• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar erkek bebek için bir ilişki sart mi yani

Pikten sonra, açılma olunca ilişki...

E bundan başka yokmu yani pikten açılma olunca iki üç kere yapınca şans artmaz mu
Cinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin

Cinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin
Canım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Ben pik i demiyorum hani mesela bugün pik oldu
Sabah açıldı ben sabah, ertesi sabah, diğer sabah yapsam olur mu şans artar mı
Yani demem oki
Açıldıktan sonra sürekli denemek doğrumu

Bebeğin cinsiyetinin beta hcg değeri ile ilişkisi varmı bilgisi olanları buraya alarım bizimle bilgilerini paylaşırmı benim iki kızımında düşüktü kız kardeşim şimdi hamile değeri düşüktü bebeği kız ablamın değeri 1800 lerde doğdu erkek bir alakası varmı acaba

Yani demem oki
Canım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarım

Bebeğin cinsiyetinin beta hcg değeri ile ilişkisi varmı bilgisi olanları buraya alarım bizimle bilgilerini paylaşırmı benim iki kızımında düşüktü kız kardeşim şimdi hamile değeri düşüktü bebeği kız ablamın değeri 1800 lerde doğdu erkek bir alakası varmı acaba
Bence alakası yok. İlişkiden kaç gün sonra öğrendiğine ve döllenme zamanına bağlı. Tabi erkek anneleri daha iyi bilirler. 😇

Yani demem oki
Canım çok silinmede deneme yapmak riskli. Sakın çattan sonra sık deneme yapma. T nin en koyu halinde yada en koyu halinden sonra ki bi tık silinmede deneme yapmaya çalış.

Canım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarım

Bende 3 deneme oldu ama hangisi tuttu bilemiyorum 😁

Canım çok silinmede deneme yapmak riskli. Sakın çattan sonra sık deneme yapma. T nin en koyu halinde yada en koyu halinden sonra ki bi tık silinmede deneme yapmaya çalış.

Saolun kızlar en pik ve pikten sonra ilk açılma diye not ediyorum...
Veya pik den sonra ilk açılma ve bir açılma dha mi olsa

Yani demem oki
Ben pikte ve bir gün sonra sabah silinmede denedim havucu unuttum gec catladi yani tuttu ama kız mı erkek mi henüz bilmiyorum ama burada deneyenlerin çoğu erkek olanlar tek ve silinmede denemiş benim gibi muallakta kalma diye sadece silinmede dene erkek olma olasigini arttirmasi icin derim ama tabi karar sana kalmış şans tek iliskide düşsede tutmasıda mümkün çünkü catlama oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20211130-220623_Chrome.webp
    Screenshot_20211130-220623_Chrome.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 40
Back
X