- Konu Sahibi Lilarengim1
- #9.381
Tamam hadi yazayım bakalim ne diyecek seni mi kircamBence nub görünüyor cnm. Ama sen bilirsin tabi. 15. Haftada kesin bilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hadi yazayım bakalim ne diyecek seni mi kircamBence nub görünüyor cnm. Ama sen bilirsin tabi. 15. Haftada kesin bilir![]()
Bak bakalım o ne diyecek cnmTamam hadi yazayım bakalim ne diyecek seni mi kircam![]()
Canım oda risk almak istemems olabilir çünkü ben kızımda 14. Haftada bile benziyor net değil diyordu..Evet de kadın bacak arasına tam bakmadı ki bence anlardı da anlamak istemedi garanti olsun diye bir daha ki ay dedi
Benim hep iki gün sürer havuç ye yumurtlama gördüğün gün ertesi güne çatlasın
İnşaallah canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsunAdet döngü aralığın kaç benim 28 olduğu için 10.günden başlıyorum yapmaya. Sabah ilk idrarını wcye yapıp yarım bardak su içiyorsun canım üç saat sonra test yapıyorsun. Daha sonra yine yarım bardak su içip üç saat arayla bu şekilde devam ediyoruz pik görene kadar. Pikten sonra daha sıkı takiple devam silinmede mi deneyeceksin pikte mi?
Bunuda erkeğe benzetmiştim kuzum ilk attığında görmüştüm sağlıkla gelsin inşaallah![]()
Canım adet döngüm 25 günde bir ben ilk silinmede denemek istiyorum. İnşallah sende en yakın zamanda oğluna hamile kalırsın![]()
O zaman keisn belli olur canımSormadım çünkü nub teorisine baktım genital bölgenin görünmesi gerekiyormuş bizim usg de görünmüyor ki yorumlaması zor 22sinde gideceğim o zaman neredeyse 15haftaya girecek o zaman soyler belki
Bende deli gibi su içen birisiyim bir damacanayı 3 4 günde bitiririm ama ovulasyonda net çizgileri yakalamak için içmemek gerekiyor ben 11 de bi kesiyorum suyu 2.30 da 3 de falan yapıyorum testi idrarımın yoğunluğuna bağlı olarak yani sarı olduğunda yapıyorumZambak yarım bardak su dan sonra 3 saate bir deniyoruz tamam güzel fakat başka su içmiyormuyiz ben suyu çok seviyorum içmeyimmi bulmaya çalıştığım günler.. Reglden itibaren 10.gun başlıyorum demi.
Birde söylemesi ayp iğrenç gelecek ama
Hani yoğun sıvı oluyır akıntı yumurta gibi olan o zaman pik mi oluyor

İlk günden 3 saatte bir yapmana gerek yok.çift çizgi olduğu zaman 3 saatte bir yeni test yaparsınZambak yarım bardak su dan sonra 3 saate bir deniyoruz tamam güzel fakat başka su içmiyormuyiz ben suyu çok seviyorum içmeyimmi bulmaya çalıştığım günler.. Reglden itibaren 10.gun başlıyorum demi.
bende öyle yapacağım artık çift çizgiyi koyu görene kadar su yi az mı icexez yoksa koyudan açılana kadar mı acabaBende deli gibi su içen birisiyim bir damacanayı 3 4 günde bitiririm ama ovulasyonda net çizgileri yakalamak için içmemek gerekiyor ben 11 de bi kesiyorum suyu 2.30 da 3 de falan yapıyorum testi idrarımın yoğunluğuna bağlı olarak yani sarı olduğunda yapıyorum![]()
Tamam öyle yapayım peki ya çift çizgiyi kaçırırsamİlk günden 3 saatte bir yapmana gerek yok.çift çizgi olduğu zaman 3 saatte bir yeni test yaparsın
3 saatte bir miZambak yarım bardak su dan sonra 3 saate bir deniyoruz tamam güzel fakat başka su içmiyormuyiz ben suyu çok seviyorum içmeyimmi bulmaya çalıştığım günler.. Reglden itibaren 10.gun başlıyorum demi.
Sordum ama henüz cevap vermediBak bakalım o ne diyecek cnm
3 saatte bir miben günde bir tane yapıyordum, düzenli adeti olan bir kadının günde bir tane uapması yeterli değil mi kızlar?
Neden böyle bir teknik uyguladınız anlamadım bari sabah akşam yapın ki zaten yumurtlama en az 24 saat sürüyor yani yakalamamadı mümkün değil
Ben günde bir tane akşamları saat 10 gibi veya 9 gibi yapıyordum ve öyle gördüm yumurtlamayı
Ertesi günde evde değildim ama gundız 2 gibi kasıklarım cok agrıdı catladıgını hissettim eve gelıp test yapıncada silikleştiğini gördüm
23 lü test almıstım toplamda 5 veya 6 test kullandım
Kalan testleride acaba hamılemiyim diye kullandım hala elimde wsr test
gebeliğimide ovulasyonla ögrendim zaten
Canim ilk defa yapacagan icin testi bunu bilemezsin pik ve çatlama süresiniBen hiç bilmiyurm nasıl yapılır.
Adetlerim düzenlidirşimdi ben en yoğun akiskan sıvı olduğu gün mü yapacağım diyelim ki ikiside kırmızı çıktı bu kirmizlik kaç saat sürüyor yani kaç saat iicne silinme oluyır çünkü Allah izin verirse ben silinme olunca deneme yapmak istiyorum. Kaçırırım diye de korkuyorm
Çift çizgi görene kadar günde bir taneCanim ilk defa yapacagan icin testi bunu bilemezsin pik ve çatlama süresini
Benimki deneme yaptigim ay cok uzun sürmüştü ilk silinmede deneme yaptim
10.gun basladim 17.gune kadar test yaptim çift cizgiyi gordukten sonra testimi yarim bardak su içerek 3 saate bir tekrarladim kacirmayayim diye
Doğru olan bu zaten yumurtlamaya yakın 3 saat te bir yapmak gerekir bence3 saatte bir miben günde bir tane yapıyordum, düzenli adeti olan bir kadının günde bir tane uapması yeterli değil mi kızlar?
Neden böyle bir teknik uyguladınız anlamadım bari sabah akşam yapın ki zaten yumurtlama en az 24 saat sürüyor yani yakalamamadı mümkün değil
Ben günde bir tane akşamları saat 10 gibi veya 9 gibi yapıyordum ve öyle gördüm yumurtlamayı
Ertesi günde evde değildim ama gundız 2 gibi kasıklarım cok agrıdı catladıgını hissettim eve gelıp test yapıncada silikleştiğini gördüm
23 lü test almıstım toplamda 5 veya 6 test kullandım
Kalan testleride acaba hamılemiyim diye kullandım hala elimde wsr test
gebeliğimide ovulasyonla ögrendim zaten
Aynen cnm çift cizgiden sonra 3 saate bir tekrarliyorsun testi yoksa kacirirsin catlamiyiÇift çizgi görene kadar günde bir tane
Çift çizgiden sonra üç saate bir mi yapıyorum tam siligi görmem için
Canım tam koyuyu gördünmü bol havuç ye ve yürüyüş yap 5,6 saate çatlar o kadar çok teste gerek yok ben 20 li test aldım 3 ay yetti banaBen hiç bilmiyurm nasıl yapılır.
Adetlerim düzenlidirşimdi ben en yoğun akiskan sıvı olduğu gün mü yapacağım diyelim ki ikiside kırmızı çıktı bu kirmizlik kaç saat sürüyor yani kaç saat iicne silinme oluyır çünkü Allah izin verirse ben silinme olunca deneme yapmak istiyorum. Kaçırırım diye de korkuyorm
Bende şimdi 20 test aldım yanında 6 tane gebelik hediye 73₺ aldım malum siteden. Bu ay eşim görece gideceği için olmuyur bende öyle bir iki test merak tan denerim. Önümüzdeki ay Allah izin verirse yapcamCanım tam koyuyu gördünmü bol havuç ye ve yürüyüş yap 5,6 saate çatlar o kadar çok teste gerek yok ben 20 li test aldım 3 ay yetti bana
Sizdemu erkek bebek istiyorsnz acaba neler yaptınz? Birde bu ovulasyon testi ile hemen ilk denemede tutuyormu kızlar.Canım tam koyuyu gördünmü bol havuç ye ve yürüyüş yap 5,6 saate çatlar o kadar çok teste gerek yok ben 20 li test aldım 3 ay yetti bana
Cnm ben hiiç okadar uğraşmadım 3 saatte bir falan adetim tamamen bittikten tam4. Günü testi yapmaya başaldım 13. Günü yumurtlamayı gördüm öncesinde ilişki olmadıBen hiç bilmiyurm nasıl yapılır.
Ben ilk eczanedn bedli satılanlardan almıstım bıkac kutuSizdemu erkek bebek istiyorsnz acaba neler yaptınz? Birde bu ovulasyon testi ile hemen ilk denemede tutuyormu kızlar.