şüphe mi yoksa haklı mıyım?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Merhaba kızlar
sorun babam.ben kendimi bildim bileli babam annemi 3-5-10 sene arayla hep aldatmıştır.haahh tam bıraktı böyle işleri iyice eve bağlandı diye düşündüğümüz zaman ya bir mesajını yakalarız ya bir hediyesini ya telefon fatura dökümanını inceler bir şeyler buluruz.malesef ki ben aldatılmanın ne olduğuyla henüz 5 yaşımda tanıştım.(şu an yaş 27)sürekli annemi koruma ihtiyacı hissetmişimdir o yaşlardan beri.neyse çok başınızı ağrıtmak istemiyorum .direkt şimdi ki şüpheme gireceğim yorum sizin kızlar.gerçekten haksız mıyım yoksa önceki acı deneyimlerimizden mi gereksiz şüpheye kapılıyorum bana akıl verin lütfen.babam bir şirkette yöneticidir.iş gereği bir yerlere gitmek zorunda kalıyor ve yanında çalışanlarından birini götürmek zorunda .çok fazla çalışanı olmasına rağmen sürekli bir kızla çıkıyor ve kızı aşırı koruma ihtiyacı hissediyor kimseye bir şey söyletmiyor.bunlardan başka geçenlerde babam uzun bir yola gitmesi gerekiyordu geldi x ide ailesinin yanına bırakacm dedi yolumun üzeri dedi(kız gerçekten ailesinin yanına gidecekti ama o gün değil)her neyse annem o senin kızın sayılır ama başkaları ne der dedi iş değil bir şey değil otobüsle gitsin falan .ben nedense o kızla babamı arabada yalnız görünce huzursuz oluyorum lütfen akıl verin yanlış mı düşünüyorum haklımıyım.başka götürecek eleman yok mu(bazen düşünüyorum belki onun gitmesi gerekiyordu diye bazen de aman başkaları bilmiyor mu o işi diyorum)

Bizim ailede de oldu böyle durumlar .Sık sık ayrıldılar ve tekrar barıstılar . Su anlık bir problem yok gibi gözüküyor.

Ama anlattığın seye bakılırsa bence de süphen gayet normal , hani pek normal bir durum degil .Bu durumu babanla konusmayı deneyemez misin canım ?

Belki de bir sey yoktur, götürmesinin önemli bir sebebi olabilir . Ama eğer bir seyler oldugunu düsünüyorsan bunu da sorgulaman gerekir. Hal ve tavırlardan da anlayabilirsin bunu bence.Annenle de bi konus istersen .O ne düsünüyor bu konu hakkında ?

Bizim ailede de oldu böyle durumlar .Sık sık ayrıldılar ve tekrar barıstılar . Su anlık bir problem yok gibi gözüküyor.

Ama anlattığın seye bakılırsa bence de süphen gayet normal , hani pek normal bir durum degil .Bu durumu babanla konusmayı deneyemez misin canım ?

Belki de bir sey yoktur, götürmesinin önemli bir sebebi olabilir . Ama eğer bir seyler oldugunu düsünüyorsan bunu da sorgulaman gerekir. Hal ve tavırlardan da anlayabilirsin bunu bence.Annenle de bi konus istersen .O ne düsünüyor bu konu hakkında ?

annem de şüpheleniyor canım.Yani gereksiz bir ilgi o kadarı da fazla dedirtiyor insanı çünkü onun gibi çok çalışan var niye o

Cidden garip, annen karsısına alsın konussun .Eger kem-küm ederse vardır bir seyler . Hal ve tavırları nasıl ?
Ben rahatsız oldum bu durumdan acıkcası , okurken icimden 'garip' dedim.

Genelde her evde vardır dimi bu aldatmalar...
Bende çok küçüktüm bu tür şeylerle tanıştığımda.
Annem hep ağlardı.
Çocuk aklımla birgün büyücem seni kurtarıcam anne derdim.
Şimdi ise hala beraberler
Ama az kaldı annemide alıp gidicem buralardan.
Kendini birşey sanan babamdan da nefret ediyorum.
şüphene gelince de kızda birşey yoksa bile babanda olabilir.
ee çapkının töbesi kızı görene kadarmış.
kız samimi ise babanın hoşuna gidiyordur, oda kıza yaranmaya çalışıyordur
kimin patronu kimi eve götürüyor bu devirde karşılıksız

Cidden garip, annen karsısına alsın konussun .Eger kem-küm ederse vardır bir seyler . Hal ve tavırları nasıl ?
Ben rahatsız oldum bu durumdan acıkcası , okurken icimden 'garip' dedim.

evet canım gerçekten insanı rahatsız ediyor evde anneme sürekli saçma sapan şeylerden dolayı sataşıyor zaten bu aralar yani nedir bu ilgi alaka çok da kızı yaşında biri olsun insan huzursuz oluyor saçma ya:((neden erkeklerden biri değil de sürekli o değil mi?ve evine kdar götürmek de ne demek yani özel arabası gibi neyi o onun

Bence annenin daha fazla üzülmesine izin verme . Annen konussun .Baktı olmuyor,ayrılacak . Gerekirse calısmaya baslayacak kendi ne olursa olsun .Ben annemle kirada oturdugumuzu ve 600 lira maas ile gecindigimizi hatırlıyorum. Evde huzur olmadıktan sonra zaten her şey önemini yitiriyor . En önemlisi huzur cnm...

Kız da bir sey olmasa ilgiye karsı rahatsız olur bence vardır onda bir seyler , belli etmemeye calısıyodur .Yoksa niye calıssın babanla ?

utanmazlıktan başka birşey değil.pes diyorum artık. bence 1 kez 3 kez 5 kez yapan yapar yani . karşınıza alın konuşun. yaşından da mı utanmıyor yoksa 27 yaşındaki kızından da mı? insanın evladı gelir aklına ? yorumsuz....

daha öncesinden defalarca aldatmış.....

kafanızda şüpheler var yine mi aldatıyor diye....

kafanızda şüphe olsun ya da olmasın, baban devam ediyor normal hayatına...

yapılacak yorum varmı sence???

Karısı dese ki beni şuraya bırak bin dereden su getirir bu tipler sonra alakasız elemanlara özel şöförlük yaparlar, bunların parmaklarını arabanın kapı arasına koyup kapıyı hızlıca üzerine kapatacaksın...... :47: :47: :47:

Tavrınızı koyun niyeti belli adamın......

Son düzenleme:
baban anneni defalarca aldatmış bende olsam yerinde güvenmezdim.bana da bu durum normal gelmedi:50:Allah akıl fikir versin babana:19:

Şüphelenmekte haklısın da şunu yap diye mantıklı bir çözüm sunamıyorum sana..
Ama belki annen ve sen çapraz şekilde babanı sıkıştırıp gerçeği öğrenebilirsiniz

bence haklısın canım.
ama ortaya çıkartıp ne yapmayı düşünüyorsun.
annen ayrılır mı.
daha önce çok sefer affetmiş.
sanki aralarında sessiz bir anlaşma yapmışlar gibi.
eğer ayrılmayacaksa ortaya çıkarıp kadını bir kere daha aldatılmış ama göz yummuş durumunda bırakmasan iyi olur.
yüz göz olunmasın.
ama bu sefer bıçak kemiğe dayandı diyorsan anneni alıp gidebileceksen açık açık hesap sorabilirsin babana. çünkü bu senin hakkın.
canı aşk yaşamak istiyorsa buyursun. ama tek başına yaşasın. başkalarına çektirmesin yani.

Back
X