• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Var bir çıkıntı canım.bende gördüm ama net demedi zaten yerinde durmuyor ki kıpır kıpır uzun bacakları var 😅🥰
Cokk sevindim cnm hayırla gelsın ogluşun cıkıntı warsa tmmdır
Bende doktor demeden ultrason resımlerınden görmustum cıkıntıyı
Nitekim öylede oldu
Darısı isteyen tüm annelerimizin vaşına🤗

Canim çıkıntı var dediyse erkektir bende tam 11 haftalikti gittiğimde %60 erkege benziyor demisti sonra trafik kazası yaptik 13 yada 15 haftalikti tam hatirlamiyorum erkek bebek dedi tabi biz esimle halen inanmadigimiz icin ayrintiliyda bekledik orda soyledi zaten her gittigimde soruyorum doktora
Hayirlisi ile saglikla gelir oğluşun canm rabbim dualarini kabul etti şükür icini ferah tut bol bol dua oku 😇🤲
Evet canım kesin demeyince içimde yine rahatmala olmadi ama senin bu haftalarda var mi usg benziyor mu

Evet canım kesin demeyince içimde yine rahatmala olmadi ama senin bu haftalarda var mi usg benziyor mu
Boyle canm.tam net degil ama
Bence benziyor canim senin usg

Eklentiler

• 16279069813348816203331152187418.webp
    16279069813348816203331152187418.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Ayyy hadi insAllah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah🤲🤲🤲💙💙💙

Bende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canım😊
Hemen adet sonrası başlama bi iki gün geçsin test dayanmıyo yoksa

Amin canım amin kesin deseydi iyiydi ama 🤭🤷🏻‍♀️
15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimeler 🤲💙

15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimeler 🤲💙
Amin canım amin bu sefer herkes bir çıkıntı görsün inşallah dedi o zaman da oğlun olsun diye dua ederlerse yırttım 😂🤭💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Senin 11 haftalikken nasıldı usg canım
Cnm ben 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim cnm başka gitmedim 16 haftalıkken sordum hocam cinsiyetimiz ne diye doktor dedi erkek tam gösterdi diye hatta dedim.cok şükür Rabbime hocam 3 kizim var dedim doktorda güldü dedi desene mujdeli haber verdim sana dedim hayırlı sağlıklı olsunda oda dedi ama insan istiyor ki farklı cinsiyet olsun diye dedim evet sagolun

Bende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canım😊
İnşaallah canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsun 🤲🏻 Adet döngü aralığın kaç benim 28 olduğu için 10.günden başlıyorum yapmaya. Sabah ilk idrarını wcye yapıp yarım bardak su içiyorsun canım üç saat sonra test yapıyorsun. Daha sonra yine yarım bardak su içip üç saat arayla bu şekilde devam ediyoruz pik görene kadar. Pikten sonra daha sıkı takiple devam silinmede mi deneyeceksin pikte mi?
Benim ilk ugs neye benziyo
Bunuda erkeğe benzetmiştim kuzum ilk attığında görmüştüm sağlıkla gelsin inşaallah 🥰💙

Back
X