Şüphe içindeyim... Aldatılıyor muyum ?

ne desem bilmiyorum, fifty fifty
kendiside girmiş olabilir arkadaşlarıda girmiş olabilir, sen eşini daha iyi tanırsın ama belki sende o sitelerden bir üyelik alıp onunla ordan konuşmaya çalışabilirsin en azından kendisimi değilmi anlarsın

Yani daha öncede yakaladıysan üzgünüm tekrarlanabilir ( bence nette girdiği yerlere fazla takılma önemli olan gerçek anlamda bi şeyler yapıp yapmadığı bence onun üzerine çalışmalar yap cep telefonu mesela giyimi kuşamı bakımı ve arkadaşlarıyla akılmak üzere evden çıktığı saatlere yoğunlaş derim

üyeliği var mı yok mu bilmiyorum.. ama ilkyaptığından sonra yeminler etti, söz verdi... o günden sonra tek tetikde bekledim, hep gözüm üzerindeydi...telefonunu falan sürekli kontrol ederim.... eşimin işi masa başı değil... şantiyede çalışıyor... acaba diyorum o yokken diğer arkadaşları girmiş olabilir mi??? cidden çok kötüyüm.. eğer bunu gerçekten yaptıysa bu bizi boşanmaya kadar götürür gibime geliyor...

bence bunun gerçekten aldatmasından hiçbir farkı yok.... içim içimi yiyor.. ya yeniden tekrarladıysa... sabah hiç bişey hissettirmedim ona. ama akşam konuşsam mı bilemedim ...

girdiğin sitelerin üye girişi yazdığı yerde girilmiş üye isimleri yokmu?

canım oncelıkle durum daha net degıl
pekı senın hıslerın ne dıyor
eger santıyede bılgısayarını ortalıkta bırakıyorsa baskasıda gırmıs olabılır buda bır ıhtımal yanı

ıyı dusun ıyı arastır
canım onemlı bır donum noktası olabılır senın ıcın

ve esıne sor
ıcınde suphe kalmasın hıcc

girdiğin sitelerin üye girişi yazdığı yerde girilmiş üye isimleri yokmu?

hayır bulamadım. ama facebook sitesine de girmiş. orda 2 tane kayıtlı adres buldum... o adresler de kendinini değil. iş yerindeki o salak arkadaşlarının.. yani eşimin değil.. ama ya eşimn de yine benden gizli bi adresi varsa? ya eşim girdiyse o sitelere.... iyice kötü oldum.. çıldırmak üzereyim..

üstelik 2-3 aydır bebek yapmayı planlıyoruz. ve uzunca zamandır bana pek yakın değil... üstelik ben onun dikkatini çekmek için herşeyi yapıyorum. kendime çok özen göstern biriyimdir... dönüm noktası olabilir gibime geliyor....

Canım çok üzgünüm ama eşinin bilgisayarından başka arkadaşlarının bu sitelere girdiğini sanmıyorum..

Zaten daha önce yakalamışsınız,bilgisayarı konrol ettiğinizi biliyor,bu durumda işyerindeki o seviyesiz arkadaşlardan bilgisayarını bucak bucak kaçırması gerekmez miydi?

Daha önce de girdim diye itiraf etmiş olduğundan başkalarının bilg.giriş yaptığı pek inandırıcı gelmiyor bana..

Aldatmış ise ne yapacaksınız ?

ilk yakaladığımda yer yerinden oynadı... günlerce konuşmadım.. resmen ayaklarımın altını öptü... affetmiş gibi yaptım ama sanal da olsa bunu kabul etmem münkün değil.... hiçbir zaman bunu unutmadım ve ona da unutturmadım....

aslında evliliğimizde bazı şeyler daha net olsaydı sanırım bu sefer çeker giderdim ama bilemiyorum canım...

Aldatmış ise ne yapacaksınız ?

işte can alıcı soru bu..

aldatmış ise,kesin boşanıcak mısınız?
eğer böyleyse ispata çalışın ve delil biriktirin..

aldatmış ise bile boşanmayacak mısınız,buna hazır değil misiniz,seviyor musunuz herşeye rağmen vazgeçemeyecek kadar?
o halde bırakın kendi haline.. bilerek yaşamak katlanılamaz sanırım..

Son düzenleme:
Selam canim,

Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah göründügü gibi degil olay ve yuvaniz yikilmaz. Allah akil fikir versin ona, eger öyle bisey yapiyorsa.

Kadinlarida anlamak mümkün degil, insan kendi hemcinslerine böyle bir kötülügü nasil yapar... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin cümlemizi.

selam ve dua ile

Ben eşinizin bu yaptığının hastalık olduğunu ve tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda onu ikna edebilir misiniz? Yardım alma konusunda.
Ayrıca arkadaşların da sorudğu gibi ne yapacaksınız? Eğer boşanmayacaksanız, sonrasında herşeyi unutmuş görünüp evliliğinize devam etme kararı alacaksanız sakın ortalığı ayağa kaldırmayın.
Eğer öyle yaparsanız bundan sonraki yaptıkları için daha az utanacak ve özür dileyecektir

böyle sıkıntıları olan arkadaslara asla boşan ya da boşanma demedim şimdiye kadar ama ben böyle bir durumla karşılastıgımda tereddütsüz ayrılırım ...evliyken 2.bi kişiyi araya sokuyosa benım onunla hiç bi işim olmaz hele hele böyle sanal ortamdan sapıklık derecesıne varan durumlarda hiç affım olmaz

şimdi diyebilirsinz ki şimdi yapıyosa nerden biliceksin dogru göz görmeyince gönül katlanıyo ama böyle bişiy yaparsada allah bi vesile versin göreyim

konu sahibi arkadasım cok iyi düşün taşın yaptıgından emin ol hakkında hayırlısı olsun

yine kendi adıma söyliyim

tek bir şeyin telafisi olmaz oda aldatma sanalı reeli hiç fark etmez insan bi kere yoldan cıkmıssa en kısa zamanda arkasıda gelecektır

merhabalar konunuzu okudum eşiniz pc bakıp bi iki siteye girdiğini görmüşsünüz peki birşey sormak istiyorum pcnin geçmişindenmi gördünüz girdiği yerleri yoksa sitelere girip mesajlaştığınımı gördünüz bu soruyu neden soruyorum çünkü bazı bu yönde siteler hotmaile mesajlar atıyor halbuki bi üyelik olmasada kendileri bir şifre veriyor ama gold üye olmadan mesajlaşamıyorlar site kurucaları bayanmış gibi sürekli mesaj atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…