Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Sohbet uygulamalarından bulmuş olabilir. Sohbet sırasında noyu almış ve vermiş sanırım. Aldatmaya elverişli biri ne dersin?

Ya bu kadar uzun süre sevgili kalıp evlenmişsiniz o yüzden nedense birbirinize güvendiğiniz bi evlilik geçirdiğinizi düşünüyorum

Bana da bazen hic tanımadığım insanlardan mesajlar geliyor bu içerikte değil ama ne bileyim arkadaşına atacakken bi numara yanlış yazıp bama atıyor

Ben yanlıslık olduğunu, eşinizin de bi daha mesaj gelip huzurunuz kacmasın diye numarayı engelledigini düşünüyorum ama neden kızım engellemiştir dedi onu çözemedim. Engelledim bi daha mesaj atamaz merak etme falan deseydi. Heyecanlanıp yemin etmesi tuhaf. İnşallah sıkıntı yoktur.

Elinizde başka delil yoksa, ya da eşinizin şüpheli başka hareketleri olmadıysa bence yanlışlıkla atılmış olsbilir.

Emin olun eğer aldattığı düşüncesi baskın gelseydi hislerimin bi dakka durmaz boşanırdım. zaten memur bir kadınım. maddi desteğe ihtiyacım yok. Sadece mesajları okuduktan sonda şunu yazmadığımı fark ettim. kız ben görüştükten sonra mesaj atmış eşime eşim gösterdi. mesaj şu " yanlış atmışım eski erkek arkadaşıma atacaktım size gelmiş. doğal böyle şeyler kusura bakmayın ve aramayın beni lütfen. böyle boş şeylerle uğraşmak istemiyorum" bu mesajı görünce tepem attı hadsize bak dedim boş şeyler ne demek? mesaj atıcam ben buna ağzının payını vercem dedim. eşim istiyorsan at dedi ama tipine bak ( fotosuna baktık) çirkef ergen bi şey bu. daha fazla uzamasın bence dedi. istersen de yaz sen bilirsin dedi. bende tekin bulmadım kızı daha da büyümesin diye yazmadım. yani demem o ki ben bu kanıtlar doğrultusunda ilerlemeye çalıştım.
no yu da engelleme dedim tamam dedi. dün bi üyenin tavsiyesiyle kızı kaydettim çevrim içi durumlarını kontrol ettim uyuşmuyor. ( bu arada ben 2 günlüğüne evde yokum). ayrıca dediğim gibi teli hep kızımda ya da benim elimde sakınmaz yani. e devletinden kontrol ettim tek hattı var zaten. ayrıca twitter dışında hiç bir sosyal medya aracı kullanmıyor. evden işe işten eve biri. bizsiz çıkmaz pek dışarı. işte bütün bunlar beni avutuyor. sadece bu engelleme durumu kaza mı kasti mi bilemiyorummm.

Bence de eşiniz bir çapkınlık yapayım demiş. Ama sonradan da cesaret edememiş. Çapkınlık demek hemen o kızla yatacak. Gece WhatsApp ta yazışacaklar aşıklar falan demek değil. O yüzden daha fazla takip etmenize gerek yok. Ufak Bi kaçamakmış belli ki.
Geçmiş gitmiş.
Eğer yanlış mesaj olsaydı. Yemin ederim demezdi. Numarayı korkudan hemen engellemezdi. Ve son bomba... 2 yaşındaki kızımız yapmıştır demezdi

Bir yanlışlık olması çok çok düşük ihtimal. Yanlış olsa zaten siz onu dediğinizde engellerdi sizden gizli değil. Bu adam bu kızla tanışmış numaralarını almışlar karşılıklı ama aramaya cesaret edememiş. Ya da bekliyordu uygun zaman olmadı. Kız da büyük ihtimal evli olduğunu bilmiyordur niye aramadı diye beklemiş belli. Bir aldatma teşebbüsü ama bence bundan sonra eskisi kadar güvenmeyin herkesten herşeyi beklemek ve içten içe hazırlıklı olmak lazım. Kocanızı takipte kalın.

eşinize güvenin. benzer bir mesaj bana da gelmişti, hem de bir bayandan :)) yanlışlıkla atılmış

gerçekten yanlışlık olmuş olabilir.. ama tetikte kal bakalım biraz. takip et derim

bu kadar önemli bişeyi yazmayı unuttun öyle mi :) peki o zaman :)

Bir arkadaşım aldatılmayan kadın yoktur. Yakalanmayan erkek vardır derdi. Bazıları profesyonel. Alanında uzman
Telefonu vermesi ve düzenli gelmesi güzel. Zaten flört girişimi gibi duruyordu. Bir ilişki var mesajı değildi. Sonuçta evladınız var. Kızda takibinizde.

Yalniz insan eski sevgilisine numarami aldin aramadin yazar mi yeni tanistiginiz birine yazarsiniz..

Kocan suçsuz olabilir ama sürekli doğruları anlatmak yerine yok çocuk engelledi yok o yok şu demek ne kadar karakterli insan davranışı. Kıza da ergen demiş bak sen...
Bu görmezden gelinen herşey zamanı gelir su yüzüne çıkar.
Ben olsam yalanlara bozulurdum.
İnternette tanıştığım adamı burdaki hemcimslerim sayesinde iyi anladım şuan. İstediği ile gezsin sevissin ne olacak orda inanan bir kadın var sonuçta...
Kız kocandan direktif almış ona göre konuşuyor ergen ama akıllı.
Neyse size mutluluklar ama gözünüzü açın gün gelir herşey planlanır oylece kalırsınız bu da öğretmen camiasında benden yaşca büyük kadınlardan oğrendigim.

Son düzenleme:
Bana da yanlışlıkla bir kaç mesaj geldiği olmuştur,numaram işimden dolayı yaygın her yerde olabiliyor .
Bunların hepsini eşim problem edip evhamlansaydı ,işimiz vardı...

Orası öyle ama eşinizin yanında arar sorarsınız kimsin diye. Çünkü çekinecek birşeyiniz yok. Rahatsız oldum engelledim dersiniz. Ama çocuk engellemiştir filan çok safça olmuş ya..

Akıllı kadınları seviyorum ya gerçekler açık ama görmemek için ne çok çabalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…