Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

Çok güzel olmuş birtanem.
Yapan kuaförünün ellerine sağlıka.s.
Güzel günlerde kullan inşallah..
Benimde röflem gitti benimde yaptırma vaktim geldi ama vaktim olmuyor.Bakalım kısmet olursa en kısa sürede yaptırmayı düşünüyrum.

TEŞEKKÜR EDERİM CNM.Şeniz
BÖYLE SAMİMİ YORUMLAR OKUYUNCA DAHA BİR MUTLU OLUYORUM BENhihoyyytkaydirigubbakcemile2
sabah haberlerde bostancıdaki olayları duyunca moralim bozuldu.zaten havada kapalı iyice içim daraldı.seni görünce sarı sarı içim açıldı valla ilaç gibi geldi:)mutlu günlerde bol kahkaha ile kullan canım:):):1hug::1hug:

:1shok:Şimdi ilk sayfada Mehmet Tatlı ya yaptırdığını söylemişsin,benim hemen dibimde bir şubesi var ama dışarıda fön 5 lira ise onlarda 15 lira,inan ben korkumdan girmiyordum kuaföre..Sadece önünden geçiyorum böyle salına salına kaydirigubbakcemile3
Bende fiyat alayım şu Mehmet Tatlımdan bakalım benim saçıma ne kadar diyecek?

doğru söylüyorsun gerçekten insan korkuyor içeri girmeye.
büyük bir kazık yerim diye.bende öylesine girdim içeriCADIARZU
başta fiyatı abarttı,biraz dil dökdükten sonra 100 tl yapıyım dedi.lülülülülülü
valla gören şaşıp kalıyor mehmet tatlı ve bu saç ,birde bu fiyat inanmıyorlar ayoll.:mymeka:
herkez buradaki mehmet tatlının başına üçüşur.arkadaşa 100 tl ye yapmışın banada yap diye.ooohh iyide olur:roflol::roflol::lepi:

Güzel olmuş benim eski röfleme benziyor.İşi bilen yapıyor abi şutarafagitti
Ama şuda gerçek dip boyan çıksın görürüm seni arkadaşım :) şimdi bu değişiklik sana harika gelecek ama ayda bir dip için gidince çileden çıkacaksın lülülülülülü
umarım diplerin çıkmaz :teytey:

yok bee canııımm.ben dipler çıktımı daha bi beğeniyorum.:asigim:şimdi öyle ,ünlülerin saçlarını görmüyormusun dipler daha koyu.ben dip röflemi ancaa son baharda yaptırırm.sık sık yaptırmayı sevmiim ben.a.s.

tam istedigim gibi tonlari aklim kaldi..ozledim sari saclarimi..siyah saclarimdan ben sucluyummdelikafaduldenozlemediklerim ise en az 4 saatte islemin bitmesi,diplerimin cikmasi...tekrar gule gule kullanin sari sacin ayri bir havasi var herzaman

çok güzel omuşşşşş gerçekten
bugünlerde bende sarı saçı özledim yapmayı düşünüyorum ama böyle olacağını sanmıyorum bir bu renkleri yapabilse burdaki kuaförler

tam istedigim gibi tonlari aklim kaldi..ozledim sari saclarimi..siyah saclarimdan ben sucluyummdelikafaduldenozlemediklerim ise en az 4 saatte islemin bitmesi,diplerimin cikmasi...tekrar gule gule kullanin sari sacin ayri bir havasi var herzaman

çok yakışmış tatlım güle güle kullan........

çok güzel omuşşşşş gerçekten
bugünlerde bende sarı saçı özledim yapmayı düşünüyorum ama böyle olacağını sanmıyorum bir bu renkleri yapabilse burdaki kuaförler

Kuaförüne alkış gönderiyorum ,süper olmuşalkisalkisalkis

çok teşekkür ederim kıslara.s.a.s.
beğenmenize sevindim:sm_cool::sm_cool:

Yuh ya 1.5 sene önce komşumuza sordum indirim yaparak 150 demişti.Vay vay demek kazıklanıcaktım (hem de dost kazığı) yaptırmadım.Bu yaz düşünüyorum hayırlııyla,iyi oldu fiyat konusunda fikir sahibi oldum.

az daha akraba kazığı yiyecektin valla.:1hug:
röfle 100 tl den fazla verilmez.100 den fazla fiyat verilirse asla kabul etmeyin.yasakkelime
mehmet tatlı bile 100 tl yapıyorsa dışarıdaki herhangi bir kuaför daha üstü bir fiyat veremez.kaydirigubbakcemile5

BAJIM GİDEBİLİRSEM BU AKŞAM GİDECEM BEN....
neydi adamın adı?mustafa tatlı saçını yapanın da adı mustafaydı galiba gidip musdafaaaaaa die bağırsam beni kovarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…