Super plast ve operatör doktor hüseyin güner ve ekibine teşekkürler :)

ameliyat sonrası burun eti şişliği yaşayan var mı
bende var ve pek normal gelmiyor

bir arkadaş şöyle yazmış
sizden de açıklama bekliyorum
Albumlerdeki burun icindeki sert sisliklerden bahsetmissin.Sana yardimci olmak icin ozel mesaj yaziyorum.Ne yazik ki onlar konka sisligi ilerde onlarada iyilesmezse mudahale gerekicek.Ben de birbucuk yil once deviasyon ameliyati oldum burnum kirikti, bir tarafdan iyi nefes alamiyordum.Ameliyattan sonra bahsettiginiz o sert burun etlerine sahip oldum.Oncesinde yoktu bunlar burun etiymis.Genelde alerjik bunyeye sahip olan insanlarda bu etlrden cikiyor.Bizdede ameliyatin bir etkisi olarak cikti zannedersem.Bu arada bende de saman nezleji yani alerjik bir durum oncelerinde de arada nuksederdi bulundugum ortamin alerjenlerine gore.Ama hic konkalarin sistigini bilmiyorum hayatim boyunca.Bende sizin gibi once ameliyat izi diskinden kaynaklanan sislikler zannettim onlari megersem degillermis.Kalicilar.Nefes almakda gucluk cektigim kisimdaki burun deliginin catisindaki daha buyuktu halen daha oyle oteki onden bakinca belli degil ama elleyince hissediliyor.Ama digeri ilk haline gore biraz kuculmus olmakla birlikde kolaylikca disardan gorulebiliyor.Lazerle yaktiririlabiliyormu sanirsam bunlar.Uzulerek soyeleyebilirim ki o sislikler kalici oluyor.

Bana yorum yapıp yol gösteren arkadaşlara tşk.ederim. Hatayı kabul etmek özür dilemek de bir erdemdir. Doktorum aradı bugün. İlk aramalarda müsait değildim dışardaydım.Açmadım. Daha sonra uzunca bir mesaj atmış. Yurt dışındaymış, fotoğraflarla soru sorduğum maillarıma cevap yazmış, ama bana ulaşmamış. Uzunca açıklamalar yaptı. Göğüs ameliyatım 2.kez olduğu için ağrılar en az 6 hafta sürermiş, zaten artarak devam ediyor. Ameliyat öncesi yazıştığım doktorlar 2.ameliyatı yapmaya pek istekli değildiler. Burun için de düzelecek dedi. Ne zaman isterseniz gelin, ne sorunuz olursa çekinmeden sorun, üzülmeyin , panik olmayın, 2-3 ay bekleyin, ne gerekirse yaparım dedi. Çok sevindim. Sonuçta ailemden habersiz ameliyat olmuştum, onlar da sormadan, haber vermeden, burnunun dikine gittin, şimdi sızlanıp durma , doktoruna sor, biz doktor muyuz diyorlardı. Çok iyi oldu. Çok tşk.ediyorum Doktor beye.

Baya uzun zaman olmuş bende merak ediyorum son durumunuzu umarım herşey yolundadır burundan memnunmusunuz

Back
X