- Konu Sahibi burcu_tekin
-
Selam canim,
Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah göründügü gibi degil olay ve yuvaniz yikilmaz. Allah akil fikir versin ona, eger öyle bisey yapiyorsa.
Kadinlarida anlamak mümkün degil, insan kendi hemcinslerine böyle bir kötülügü nasil yapar... Allah hayirli insanlarla karsilastirsin cümlemizi.
selam ve dua ile
merhabalar konunuzu okudum eşiniz pc bakıp bi iki siteye girdiğini görmüşsünüz peki birşey sormak istiyorum pcnin geçmişindenmi gördünüz girdiği yerleri yoksa sitelere girip mesajlaştığınımı gördünüz bu soruyu neden soruyorum çünkü bazı bu yönde siteler hotmaile mesajlar atıyor halbuki bi üyelik olmasada kendileri bir şifre veriyor ama gold üye olmadan mesajlaşamıyorlar site kurucaları bayanmış gibi sürekli mesaj atıyor
bilgisayara casus program kuracaksın, hangi sitelere girmiş, birileriyle ne yazışmış, msn şifreleri vs vs herşeyi göreceksin..
hayır bulamadım. ama facebook sitesine de girmiş. orda 2 tane kayıtlı adres buldum... o adresler de kendinini değil. iş yerindeki o salak arkadaşlarının.. yani eşimin değil.. ama ya eşimn de yine benden gizli bi adresi varsa? ya eşim girdiyse o sitelere.... iyice kötü oldum.. çıldırmak üzereyim..
o zaman o adresleri facebooktan ara profilleri çıkar ortaya, sonuca göre bakarsın ne yapacağına dair
üstelik 2-3 aydır bebek yapmayı planlıyoruz. ve uzunca zamandır bana pek yakın değil... üstelik ben onun dikkatini çekmek için herşeyi yapıyorum. kendime çok özen göstern biriyimdir... dönüm noktası olabilir gibime geliyor....
bildiğin ve işe yarayan bir program biliyorsan lütfen benimle paylaş....
bebek işini şimdilik rafa kaldır takipte kal
ben de onu yapmayı düşünüyorum. ama aklıma bir de bebek yapıp ilgisini sadece üzerime çekebilir miyim diye ded düşünüyorum... arkadaşlar nolur akıl verin bana............
ben de onu yapmayı düşünüyorum. ama aklıma bir de bebek yapıp ilgisini sadece üzerime çekebilir miyim diye ded düşünüyorum... arkadaşlar nolur akıl verin bana............
canım sana link veremem, şuan server bu sitelere ulaşmama izin vermiyor.. ama netten biraz araştırma yaparsan, kolayca elde edersin gerekli bilgileri.. kullanması zor bir program değil..
mesela akşam gezmeye gidersin, ya da eşini odada yalnız bırakır banyoya vs girersin.. haftasonu ayrı takılırsın.. o zaman kendi kendine girip ne yaptığını görürsün..
ben zaten iş yerinde arkadaşlarının falan girdiğini hiç sanmıyorum da elinde kanıt olsun ki aklın karışmasın diye.. arkadaşı girecekse, kendi bilgisayarından girer.. bilgisayarı olamayacak kadar mavi yaka işçiye de eşin bilgisayarını teslim etmez.. zaten geçmişte de kendin yakalamışsın.. olay çok açık..
sen bu casus program işine yoğunlaş..
ama şunu söyleyeyim, her türlü riske kendini hazırla bunu yaparken.. sonuçta adam birileriyle erotik muhabbetler de yapıyor olabilir.. hepsini birebir okuma şansın olacak.. kaldırabilecek misin? göz görmeyince gönül katlanır.. eğer adamdan boşanmam diyosan, hiç kurcalama.. ama eğer beni aldatıyorsa boşanabilirim diyosan, peşini bırakma.. zor işler değil..
yanlış anlamayın ama ben erkeklere güven olmaz diyorum onlar yatağa girip sevişmedikçe başka bi kızla görüşmeyi, buluşmayı aldatma olarak saymıyorlar. benim erkek arkadaşım da benzer bi olay yaşatmıştı bana. facebookta bildiğin kaşar bi kızla bayağı muhabbet etmiş fotolarına yorum yazmış falan ben sonradan farkettim bunu ayrılmanın eşiğine geldik o sıra, ama çok seviyordum çok pişmandı affettim.. ama öyle bişi ki güven zedeleniyor ilişki yıpranıyor ya yine yaparsa şüphesi oluyor insanın içinde hep
yanlış anlamayın ama ben erkeklere güven olmaz diyorum onlar yatağa girip sevişmedikçe başka bi kızla görüşmeyi, buluşmayı aldatma olarak saymıyorlar. benim erkek arkadaşım da benzer bi olay yaşatmıştı bana. facebookta bildiğin kaşar bi kızla bayağı muhabbet etmiş fotolarına yorum yazmış falan ben sonradan farkettim bunu ayrılmanın eşiğine geldik o sıra, ama çok seviyordum çok pişmandı affettim.. ama öyle bişi ki güven zedeleniyor ilişki yıpranıyor ya yine yaparsa şüphesi oluyor insanın içinde hep
Allah içinize sindirsin de sevgiliyken bunları yapan; kendisini affederek olaya geçit verdiğiniz bu adamla gün gelir de evlenirseniz size neler yapabilir.. tahayyül etmek dahi istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?