günden canım ama bende şu pik mi ilk açılmamu eşit de mi deneme yapcaz onu anlamadım

Doktorla ayni anda hem ovulaayon takip edip hem doktora giden var mı. Yani mesela bir kaç yumurta oluyor ya . Biri çatladı diyelim. Arkadan başka yumurtalar da geliyor mesela ovulasyon onu görürse ve diğer çatlayan yumurtayı farketmezek nasil oluyor

Maşallah cnm gözün aydın olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Daha küçük olduğu için kalp atisi yavastir cnm

Canım böyle yorumlarını özlemişim
Çok güzel anlatmışsın tam olarak olması gerekenleri minnak oğluşunu kokla yerime dualarında beni unutma sakın

Tamam canım.
Hepiniz duamdasınız canım ismini bildiğim arkadaşlarıma özellikle ismiyle ediyorum. Rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşAllah

Tamam canım.
Hepiniz duamdasınız canım ismini bildiğim arkadaşlarıma özellikle ismiyle ediyorum. Rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla inşAllah
Allah razı olsun canım benim
Rabbim dileyen isteyen tüm kardeşlerimin gönül muradını ömrüne nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…