- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan:içelim:
içim açıldı vallakaydirigubbakcemile3bayıldıma.s.
canım cok yakışmmış bende istiyorum banim saçlar baya koyu inş senin rengine yaklaşık bi şey yaparlar
sabah haberlerde bostancıdaki olayları duyunca moralim bozuldu.zaten havada kapalı iyice içim daraldı.seni görünce sarı sarı içim açıldı valla ilaç gibi geldi:)mutlu günlerde bol kahkaha ile kullan canım:):):1hug::1hug:TEŞEKKÜR EDERİM CNM.Şeniz
BÖYLE SAMİMİ YORUMLAR OKUYUNCA DAHA BİR MUTLU OLUYORUM BENhihoyyytkaydirigubbakcemile2
sabah haberlerde bostancıdaki olayları duyunca moralim bozuldu.zaten havada kapalı iyice içim daraldı.seni görünce sarı sarı içim açıldı valla ilaç gibi geldi:)mutlu günlerde bol kahkaha ile kullan canım:):):1hug::1hug:
:1shok:Şimdi ilk sayfada Mehmet Tatlı ya yaptırdığını söylemişsin,benim hemen dibimde bir şubesi var ama dışarıda fön 5 lira ise onlarda 15 lira,inan ben korkumdan girmiyordum kuaföre..Sadece önünden geçiyorum böyle salına salına kaydirigubbakcemile3
Bende fiyat alayım şu Mehmet Tatlımdan bakalım benim saçıma ne kadar diyecek?
Güzel olmuş benim eski röfleme benziyor.İşi bilen yapıyor abi şutarafagitti
Ama şuda gerçek dip boyan çıksın görürüm seni arkadaşım :) şimdi bu değişiklik sana harika gelecek ama ayda bir dip için gidince çileden çıkacaksın lülülülülülü
umarım diplerin çıkmaz :teytey:
tam istedigim gibi tonlari aklim kaldi..ozledim sari saclarimi..siyah saclarimdan ben sucluyummdelikafaduldenozlemediklerim ise en az 4 saatte islemin bitmesi,diplerimin cikmasi...tekrar gule gule kullanin sari sacin ayri bir havasi var herzaman
çok yakışmış tatlım güle güle kullan........
çok güzel omuşşşşş gerçekten
bugünlerde bende sarı saçı özledim yapmayı düşünüyorum ama böyle olacağını sanmıyorum bir bu renkleri yapabilse burdaki kuaförler
Kuaförüne alkış gönderiyorum ,süper olmuşalkisalkisalkis
Yuh ya 1.5 sene önce komşumuza sordum indirim yaparak 150 demişti.Vay vay demek kazıklanıcaktım (hem de dost kazığı) yaptırmadım.Bu yaz düşünüyorum hayırlııyla,iyi oldu fiyat konusunda fikir sahibi oldum.
gayfe hangi mehmet tatlıda yaprtırdın?..istinye carrefourda var bize en yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?