- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
çok güzel olmuş ya bayıldım resmen verdiğin paraya değmiş bende buyaz sarıya dönmek isteyenlerdenim bi mahsuru yoksa resmini çekip kuaförüme gösterebilirmiyim süper olmuş
Çok hoş olmuşsun canım, renk çok güzel...a.s. Benim saçlarım da böyle renk olarak...Ama ben hep yaptıra yaptıra , saçlarım sağlıksızlaştı zamanla, şimdi eski rengine dönücem..
Ben de çok kaliteli bi yerde 120 liraya yaptırdım 1 sene önce, devamlı yaptırdığım yerde..Ama sonuçta röfle yıpratıyor malesefbenneyaptımki
CNM BN ÇOK SIK YAPTIRMAM RÖFLE DıPLERı ÇIKSA DAHı YAPTIRMAM.yasakkelimeDıPLERı ÇIKINCA DAHA Bı GÜZEL OLUYOR.delikafadulden1 YIL BELKıDE DAHA FAZLA GıDER BANA.sırnaşık şey
dÜn saÇlarım bİttİ,fÖnÜ Çekİldİ en son bİr losyon sıktı saÇıma.SPREY FALAN DEĞİL BEYAZ BİR LOSYONDUİnanılmaz gÜzel kokuyor.bÜgÜn bİle sankİ yenİ sıkmıŞsın gİbİ Çok hoŞ bİr koku bu yaa.hareket ettİkÇe koku yayılıyor etrafa.hafta sonu gİdİp ne olduĞunu ÖĞrenecem.pİyasada satılan bİr Şeyse alacam.
hımm , iyi o zaman canım... Ben 6 ayda bir yaptırıyordum dip röfleyi, bilemiyorum belki de saçlarım ince telli olduğu için yıprandı, belki de çok uzun olduğu için ..şu an eskiye
dönüyorum, eski sağlığına kavuşuyor...
ayyyyyyyyyyy çok güzel olmuşunnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden:lepi:
bunu öğrenirsen burada paylaşırmısın bayılırım böyle kokulu şeylere
CNM BN ÇOK SIK YAPTIRMAM RÖFLE DİPLERİ ÇIKSA DAHİ YAPTIRMAM.yasakkelimeDİPLERİ ÇIKINCA DAHA Bİ GÜZEL OLUYOR.delikafadulden1 YIL BELKİDE DAHA FAZLA GİDER BANA.sırnaşık şey
çok uzun ve ince telliyse yıpranması kaçınılmaz aslında.
Ince telli,röfleden yıpranmış saçlara bakım kremleri var onlardan kullanırsan daha hızlandırmış olursun.bi arkadaş yaptırdı föfle çok ince telli saçları ve inanılmaz yandı.daha öncesindede işlem uygulanmıştı saçına.üstüne birde röfle olunca felaket oldu saçları.sonra dediğim bakım keremlerinden kullandı 2-3 aya toparlandı saçları.
sütlü kahve,ben 3 yada 4 ayda bir dip röfle yaptırıyorum...bütün saça yapılmıyor.. o yüzden saç yıpranmıyor..
dip boyasıda yaptırmadığım ve direkt kendi saçımın üstüne ,dip röfle yapıldığı için , saç yıpranmıyor.
organik boyada saçı yıpratmıyor bu arada......
evet canım platin röfle. bebek sarısına yakın bir ton..
Canım benim de dip röfleydi , organik boya kullanılıyordu , kuaförüm de işinin ehliydi... 3 yıla yakın röfleyi kullandım ama saçlarım eski akışkanlığını , parlaklığını kaybetti ve ben çook
sevmeme rağmen sarı kız olmaktan vazgeçmek zorunda kaldım:çok üzgünüm:
Senin de saçların röfle sanırım , sırların var mı bu konuda neden ben memnun kalamadım :uhm:
Yani bakım filan yapıyor musun düzenli olarak , ya da nasıl sağlıklı kalıyor anlayamadım gittifisfisfis
evet canım platin röfle. bebek sarısına yakın bir ton..
yapıyorum canım. her banyodan sonra durulanmayan bakım kremlerim var onu sürerim.
birde bu sene ,şu ampüllerden kırıp birde badem yağı ve yumurta sarısı ,ekleyip, bunu saçımda bekleterek ,bir bakım yaptım. o da çok işe yaradı...
Benimki de platin röfleydi , herkes de çok yakıştırırdı.. Ama ben vazgeçiyorum senağlama
Ben bakım kremini banyoda sürüyordum , durulananlardan kullanıyordum...Ama başka da hiçbir bakımım yoktu ne yalan söyliyimYani zaten üşengeç biriyim , bir de sınava
hazırlandığım için bakıma vakit ayıramadım.
Peki canım , ince telli saçlara zararı yok mu röflenin ? Korkuyorum:bbo:
o bakım kremlerinin adını hatırlıyor musun canım ? Kozmetiklerden temin edebilir miyim ?
[ı]yaaaaa çatım çatım çatliciiim süper olmuşşşklava:
Ben de istiyorum benneyaptımki
bu arada dipten gelen saçının rengi ne renk?
Ben kuaföre anlatıyorum altın sarısı diye, anlamıyor kazma, hep platine yakın sarı yapıorlar[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?