• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

asude bende ilk önce eşi askerdeyken yaşadığı durumları anlattığını düşünmüştüm ama alttaki yorumu görünce askerde olduğunu düşündüm...:26:

iyi de alıntıladığın mesajda kız tutarsız bişe demiyo ki
biz dedik ki neden k.p.nin sapıkça teklifine mevzu çıkarmadın,
o da eşim askerdeydi ne yapsaydım, kimsesizdim gibi cevap verdi

ayyy allahımmmm sen koru yarabbim

hanımlar konu fakemişmi

ama kız niy böyle bişeyi uydursun ki

allah allahhh ilginç

ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar

Bu nasıl bir hikaye anlamadım.Gerçek olduğunu farzedeyim. Siz hem eşiniz ve ailesinden şikayet edip,hemde çalışmadan birileri bana baksın istiyorsunuz.Normal hiçbir bayan şu durumda bir dakika bile o eşe ve sapık babasına tahammül etmez,boşanırdı.Çaresizim deyip kenara çekilmek ne demek?Bir tanıdığımız 3ergen çocuğuyla dul kaldı.Eş kazada öldü.Hiçbir geliri de yoktu bayanın.Evtemizliğine gitmeye başladı bayan.Günde 100L dan ayda 3000L demek bu.Hadi 10gün tatil yapsın 2000L olsun bu para azınsanacak gelir mi?Kadın zamanla oturduğu tekkatlı evi 3 katlıya çıkardı ve 3 çocuğunu da evlendirdi.Sırf temizlikçilik yaparak.Üstelik benim ailem bursada.Merkezi bilemem ama inegölde fabrikalar ilanla adam aradılar.1100+sigorta ve servis ücretine.Bursa merkezden işçi topladılar servisle çalışacak işçi bulamadıkları için.40dakikalık mesafe ilçe-merkez arası.Uzatmıyorum.Çalışmak isteyen işinide buluyor,evinide kuruyor.O yüzden inanmıyorum bu anlattıklarınıza.Başına bu kadar ciddi bir olay gelen genç bir bayan burada zaman harcayacağına çoktan iş aramaya başlardı.Bunuda geçtim anane,day hepsine bir kulp buldunuz.Babanıza gitseydiniz.Hiçbir baba açıkça durumu öğrendikten sonra evladına sırtını dönmez.Kız evladını başıboş bırakmaz ne kadar kızarsa kızsın.

arkadaşlar,
mevzuyu yanlış anladınız,
kız eşim askerde demiyor
askerdeyken bunları yaşadım diyor

yanlış anladınız, bir fake lafı çıkardınız
aldı yürüdü
doğru okuyalım doğru anlayalım

tamam fake konular oluyor
ama burada tamamen bir üyenin yanlış anlayıp yanlış yönlendirmesi var

fake fake diyeceksiniz kendinize başka mesnet bulun
gülünç görünüyor bu şekilde olması

Allah aşkına gülünç olan ne ,hangi kayınpeder aklı yerindeyse gelininin oğluyla birlikte olmasını dinler ve zevk alır ,töbe yarabbim hadi bunu geçtim hangi ERKEK kim olursa olsun eşi için fırsat kollayan bir babanın yanında bırakır ,yada hangi genç kız böyle geniş mideli bir evde kalabilir namusunu peşkeş çekecek kadarda değildir heralde aşkı başlarım öyle aşka ,gitsin babasının kapısında yatsın ama yinede o evde kalmasın..

Konularına bakınca dün açılan konu başka buğün açılan konu başka bir an fake olduğunu düşündüm inşallahta öyledir ..

Sizin cinsel yaşamınızdan tahrik olan bir babayı eşiniz,bir kayınpederide siz nasıl mazur görebilirsiniz?

Mazur derken yaptığını onaylıyorsunuz demek değil kastettiğim.Susmak en büyük ödül olmuş karşınızdakine.

O karakterde bir babadan(!) gelecek bir lokma ekmeği bile kabul etmezdim,edemezdim.

Kayınpederinizin eşinizle sizi gözetlemesindeki amaçta sizi görmek istemesi bence.Yaptığı ahlaksız teklifede afedersiniz yuhh demekten başka ne diyeceğimi bilmiyorum.

Anaanneyi kayınvalideniz bakarsa sizde çalışabilirsiniz ve yuvanızı kurabilirsiniz.

Sizinle ilgili alçakca fikirleri olan biriyle bir kelime bile konuşmayıp hayatınızı kendiniz şekillendirmelisiniz.

Eşinizde bu konuda çok pasif kalmış.Bir tarafı babasıysa diğer tarafı karısı,namusu..Bu konu çok uç bir nokta eşinizde tavrını koymalıydı.Geliniyle oğlunun cinsel birlikteliğini izleyen bir adam sapıktan başka birşey değildir.Eşiniz babasından yardım bekleyene kadar kendi yuvasını kendi kurmalı.

Kayınvalidenizden önlem almanızı söyleyene kadar kendi önlemini kendisi alacak.Gerekirse o karaktersiz adamın ipliğini pazara çıkaracak.Herkes suçlu bu hikayede..Ve olanlara susarak sizde suçlu olacaksınız.

Bu nasıl bir hikaye anlamadım.Gerçek olduğunu farzedeyim. Siz hem eşiniz ve ailesinden şikayet edip,hemde çalışmadan birileri bana baksın istiyorsunuz.Normal hiçbir bayan şu durumda bir dakika bile o eşe ve sapık babasına tahammül etmez,boşanırdı.Çaresizim deyip kenara çekilmek ne demek?Bir tanıdığımız 3ergen çocuğuyla dul kaldı.Eş kazada öldü.Hiçbir geliri de yoktu bayanın.Evtemizliğine gitmeye başladı bayan.Günde 100L dan ayda 3000L demek bu.Hadi 10gün tatil yapsın 2000L olsun bu para azınsanacak gelir mi?Kadın zamanla oturduğu tekkatlı evi 3 katlıya çıkardı ve 3 çocuğunu da evlendirdi.Sırf temizlikçilik yaparak.Üstelik benim ailem bursada.Merkezi bilemem ama inegölde fabrikalar ilanla adam aradılar.1100+sigorta ve servis ücretine.Bursa merkezden işçi topladılar servisle çalışacak işçi bulamadıkları için.40dakikalık mesafe ilçe-merkez arası.Uzatmıyorum.Çalışmak isteyen işinide buluyor,evinide kuruyor.O yüzden inanmıyorum bu anlattıklarınıza.Başına bu kadar ciddi bir olay gelen genç bir bayan burada zaman harcayacağına çoktan iş aramaya başlardı.Bunuda geçtim anane,day hepsine bir kulp buldunuz.Babanıza gitseydiniz.Hiçbir baba açıkça durumu öğrendikten sonra evladına sırtını dönmez.Kız evladını başıboş bırakmaz ne kadar kızarsa kızsın.

yok canım sen ne kadar örnekte versen anlamazlar sanırlar ki oturdukları yerden herşey çok güzel olacak ama yanılıyorlar

kk ya üya olup böyle ensest iliskileri hayali olarak yazan üyeler var.

daha öncede böyle seyler oldu ama amac ne onu anlayamiyorum...

basindan beri akil isi degil ben tahrik olacam diyen adam var mi?

ama kayinvalide süper sustugu icin mi?

monalisa_16 çıkmış çevrim dışşı prfiline baktımda eşiyle fotosunu koymuş ve 80 tane mesaj atmış :44:

fake olsa eşiyle fotosunu koyar mı sizce? :44:

eğer gerçekse Allah yardımcısı olsun...

Bırakın kayınpederi amcalar dayılar öz yiyenlerini taciz ediyorlar sapıklar Allah öylelerini öldürmesin süründürsünn bu dünyadada ahirette dee:47:

"vah vah
tuh tuh
evlerden irak
allah kurtarsin
ibretlik hikayeni bizimle paylastigin icin tsk ederiz"
dememizi istiyorsun "oneri istemiyorum sadece paylastim neden empati yapmiyorsunuz" diyerek
hatta kizarak

kusura bakma bizde sana uzuldugumuz ve bu ahlaksizliga
ve cesaretsizligine kizdigimiz icin yaziyoruz
babanin bunca sapikliklarina ustune ustluk uste cikmasina
goz yumup medet umucaksan ben bunu kabul edemem
diyip kapiyi vurup gitmek varken
sefilleri oynayip arabesk takiliyorsun
sen kendini kurtarmazsan seni kimse kurtarmaz
seni seven erkek zaten pesinden gelip sana sahip cikar
bu rezilligin ustunu kapatip dahada ev tutsunlar diye beklemez
pfffffff

asude bahar arkadaş başta kendi acıp buldugu konuları kendi inanmadıgı söyleyip eleştirip ondan sonrada insalara ,arkadaşlar gülüç duruma düşüyorsunuz dio bende inatla kim gülüç diorum o mu bizmi

o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum

o zaman böyle biriyle evli kalmayın. kimseye boşan demem ama bu ciddi bir boşanma sebebi.sapık bir kayınpeder ve sorumsuz koca. kayınpederiniz sizin çocuklarıda taciz edebilir. hatta belki eşinizi bile taciz etmiş olabilir. böyle şeyleri aileler kendi içinde tutuyor, etrafa söylemiyor. çoğu rezil olmaktansa susuyor

kk ya üya olup böyle ensest iliskileri hayali olarak yazan üyeler var.

daha öncede böyle seyler oldu ama amac ne onu anlayamiyorum...

basindan beri akil isi degil ben tahrik olacam diyen adam var mi?

ama kayinvalide süper sustugu icin mi?

maalesef tahrik olanlar var Allah başa vermesin... Okuyoruz görüyoruz etrafımızda...

kayınvalidesiyle çok iyi anlaştıkları için süper demiş...

Yazık eğer doğruysa işi zor ne anne var ne kardeş..

Bazen bize doğru gelen şeyler maalesef çok da doğru bir karar olmuyor ve sonradan pişman oluyoruz...

ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar

istanbula gdin o zaman.internetten başvuru yapın.iş bulunca istanbula gidin. yada başka şehre

Yorumları okumadım canım ama şok oldum :53:

Eşin birde nasıl seni tekrar dönüp o eve bırakabiliyor anlamadım ya, nasıl cesaret etmiş hayret doğrusu.. Annen- baban sağ ise keşke onların yanına bıraksaydı seni, aman dikkat et canım :53:

Birde; siz neden onların size ev tutmasını bekliyorsunuz ki, kendiniz tutsanıza canım ya, öyle bir babadan bir şey beklemeyin bence :53:

Son düzenleme:
kizlar bu nedirya:19:bu nebicim bi hayat?ay beynim durdu gercekten.herseyi gectimde ister kocan ister baban,isterde annen olmasin o evi terketip cikman gerekirdi simdi.temizlige gider usaklik yapardim ama ne öyle kocanin yüzene bakardim nede öyle kayinvalde kayinbabaya muhtac kalirdim.bide can dostum diyosun hicmi aklin yok begüzelim can dostun olsaydi seni kocasinin ellerine birakirmiydi.acikca ogluyla konusur derhal evi terketmenizi saglardi.ay soklardan cikamiyorum diycek baska bilafimda yok.

monalisa_16 çıkmış çevrim dışşı prfiline baktımda eşiyle fotosunu koymuş ve 80 tane mesaj atmış :44:

fake olsa eşiyle fotosunu koyar mı sizce? :44:

eğer gerçekse Allah yardımcısı olsun...

Bırakın kayınpederi amcalar dayılar öz yiyenlerini taciz ediyorlar sapıklar Allah öylelerini öldürmesin süründürsünn bu dünyadada ahirette dee:47:

Peki başkasının resmi olamaz mı internette istemediğin kadar resim bulunabilir.

Ayrıca Monica ismindende hiç hazetmem :))

Son düzenleme:
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??

eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.

bu iki msjı benim kafamı karıştırdı işte ilkinde eşim askerdeyken demiş sonra eşim askerde demiş .belki de yanlış yazdı ikincide de eşim askerdi kimsem yoktu demek istedi belki

Back
X