şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.. konuyu dagınık ve uzun anlatırsam kusura bakmayın nerden başlasam bilmiyorum.

eşim devlet memuruydu çok uzun yıllardır bende aynı şekilde. onun işi gereği sadece erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyordu. stres can güvenliği ve aile bütünlüğü gibi sebeplerden eşim istifa etti şimdi özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyor.

şirket kendi bünyesinde geçici elemanlar çalıştırıyor ve bunlarınbikaç tanesi ( ne yazıkki yaşadığımız şehirde namus konusunda mimlenmiş kızlar ).. şirketin mal sahibi satış çok olsun diye böyle insanların çalışmasından rahatsız olmuyor.

eşim onlarla sert bi tavırla konuşuyor bende defalarca şahit oldum. ama bu kızlar her fırsatta bahane bulup işle ilgili bişey sormak için arıyorlar.

geçenlerde gece saat 11 buçukta telefon çaldı ve içimden o kız dedim. bi baktık o. eşim açınca kapattı. hemen peşine eşim aradı niye aradın demek için ama kız telefonu tamamen kapattı. eşim sabah ben onun a.. s.. deyip sinirlendi çünkü biz çok tartıştık.

ertesi sabah eşim sen beni neden rahatsız ediyosun o saatte deyince yanlışlıkla aradım kapanmadı telefon bataryayı söktüm kötü bi niyetıim yoktu demiş. eşimde bi daha asla olmasın demiş.

sonra bu kız ve diğeri başka sebeplerle eşim ne zaman eve gelse aradılar bahanelerle. işle ilgili soruyolar duyuyorum ama öyle bi konuşma şekilleri varki anlatamam. eşim kısa ve sert cevap verip kapatıyor hep.

şimdi bu kızların olduğu birimi bırakıp başka bi kısımın sorumlusu oldu. ama yinede yemeklerde kahvaltılarda hep onların olduğu ortamdalar.

bu durum yüzünden aylardır kavga ediyoruz. psikolojim alt üst oldu diyebilirim. kızlar bizden 15 yaş küçük. ben çalışan bi bayanım kendime her konuda güvenim sonsuz. ama bu kızlar bol makyajla güzel olduklarını sanıp asılıyorlar.

ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir. uyarınca tartışıyoruz. ve 2 aydır toplasanız 5 gün aramız iyiydi.

eşim sanıyor ki kızlar evli erkeklere bakmaz ben sadece ailem için çalışıyorum diyor. siz rahat edin diye başka düşüncem yok diyor. ama gerçekten bu kızlarla nasıl baş edeceimi bilmiyorum.

benimki yersiz bi şüphe mi yoksa cidden tüm gün aynı ortamda olduğu bu kızlarla bişey mi var bilmiyorum.

geçenlerde bi defa çarşıda karşılaştık en çok şüphelendiğim kızla bizi ailece görünce bana öyle bi bakışı vardı ki bu daha da şüphelendirdi.

bu arada en çok şüphelendiğim kız dediğim 5 kız kardeşler yaşları 21-15 arası peşpeşe ve aynı mahallede oturuyoruz. ve bu kızların ne yazıkki hepsi kaybedilmiş kızlar. toplumda farklı yer edinmiş farklı adlandırılan ve haftalık ilişkiler yaşayan. bu sebeple ben eşimi etkisi altına alır diye korkuyorum.

bi oğlum var ve şşimdi yine hamileyim. bebeğim olumsuz etkilenecek diye çok korkuyorum.

canım sen bu kızlar bomba ile patlatmalısın . infilak et

böyle baktı , öyle aradı .taradı ,gözdikti .... gözlemler baş edemezsin

kendine kökten çözüm bul

not:boşuna dememişler adın çıkacağına canın çıksın

Bir arkadaş iyi demiş tartışıp onu onların içine sürükleme hamilesin senden uzaklaşacağından korkma güzel şeylerden muhabbet aç telefonu çalmaya devam edip arıyorlarsada al eline telefon çat çat konuş başka adam mı yok aricak diyebilirsin mesela. Günah işlemeye çokça meyilli ortamlarda çalıştırılıyoruz malesef sen namuslu olursun ama namussuzlar daha albenili olur her zaman

Benim kocamı aricak elin yollusu gecenin bi vakti ben rahat rahat yatıcam sonra. Balık baştan kokar derler ihtimal dahi olsa tavrını kocana deil arayan kızlara göstereceksin sonuçta eşine ayyy karın bana neler dedi yhaaa diyecek halleri yoktur sanırım varsada zaten orda koparıcan kıyameti işte bitti giti

Yooo tatlım g ayette haklısın benimde altı olan bi çalışan ustum olan adama ....bey diye sesleniş şu bi sesle her istediğini yaptırıyor du senin ki akıllı adamış olan benim üstüme oldu adamı harcadı benim ayağım kaydırma için yapmadığı numara kalmadı ama yanına kalmıyor menfaat için bu tiplerine yapamadı şey yoktur ...sevgilisi varken çalıştığım yerden biriyle oldu iyice midem bulanıyor hareketlerine anlatamiyorum manken kadar güzelim diyor burasi sanki fotokopileri Kampı ama o kolay yoldan yükselme peşinde hede işi ters gidiyor ....o adamla bir olup beni hergün ağlattı lar ...Allahım serlerinden korusun...nas duasını oku...allaha sigin...ben oylevyaptim..kendilerini harcariz lar. ..güzel olduklarını erkekleri kullanarak bir yerlere geleceklerini sanan tipler kendileri kullanıyor haberleri yok

hiç bir şey olmamış gibi davranmalı Allah'a tevekkül etmelisin kaderde sizinse kimse alamaz Allah hidayet versin .eşinize çok iyi davranıp çocuğunuzu iyi yetiştirin .Allah için yaşayın

Şuan karşında kuruntular kraliçesi olaraktan sana akıl vermeye çalışacağım. :KK70:
Bende çok kuruntu yapan bir insanımdır. Öyle ki bazen olmayacağından emin olduğum senaryoları kafamda yaşayıp kahrolurum.
Ve bu kadar kuruntulu böylesine bi kuruntular kraliçesi uber kıskanç bi hatun olaraktan şunu farkettim.
Bi şeyi kafanda kurmaya başladığın andan itibaren mantığını yitiriyorsun. O kurduğun şey sana çok mantıklı geliyor. Ve kesinlikle emin oluyorsun. Ama kurmasan ve biraz eşinin ağzından çıkanlara inanmayı denesen ve kendi kendine " benim kocam öyle şeyler yapmaz " desen inan bana her şey yoluna giriyor. Adamın yapacağı yoksada bu kavgalar yüzünden kayacak gözü dışarı.
Ki hamilesin. Erkeklik gururuna yediremez bi kere öyle bi şey yapmayı.
Ben ne bileyim ya. Böyle şey gibi hissettim. Bence senin kocan tatlışmı tatlış sadece eviyle karısıyla çoluğuyla çocuğuyla alakalı olan çok düzgün efendi bi adam. :KK45:
Benim hislerime güven ve sıkma o tatlı canını. Ben kesinlikle ama kesinlikle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bunlar tamamen senin kendi kuruntuların.
Ayyy hem bebişte yoldaymış !:KK68:

canım sen bu kızlar bomba ile patlatmalısın . infilak et

böyle baktı , öyle aradı .taradı ,gözdikti .... gözlemler baş edemezsin

kendine kökten çözüm bul

not:boşuna dememişler adın çıkacağına canın çıksın
Yasadigim sehirde adi cikan cok kiz var. Kimseyi alenen gormedikce otham etmem asla. Adi cikti diye deil acikca yasananlar var. Bakti diye deil yani. Konuyu nasil okuyor bazilari anlamiyorum. Rica ediyorum sirf yorum yazmak icin yazmayin. Baska konular var geyik amacli buytun onlara yazin

Bir arkadaş iyi demiş tartışıp onu onların içine sürükleme hamilesin senden uzaklaşacağından korkma güzel şeylerden muhabbet aç telefonu çalmaya devam edip arıyorlarsada al eline telefon çat çat konuş başka adam mı yok aricak diyebilirsin mesela. Günah işlemeye çokça meyilli ortamlarda çalıştırılıyoruz malesef sen namuslu olursun ama namussuzlar daha albenili olur her zaman
Aynen oyle. Bi daha vakitsiz ararlarsa gercekten ben alicam telefonu

Yooo tatlım g ayette haklısın benimde altı olan bi çalışan ustum olan adama ....bey diye sesleniş şu bi sesle her istediğini yaptırıyor du senin ki akıllı adamış olan benim üstüme oldu adamı harcadı benim ayağım kaydırma için yapmadığı numara kalmadı ama yanına kalmıyor menfaat için bu tiplerine yapamadı şey yoktur ...sevgilisi varken çalıştığım yerden biriyle oldu iyice midem bulanıyor hareketlerine anlatamiyorum manken kadar güzelim diyor burasi sanki fotokopileri Kampı ama o kolay yoldan yükselme peşinde hede işi ters gidiyor ....o adamla bir olup beni hergün ağlattı lar ...Allahım serlerinden korusun...nas duasını oku...allaha sigin...ben oylevyaptim..kendilerini harcariz lar. ..güzel olduklarını erkekleri kullanarak bir yerlere geleceklerini sanan tipler kendileri kullanıyor haberleri yok
Basina gelemeyen benim abarttigimi saniyor demi. Siz de sahit olmussunuz boyle bi olaya. Ki ben bizzat icindeyim ailem sozkonusu. Tavuk bile civcivlerini korumak icin kendini siper ediyo ben ailemi korumaya calisinca dalga gecen dengesozce yorumlar geldi

hiç bir şey olmamış gibi davranmalı Allah'a tevekkül etmelisin kaderde sizinse kimse alamaz Allah hidayet versin .eşinize çok iyi davranıp çocuğunuzu iyi yetiştirin .Allah için yaşayın
Benim erkek kardesim var ve annem.ona hep oglum kizlara yaklairken ablan aklina gelsin kimsenin namusu ortada deil diyerek buyuttu hep. Elhamdulillah cok edepli bi kardesim var. Simdi bende oglumu elimden geldigince edepli yetistirmeye calisiyorum

Şuan karşında kuruntular kraliçesi olaraktan sana akıl vermeye çalışacağım. :KK70:
Bende çok kuruntu yapan bir insanımdır. Öyle ki bazen olmayacağından emin olduğum senaryoları kafamda yaşayıp kahrolurum.
Ve bu kadar kuruntulu böylesine bi kuruntular kraliçesi uber kıskanç bi hatun olaraktan şunu farkettim.
Bi şeyi kafanda kurmaya başladığın andan itibaren mantığını yitiriyorsun. O kurduğun şey sana çok mantıklı geliyor. Ve kesinlikle emin oluyorsun. Ama kurmasan ve biraz eşinin ağzından çıkanlara inanmayı denesen ve kendi kendine " benim kocam öyle şeyler yapmaz " desen inan bana her şey yoluna giriyor. Adamın yapacağı yoksada bu kavgalar yüzünden kayacak gözü dışarı.
Ki hamilesin. Erkeklik gururuna yediremez bi kere öyle bi şey yapmayı.
Ben ne bileyim ya. Böyle şey gibi hissettim. Bence senin kocan tatlışmı tatlış sadece eviyle karısıyla çoluğuyla çocuğuyla alakalı olan çok düzgün efendi bi adam. :KK45:
Benim hislerime güven ve sıkma o tatlı canını. Ben kesinlikle ama kesinlikle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bunlar tamamen senin kendi kuruntuların.
Ayyy hem bebişte yoldaymış !:KK68:
Evet beni anlatmissiniz kuruntularim cok fazla. Ve yalanina inanan insanlar gibi bende kurduklarima inaniyorum. Esim hakkinda. Kizlar net tavirlari ama adam da ole bisey gormedimki bosa sucluyorum

Iyi karsiladim hic bisey sormadim yemegimizi yedik oturuyoz bakalim. Kendimi tutup tlf nuna falan bakmicam hic

aman bakma gerçi ben şimdi okudum yoksa baktın mı :)telefonuna sıkıştırdın mı adamı gene :)

O asla böyle şeyler yapmaz diyenleri boşver. Çünkü asla diye birşey yoktur. Herkes hata yapabilir veya değişebilir. Fakat eşinize yazık, hamilelik ile kıskançlığı şiddetlenen bir eş, sürekli ithamlar..
Şüphe değil seninki kuruntu bence canım. Biraz sakin ol. Olacağı varsa zaten olur. Sen böyle yaparak sadece kocanı kendinden uzaklaştırırsın. Kaldıki zaten görünen o ki sana çok anlayışlı davranıyor. Boşuna mutlu ve heyecanlı anlarınızı zehir etmeyin.. Mutluluklar..

Kizlar yorumlariyla hatalarimi anlamami saglayan herkese tesekkur ediyorum. Konuyu dalga malzemesi yapip burda yorumlari begenilsin diye geyuk yapanlara da ne desem bilmiyorum. Insallah kendileri yasamazlar.

Kizlari emin olmadan suclamadim bi kere bu konu net. Ve tum kizlar deil derdim sadece ikisi.

Benim hatam esimi de onlara yakinlasmakla suclamakti. Ama ben kinuyu buraya yazana kadar ona bukadar baski yaotigimi farketmemistum.

Esimle dun gece konustuk. Evet cok gevsekler ve bahsrdildikleri gibiler ama benim asla isim olmaz dedi. Gereken mesafeyi koruyorum merak etme dedi. Ama sen beni sucladikca kabullenemeiyorum ben bukadar s..ref..siz bu adammiyumki seni oglumu ve bebegimizi o kizlar icin uzeyim dedi. Merak etme icin rahat olsun ben onlara prim vefmem dedi.

Biyle anlastik. Bende bidaha o konuyu acmayacagima tlf karistirmayacagima soz vefdim.

Dun gece mesela cok gec saate kadar surekli biri ozelden caldirip caldirip kapatti. Esimde sinirlendi. Cesareri olan numarayi acip ara kim bizle ugrasiyo diye o da artik farketti. Biri gercekten bizimle ugrasiyo ama amacaina ulasamayacak.

Tekrar tesekkur ediyorum hepinize. Daha sakin olmami ve horminlarimi dizginlememi sagladigsiniz icin.

Yasadigim sehirde adi cikan cok kiz var. Kimseyi alenen gormedikce otham etmem asla. Adi cikti diye deil acikca yasananlar var. Bakti diye deil yani. Konuyu nasil okuyor bazilari anlamiyorum. Rica ediyorum sirf yorum yazmak icin yazmayin. Baska konular var geyik amacli buytun onlara yazin
Böle bi yorum yapıp adı çıkacağına canı çıksın demiş ya boşver onunda adı çıkmış demekki ya da çıkacak o yolda ilerliyor herkes namuslu olcak die bişey yokmuş demekki.. Sen devam et kocanı bunaltma ama gözlemlemeye devam et çaktırmadan tedbirden zarar gelmez. Benide eşim çok bunalttı nişanlıyken şehir dışında okuyordum son senemde nişanlıydım kıskançlıktan ölmeden sene bitti çok şükür benim göremediğim gözlere başkaları bakıyorsa bana burda sakin ol rahat ol deme derdi hep :))

Böle bi yorum yapıp adı çıkacağına canı çıksın demiş ya boşver onunda adı çıkmış demekki ya da çıkacak o yolda ilerliyor herkes namuslu olcak die bişey yokmuş demekki.. Sen devam et kocanı bunaltma ama gözlemlemeye devam et çaktırmadan tedbirden zarar gelmez. Benide eşim çok bunalttı nişanlıyken şehir dışında okuyordum son senemde nişanlıydım kıskançlıktan ölmeden sene bitti çok şükür benim göremediğim gözlere başkaları bakıyorsa bana burda sakin ol rahat ol deme derdi hep :))
Benim erkek versiyonummus esiniz. Cok sukur simdi biraz daha rahatladi kafam burda yazilanlardan sonra. Tabiki tedbirli olcam. Ve her zaman esimin yaninda olcam. 12 senedir nasil yanindaysam. Sakin oldukca daha rahat halloluyormus isler.

Boylelerinini67670, post: 42966883, member: 273676"]Basina gelemeyen benim abarttigimi saniyor demi. Siz de sahit olmussunuz boyle bi olaya. Ki ben bizzat icindeyim ailem sozkonusu. Tavuk bile civcivlerini korumak icin kendini siper ediyo ben ailemi korumaya calisinca dalga gecen dengesozce yorumlar geldi[/QUOTE]
Boylelerinin niyeti kocanın yuvasını bozmak değilonu kkullanıp yükselmek veya işyerinde kolay birşeyleri elde etmek kocan akıllı saviyor sen Karışma. ...

Back
X