- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi anlat dinliyorum
-
Peki eşini sevmediği halde seviyormuş gibi davranabilir mi erkekler?
Benim bir lafım var. Kadınlar ikiye ayrılır.
1 ) aldatılanlar ve bunu bilenler
2 ) aldatılanlar ve bunu bilmeyenler yani bilmek istemeyenler
Bu konuda 50 kişi kesin birşey karıştırıyor dedi 2-3 kişi birşey yoktur dedi.
Konu sahibi % 1 olan olasılığı seçti. Yani ikinci grupta.
Merhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip olduuzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..
gerçekten yanlışlık olmuş olabilir.. ama tetikte kal bakalım biraz. takip et derimMerhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip olduuzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..
bu kadar önemli bişeyi yazmayı unuttun öyle mi :) peki o zaman :)Sadece mesajları okuduktan sonda şunu yazmadığımı fark ettim. kız ben görüştükten sonra mesaj atmış eşime eşim gösterdi. mesaj şu " yanlış atmışım eski erkek arkadaşıma atacaktım size gelmiş. doğal böyle şeyler kusura bakmayın ve aramayın beni lütfen. böyle boş şeylerle uğraşmak istemiyorum"
Bir arkadaşım aldatılmayan kadın yoktur. Yakalanmayan erkek vardır derdi. Bazıları profesyonel. Alanında uzman
Telefonu vermesi ve düzenli gelmesi güzel. Zaten flört girişimi gibi duruyordu. Bir ilişki var mesajı değildi. Sonuçta evladınız var. Kızda takibinizde.Emin olun eğer aldattığı düşüncesi baskın gelseydi hislerimin bi dakka durmaz boşanırdım. zaten memur bir kadınım. maddi desteğe ihtiyacım yok. Sadece mesajları okuduktan sonda şunu yazmadığımı fark ettim. kız ben görüştükten sonra mesaj atmış eşime eşim gösterdi. mesaj şu " yanlış atmışım eski erkek arkadaşıma atacaktım size gelmiş. doğal böyle şeyler kusura bakmayın ve aramayın beni lütfen. böyle boş şeylerle uğraşmak istemiyorum" bu mesajı görünce tepem attı hadsize bak dedim boş şeyler ne demek? mesaj atıcam ben buna ağzının payını vercem dedim. eşim istiyorsan at dedi ama tipine bak ( fotosuna baktık) çirkef ergen bi şey bu. daha fazla uzamasın bence dedi. istersen de yaz sen bilirsin dedi. bende tekin bulmadım kızı daha da büyümesin diye yazmadım. yani demem o ki ben bu kanıtlar doğrultusunda ilerlemeye çalıştım.
no yu da engelleme dedim tamam dedi. dün bi üyenin tavsiyesiyle kızı kaydettim çevrim içi durumlarını kontrol ettim uyuşmuyor. ( bu arada ben 2 günlüğüne evde yokum). ayrıca dediğim gibi teli hep kızımda ya da benim elimde sakınmaz yani. e devletinden kontrol ettim tek hattı var zaten. ayrıca twitter dışında hiç bir sosyal medya aracı kullanmıyor. evden işe işten eve biri. bizsiz çıkmaz pek dışarı. işte bütün bunlar beni avutuyor. sadece bu engelleme durumu kaza mı kasti mi bilemiyorummm.
bu kadar önemli bişeyi yazmayı unuttun öyle mi :) peki o zaman :)
Biz inansak da inanmasak da bizim için farkeden bişey yok kiSİZİ inandırmak gibi bir derdim olmadığı için evet haklısınız, PEKİ O ZAMAN !
Emin olun eğer aldattığı düşüncesi baskın gelseydi hislerimin bi dakka durmaz boşanırdım. zaten memur bir kadınım. maddi desteğe ihtiyacım yok. Sadece mesajları okuduktan sonda şunu yazmadığımı fark ettim. kız ben görüştükten sonra mesaj atmış eşime eşim gösterdi. mesaj şu " yanlış atmışım eski erkek arkadaşıma atacaktım size gelmiş. doğal böyle şeyler kusura bakmayın ve aramayın beni lütfen. böyle boş şeylerle uğraşmak istemiyorum" bu mesajı görünce tepem attı hadsize bak dedim boş şeyler ne demek? mesaj atıcam ben buna ağzının payını vercem dedim. eşim istiyorsan at dedi ama tipine bak ( fotosuna baktık) çirkef ergen bi şey bu. daha fazla uzamasın bence dedi. istersen de yaz sen bilirsin dedi. bende tekin bulmadım kızı daha da büyümesin diye yazmadım. yani demem o ki ben bu kanıtlar doğrultusunda ilerlemeye çalıştım.
no yu da engelleme dedim tamam dedi. dün bi üyenin tavsiyesiyle kızı kaydettim çevrim içi durumlarını kontrol ettim uyuşmuyor. ( bu arada ben 2 günlüğüne evde yokum). ayrıca dediğim gibi teli hep kızımda ya da benim elimde sakınmaz yani. e devletinden kontrol ettim tek hattı var zaten. ayrıca twitter dışında hiç bir sosyal medya aracı kullanmıyor. evden işe işten eve biri. bizsiz çıkmaz pek dışarı. işte bütün bunlar beni avutuyor. sadece bu engelleme durumu kaza mı kasti mi bilemiyorummm.
Bana da yanlışlıkla bir kaç mesaj geldiği olmuştur,numaram işimden dolayı yaygın her yerde olabiliyor .
Bunların hepsini eşim problem edip evhamlansaydı ,işimiz vardı...
Akıllı kadınları seviyorum ya gerçekler açık ama görmemek için ne çok çabalıyoruz.Bence de eşiniz bir çapkınlık yapayım demiş. Ama sonradan da cesaret edememiş. Çapkınlık demek hemen o kızla yatacak. Gece WhatsApp ta yazışacaklar aşıklar falan demek değil. O yüzden daha fazla takip etmenize gerek yok. Ufak Bi kaçamakmış belli ki.
Geçmiş gitmiş.
Eğer yanlış mesaj olsaydı. Yemin ederim demezdi. Numarayı korkudan hemen engellemezdi. Ve son bomba... 2 yaşındaki kızımız yapmıştır demezdi
Helal kız valla iyi yakaladınYalniz insan eski sevgilisine numarami aldin aramadin yazar mi yeni tanistiginiz birine yazarsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?