Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

BAJIM GıDEBıLıRSEM BU AKŞAM GıDECEM BEN....
neydi adamın adı?mustafa tatlı saçını yapanın da adı mustafaydı galiba gidip musdafaaaaaa die bağırsam beni kovarmı?

kııss ne mustafası:mymeka:
mehmet tatlı optimumda en alt katta.
benim saçımı yapan mehmet.delikafadulden
heber ver gittinmi,naptın,nettin diye.Şenizkaydirigubbakcemile2

kendi saç renginin üzerine mi yaptırcan.
ne renk saçın senin şimdi.

deki mehmete arkadaş pazar günü burada röfle yaptırmış.biz çok beğendik senin baya reklamını yaptı de.
dasha çok arkadaş var gelecek falan filan deki indirim yapsın.ben ne diller döktüm vallah.

Son düzenleme:
hi hi adama musdafaa dicektim ha.....
iyimi e kaldı bu benim aklımda musdafa die nolcak şimdik...
ya ben batıkentte oturuyom ottinuna bi arkidiş götürcek beni die düşünüom müsait olursa ağşam bi aricam kendini şahsen....
tocam eve geç geliyi
evde araba var kullanmayı bilmiom....
kızçem müsait olusa götürür haber veririm sana cicim....

:roflol::roflol::roflol:mustafa:roflol::roflol::roflol:

sakın unutma ismini Çok üzgünüm çoooktmm cnm burada yazarsın gittim,geldim,ettim vs vs...a.s.

Çok beğendim güle güle kullan canım.Kızıllık hiç yok kaliteli duruyor.Özellikle ışıkta çekilenleri çok beğendim

mehmet tatlının bi sürü şubesi var her şube aynı kaliteyi yakalar inşallah...kuaförün asıl sahibi mehmet tatlı istanbul- etiler şubesinde...

béğéndimm.vé fiyatı cok iyi.bén gécén yıL aynı kuafördé 150'Yé boyatmştm

Çok güzel begendim.ama ben cesaret edemiyorum olgun gösterir diye

Saçlarınız gerçekten çok hoş olmuş
Güle güle kullanın
Birde kuaförün tam adresini yazarmısınız

Çok güzel durmuş canım...
Güle güle kullan... a.s.

bence de çok güsel olmuş yaaa

teşekkür edErim kıslar.a.s.
optimum alışveriş merkezinde en alt katta.ANKARADA:1hug:

Bnde saçımı boyamak istiyorum ama :/ röfle yada bronz sarısı yaptırıcam kararsız kaldım ( :ecrin_bebek:

gerçekten güzel olmuş güle güle kullan...
bende 6 sene önce felan diyarbakır da bir yerde yaptırmıştım bu gibi süper olmuştu..sonra gelen dipleri yaptırdım başka yerlerde batırdılar saçımı maalesef...
çok güzel ama kullanmak baya da zor diplerini ne yapmayı düşünüyorsun çıktıkça...o kadar bıkmışım ki şu dip olayından senelerdir doğal saçımdayım yaa..

haa birde güya röfle yapıyolar kırmızı metal rengi kızılımsı bişey çıkıyor ya ortaya artık rengini tarif edemedim...bu şekil tutturan kuaför çok az...

kuzrn harika olmuş,bende ısrar ediyodum biara sarıda hatırlarsan ama 10 yaş yaşlı gösteriyo beni.
ama senin rengin sarı kesinlikle..
fiyat çok ii,profesyonele boyattın sonunda.ii yapmışsın..

evet çok profesyonel cidden.
aslında sanada yakışıyor sarı, bi ara bu kadar sarı olmasada yaptırmıştın bişiler sende.
yıllarca murata gittim hiç bir halt yapamadı.anca kazıkladı durdu.bu kuaförü tuttum.

sanada rep veremiyorum.
neden acaba ayarlarına bi bakın.

Son düzenleme:

dip boya uzun süre yaptırmam ben.çünkü dipleri çıktığı zaman daha beğeniyorum.dipten çıkan saçlarımda çok koyu olmadığından.kumral kendi saçım.çok sırıtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…