• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

konu sahibinin yaptığını yanlış bulmak ayrıdır,
konu fake demek ayrıdır
değil mi?

bu farkı illa yazmalı mıydım?

konu fake değil dedim diye, konu sahibine "aferin" mi demiş oluyorum?

konu sahibi baştan sona hatalı diyorum
konuda tutarsızlık yok diyorum
ama fake olduğunu düşünmediğimi söylüyorum
bu kadar basit

yok canım sen ne kadar örnekte versen anlamazlar sanırlar ki oturdukları yerden herşey çok güzel olacak ama yanılıyorlar

Bursa'da iş yok diye yazmış ya konu sahibi o yüzden örnek verdim.Çalışmak isteyene iş de var,aş da var.Ama biz acayip bir milletiz.Sürekli yatalım,birileri bize baksın.Çaba sarfetmeden,güzel işlerde çalışalım ,bol para kazanalım istiyoruz.Konu sahibimizde abartıp karşılığında kayınpederin tacizi bile olsa bedavaya karnımız doysun diye ses çıkartmıyor.Çoğu kişi konu fake olmayabilir demiş.Evet ne sapıklıklar oluyor memlekette,hayvanlara,cansız mankenlere saldıran adamlar gelin-torun mu ayırt edecekler?konu sahte olmayabilir ama üstte yazdıklarımda normal davranışlar değil.Bizim kızgınlığımız konu sahibine.Şu duruma düşen genç çalışabilir durumdaki bir insan bilgisayar karşısında oturup yakınmalı mı ?Bu mu çözüm?Bu yüzden sahte geliyor yazdıkları bana.

Son düzenleme:
konu fake demek ayrıdır
değil mi?

bu kadar basit

Canım sen düşünmemiş olabilirsin ben düşündüm ,bizde ayırt edebiliyoruz değil mi konu fake demek başka konu sahibinin yanlış yaptığını söylemek başka ,sen konu fake değil diyorsun bizde fake diyoruz eee sorun ne yada gülünç olan ne lütfen..Herkes aynı düşünmek zorundada değil değil mi??

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

Şakamı ya :53:

İnanamıyorum gerçekten.. Böyle bir şey teklif ediyor sana ve sen bunu eşine söylemiyorsun? Yok arkadaşım benim beynim durdu.. Eşin babasının ne mal olduğunu bilmeli. Ben senin yerinde olsam eşime anlatırdım, yarın öbür gün sana zorla birşey yapıp yapmayacağının garantisini kim verebilir..

bence de fake. 2 gün önce üye olmuş ve çelişkili ifadeler. ya bi fake konu bende açcam ya :) bende istiyorum. hem ben iyi yazarım açığımı bulamazsınız :)

fake konu açanlar ne anlıyor anlamıyorum akıl sağlıklarında şüphe etsinler bence :1:

Bence de, milletle dalga geçmeye bayılıyorlar :27:

Şimdi baktım da konun fake olma ihtimali yüksek sanırsam, bende boşuna kasmışım kendimi o kadar :27:

Ahh siz kk kadınları gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor yahu :1:

konu fake demek ayrıdır
değil mi?

bu kadar basit

aynen sen düşünme canım cogunluk öyle düşünüyor açıklaman için ayrıca teşşekkürler anlaşımız kıttı sagol

konu fake yada deil bilemem ama ... yine de yorum yapıcam tekrar..
o evde durulmaz asla...insan heran tecavüz korkusuyla yaşar mı yaa??

hadi gidicek yeriniz yok kadın sığınma evi de mi yok????

durmayın orda 5 dk bile...

kaynanaız nie susmuş ben olsam öle kocanın saçını başını yolardım....
bi de geline kapı kitle dicem pehhhh imkansız....

koskoca kadın kovalayamışmı evden o adamı???? polise şikayet edip rezil ederdim...
nie susuyor ki? onun da mı gidicek yeri yok????

o gitmesin atsın adamı evden mahkemeye verseniz uzaklaştırma alır o pis herif...
kanunlardan da mı haberiniz yok ALLAHAŞKINA...

eminim kaynanaızda şuuuu meşhur elalem ne der lafına sığınmıştır hayy allamm yaaa ben burda delirdim yeömin ederim...

k.pederim deil benim le öyle konuşçak o gözle bakamaz bile gözünü oyarım arkadaşım...nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım kiii????????

Back
X