Süperr kombinler

allah razı olsun canım benim tşk ederim,hemşireyim bende bugün ilk mesaimmi yaptım
hepsi harika..hangi markadan bunlar ben göremedim de.

Cok cok tesekkur ederim ececim,hepsi bir birinden harika.zahmet cekip bizim icin bu kadar resim yerlestirdiyin icin sana minnettarim.Valla forumun sahibi sana bir iyilik yapmali,artik repmi desem yoksa bilmiyorum ki. :
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın tşk ederim bitanem beğenmeniz yeterli benim için
cekete bayıldım çok güzel
evet canım çok güzel
hepsi birbirinden güzell
saol aysenurcum
ece bunları nerden buluyosun çok güzeller. markası filan da yazsa keşke. bir moda blog'un yoksa olmalı bence. çok zevklisin
canım blogum yok bugün işe başladım zaman ayıramam sanırım en azından işe alışıp düzen kurana kadar:97:bazıları expirt yazıyor ama tam anlamış değilim daha çok ekleyeğim

bugün ilk iş günümdü akşama kadar işlemlerle uğraştım kahvaltı bile yapmadan eve 19.00 da girdim uykumda vardı ama zaman geçsin diye ekledim daha binlerce var zaman buldukça ekleyeceğim canlar beğenmenize sevindim ben hala bir bunlara bir dolaba bakıp ne giyeceğim diyorum her sabah böyle olacak sanırım

hergün giriyorum bu başlığa yenisi eklendimi diye bağımlısı oldummm sık kullanılanlara ekledim hergün bakıyorum.Ama bayadır yeniler yokkk

canım bu kombinler nerden diye altlarına belirtsen çok daha fazla memnum olurum. çünkü çok beğendiğim bir kaç bluz var ama nerde bulabilirim belli değil.

süper ötesi süper kıyafetler ya bayıldım

birbiriyle yakıştırılmaları harika ötesi

şık modern hepsi benım olsun istiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…