şüphe mi yoksa haklı mıyım?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Merhaba kızlar
sorun babam.ben kendimi bildim bileli babam annemi 3-5-10 sene arayla hep aldatmıştır.haahh tam bıraktı böyle işleri iyice eve bağlandı diye düşündüğümüz zaman ya bir mesajını yakalarız ya bir hediyesini ya telefon fatura dökümanını inceler bir şeyler buluruz.malesef ki ben aldatılmanın ne olduğuyla henüz 5 yaşımda tanıştım.(şu an yaş 27)sürekli annemi koruma ihtiyacı hissetmişimdir o yaşlardan beri.neyse çok başınızı ağrıtmak istemiyorum .direkt şimdi ki şüpheme gireceğim yorum sizin kızlar.gerçekten haksız mıyım yoksa önceki acı deneyimlerimizden mi gereksiz şüpheye kapılıyorum bana akıl verin lütfen.babam bir şirkette yöneticidir.iş gereği bir yerlere gitmek zorunda kalıyor ve yanında çalışanlarından birini götürmek zorunda .çok fazla çalışanı olmasına rağmen sürekli bir kızla çıkıyor ve kızı aşırı koruma ihtiyacı hissediyor kimseye bir şey söyletmiyor.bunlardan başka geçenlerde babam uzun bir yola gitmesi gerekiyordu geldi x ide ailesinin yanına bırakacm dedi yolumun üzeri dedi(kız gerçekten ailesinin yanına gidecekti ama o gün değil)her neyse annem o senin kızın sayılır ama başkaları ne der dedi iş değil bir şey değil otobüsle gitsin falan .ben nedense o kızla babamı arabada yalnız görünce huzursuz oluyorum lütfen akıl verin yanlış mı düşünüyorum haklımıyım.başka götürecek eleman yok mu(bazen düşünüyorum belki onun gitmesi gerekiyordu diye bazen de aman başkaları bilmiyor mu o işi diyorum)

şüphe etmekte haksızmıyım demişsin öncelikle onu söyleyeyim.size yaşattıkları yüzünden şüphe etmekte haklısın.ama illa birşey olduğu anlamına gelmez.belki de bu sefer suçsuz.hiçbirşey yoktur belki de.ya da şu olabilir.arlarında birşey olmasa da baban biraz çapkın galiba.kıza ilgi duyuyordur ve ilgili davranıyodur sadece.inşallah hiçbirşey yoktur diyelim.canım birşey varsa da ne yapacaksınız.bunca şey olmuş annen ayrılamamış.böyle birşeyden şüphen olduğunu annene belli etme de kadıncağız üzülmesin

Back
X