Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

hakikaten verdiğin paraya deymiş
burda düz boyayı yapıyorlar o fiyata saç uzunsa..
en azından görüntü mükemmel ve doğal olmuş
güle güle kullan canım

ben fiyata birşey diyemeyeceğim piyasayı hiç bilmiyorum ama verilen paraya deydiği kesin iyi günlerde kullanın çok güzel :lepi:

EVETT çok güzel olmuş gerçekten benim beğendiğim renkte bu herkes beceremez güzel röflee a.s

hakikaten verdiğin paraya deymiş
burda düz boyayı yapıyorlar o fiyata saç uzunsa..
en azından görüntü mükemmel ve doğal olmuş
güle güle kullan canım

ben fiyata birşey diyemeyeceğim piyasayı hiç bilmiyorum ama verilen paraya deydiği kesin iyi günlerde kullanın çok güzel :lepi:

teşekkürler kıslar
evet hakikaten değdi verdiğim paraya.
saçlarım omuzlarımdan aşağıda,koltuk altı hizasında.

röfleyi bizzat kendim aldım organik kuaförüme götürdüm gözümün ününde kendi karıştırdı malzemelerini neyse ya hem sarı saçtan gına geldi herkes sarı şimdi moda renkler karemel en kısa zamanda karemele döneceğim ama saçınızın dökülmesini boya durdurmuş bu daha çok heveslendirdi beni ..

Güle güle kullan canım çok hoş olmuş röflen bende salı günü tekrar yaptırdım dip röfle olarak fiatlar gerçekten çok uçuk olabiliyor dışarıda bende 20 verdim orduevinde bizim biraz daha uygun oluyor dışarıya göre.
Çok yakışmış sanada kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuş canım röflen güle güle kullan benimde böyleydi bi çılgınlık yaptım kızıla boyadım şimdi dönmek istiyorum oda çok zor 1yıl beklemen lazım dedi kuaförüm saçlarım yanarmış fiyatı çok uygun yaptırmıssın canımalkisalkisalkis

Saçlarını çok beğendim sütlü gayfe :)ne zamandır aradığım renkti senin konu başlığında buldum sonunda. :) Bi şey sorucam ben yakında ıstanbul'a gidiyorum ıstanbul'da kuaföre gittiğini yazmıştın. acaba memnun kaldığın bi kuaför var mı ? bana adresini ve adını verebilir misin?bu resimdeki kadar güzel yapabilirler mi onlar da:) şimdiden teşekkür ederim güle güle kullan

valla super olmus cok cok guzel bir renk.. oyle yapmacik da durmuyor.. cok kaliteli is cikarmis..
ellerine saglik cidden..
yuzun gorunmuyor ama eminim cok cici olmussundur:)

canım çok güzel olmuş saç rengin eminim yakışmıştır zaten çok hoş kadınsın..
bende çok seviyom ama röfleyi saçalrım hem ince telli hemde gür degil((((((

kızım yüzünüde göstersene bakalım gitmişmi,hem alem güzel görsün ne gizem yapıyosun.

gizemli olmayı seviiimm:icecream:
yok anam foto moto koymam.yasakkelime
hiç ummadığın anda şerefsizler çıkabilüürr.Çok üzgünüm çoook
sonra kendimi o abuk subuk sitelerde görürüm allah muhafaza.:roflol:
kk da bir arkadaşın başına geldi zatii.:mymeka:

saçlarım budur işte kızlar.yakıştımı,nasıl oldu,ten rengine gittimi diye merak eden arkadaşlarıma buyrun yorum sizin.olumlu yada olumsuz.ancak alıntı yapılmasın lütfen kaldıracam bu fotoyu.[/QUOTE]

-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
canım bu kuofor ankaranın hangı alısverıs merkezınde ben arada gıdıyorum ankaraya su an sarktayız gıdınce bır uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…