Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az once iyi savunuyordu kendini
simdi nerde konu sahibi magdur arkadasimiz
hadi kalk gel simdide savun kendini
kayboldu resmen topigi birbirine katti toz oldu
Aaa,hiç böyle şey duymadım ! Akli dengesi yerinde mi bu adamın ?
kızlar konu sahibinin eşi şu an askerde değil
askerdeyken bunlar olmuş
şu anda memlekete dönmüş, ama adam gibi işi yok
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
arkadaşlar,
mevzuyu yanlış anladınız,
kız eşim askerde demiyor
askerdeyken bunları yaşadım diyor
yanlış anladınız, bir fake lafı çıkardınız
aldı yürüdü
doğru okuyalım doğru anlayalım
tamam fake konular oluyor
ama burada tamamen bir üyenin yanlış anlayıp yanlış yönlendirmesi var
fake fake diyeceksiniz kendinize başka mesnet bulun
gülünç görünüyor bu şekilde olması
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
arkadaşlar,
mevzuyu yanlış anladınız,
kız eşim askerde demiyor
askerdeyken bunları yaşadım diyor
yanlış anladınız, bir fake lafı çıkardınız
aldı yürüdü
doğru okuyalım doğru anlayalım
tamam fake konular oluyor
ama burada tamamen bir üyenin yanlış anlayıp yanlış yönlendirmesi var
fake fake diyeceksiniz kendinize başka mesnet bulun
gülünç görünüyor bu şekilde olması