Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Evet başkası yanlışlıkla atmış olabilir, böyle şeyler olabilir nadirde olsa. Ama işin ilginç yanı niye eşiniz numarayı engelledi bir suçu yoksa?
Madem içinize bi kurt düştü o zaman eşinizin telefonundan bi mesaj atıp cevap bekleyin bakalım
Ve takipte kalın bencede

Orası öyle ama eşinizin yanında arar sorarsınız kimsin diye. Çünkü çekinecek birşeyiniz yok. Rahatsız oldum engelledim dersiniz. Ama çocuk engellemiştir filan çok safça olmuş ya..

Eşimin bu durumu sıkıntı yapacağını bilsem bende sinek küçük mide bulandırmasın diyerek , ondan ya saklar yada örtbas etmeye çalışırdım bu arada saçmalayabilirim çok normal .
Şüphe iyidir ama bazen herşey görüldüğü gibi değildir .

Kızı kötüleyerek uzaklaştırma çabasına da ayrı kurt düşmeliydi bana olsa benden şüphelenilse kanıtlamak için her şeyi yapardım ama sen avunmuşsun madem hayırlısı olsun inşallah öyledir değilse çıkar elbet

Esin bir haltlar karistirmis sonra da kivirmaya calismis.

Cok acele etmissin
Numarayi kaydetip gizliden kim oldugunu arastiracaktin
Gizliden arayacakstin

Neyse..numarayi kaybetme
Takipte kal

Mesaj esinizie yanlisikla gelseydi esiniz oanikle engelleme geregi duymazdi..bence takipte kalin

Kullandığı operatörün telefon uygulaması üzerinden sık görüştüğü numaraları bulabilirsiniz (özellikle Türk Telekom ise)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…