• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

Yazıklar olsun ya
gerçekten derdi sıkıntısı olan arkadaşlar burada
fikir bekleyen bizden onların açtığı konulara bakıyorum 1 2 kişi yorum yapmış
neden çünkü herkes burada fake konuyla meşgül
yazıklar olsun zamanımızı çaldın
allaha havale ediyorum seni

Son düzenleme:
:47: ne insanlar var ya, yani böyle bir senaryo üretip kendini mi tatmin etmiş anlayamadım ki? problemleri var sanırım bu arkadaşın ilgi eksikliğimidir acep

kendine bile bakamayan insanlar evlenmesin yahu ...iş yok güç yok ,askere bile gitmeden küçük yaşta evleniyorlar sonra ailelerin yanında
sığıntı olarak her şeye göz yummaya mahkum oluyorlar,
bu sapık adamla yaşamaya mecbur olmak örneği gibi...
değil bu adamla yaşamak görüşülmesi bile yanlış ,
bir de çocuk istiyorsunuz ya pes....önce kendinizi bi kurtarın ,iş güç bulun,evinizi kurun geç bile kalmışsınız ,

kızlar benim anladığım eşi askerdeyken bu kızda kayınailesinin yanındayken bunlar yaşanmış.sonra kocası gelince eşinin anneannesine taşınmışlar.
kızın k.pederinin sapık olması kocasının pc bağımlısı olmasına na engel mi ki fake diyorsunuz.şu an kocası yanında ama düzgün bir işi yok onun için ayrı eve çıkamıyorlar.k.peder olayı eski yani.ayrıca böyle bir olay başına geldi diye kız saçını boyamaz mı yani çok komiksiniz.ajanlık yapıp insaları yalancı çıkarmaya bayıldığınızı biliyorum ama konularda tutarsızlık yok ki.
ha belki gerçekten fakedir,inşallah da öyledir ama eski mesajlarda bunu kanıtlamak imkansız çünkü bir tutarsızlık yok.

Kızlar ne yapıyonuz daha burda?
Konu sahibesi ziyaretçi olarak bakıp bakıp gülüyordur.
Nasıl t:6:oplaştılar diye.

arkadaşlar,
mevzuyu yanlış anladınız,
kız eşim askerde demiyor
askerdeyken bunları yaşadım diyor

yanlış anladınız, bir fake lafı çıkardınız
aldı yürüdü
doğru okuyalım doğru anlayalım

tamam fake konular oluyor
ama burada tamamen bir üyenin yanlış anlayıp yanlış yönlendirmesi var

fake fake diyeceksiniz kendinize başka mesnet bulun
gülünç görünüyor bu şekilde olması

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

Şu teklif bile insanın cinayet işlemesine sebeb bence ....

Hayatta gercekten hicbir cikar yolun olmadigi durumla karsilasabilir insanlar ( allah basa vermesin)

Ama sizinki resmen gözyumma. Kusura bakmayin ama ben okudugum seylerden cikarigim kisiliginizi acinasi buldum.

Dedigim gibi hayat insanlari cok caresiz birakabilir ama sizinki resmen gözyumma.

Tacizci, namussuz kayinpeder, en ufak seyde "yerine baska gelin buluruz " diyen sizin deyiminizle süper! kayinvalide..

Babasinin karisina gözkoydugunu bilen ama ses etmeyen, yatip uzanan, g.tünde pireler ucusan bir es.

Ve bütün bunlara seyirci siz!

arkadaşlar,
kız eşim askerde demiyor

aldı yürüdü

asude bende ilk önce eşi askerdeyken yaşadığı durumları anlattığını düşünmüştüm ama alttaki yorumu görünce askerde olduğunu düşündüm...:26:

şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??

eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.

tüm cevapları okumadım ama daha önce ki konunuzdan biliyorum

neden size ev tutulmasını bekliyorsuz

sizin eşinizin eli ayağı tutuyor girin bi işe çalışın

çok zor şey değil bunlar

bu yüzden bu sapık adama katlanmak zorunda kalıyorsunuz

hala o adamdan medet umuyorsunuz ne diyelim ki biz size

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

ne kadar iğrenç bir aile ya! çoktan kilometrelerce uzağa taşınmış olmanız lazımdı! eşinizi de baba katili olmaktan kurtarmış olmanız lazımdı...ama yokmuş gibi davranıp, ilişkileri normalleştirmeye çalışıyorsunuz. k.pederiniz sarkıntılık etmiş size ya farkında mısınız? aklınız başınızda mı?! neler oluyo bu millete Allahım yaaa!

arkadaşlar,
kız eşim askerde demiyor

aldı yürüdü

başında beri takip ettim ben yalancı oldugunu çıkardım ve benim gibi düşünen bi çok kişinin iletisini okudum peki sen nerden dogru söylediginin kanısına vardın merak ettim ayrıca onun bu kadar rahat davranmasının ve çok normalmiş gibi davranmanıda onaylamanı da anlamadım

Ne çelişkilisin.. Askerde, askerde değil, yok kocam beni uyardı, yok birşey yapmıyor... Ne yapmaya çalışıyorsun sen?! Kendini ne sanıyorsun da bunca insanın duygularını sömürüyorsun... Gerçek hayatta özgüveni yerlerde, sinik tavırlar, silik karakter içinde olup da burada dikkat çekmeye çalışan klasik bir küçük beyinciksin.. Madem açacak konun derdin yok, o halde böyle dalga geçeceğine derdi olan insanlara ADAM gibi oturup çare bulmaya çalışsaydın... Nesin sen 0-3 yaş grubu kapasitesine sahip olan birisi mi!.. yok kocamın sesini duysam yeter demeler, sonra "ben köpek gibi çalıştım ayıldım bayıldım kocam evde yatıyordu " falan.. Nerden tutsam elde kalıyorsun... Sizin gibilere maaş mı bağlıyorlar da düzenli olarak işgal ediyorsunuz burayı.... !

Back
X