Şüphe mi

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler sabahtan beri düşündüğüm kafama takılan biseyi sizinle paylaşmak istiyorum.bugun çocuğumun gösterisi vardı bir alışveriş merkezinde .eşim isteydi gösteri saatinde izin alıp geldi bizi aldı gösteri için gittik.erkenden gittik önlerde oturup çocuğu rahat görebilmek için.biz oturduk daha gösterinin başlamasına bir saat kala bı bayan geldi eşimin yanindaki koltuğa oturdu bizden yaklaşık on yaş büyük bir bayan eşim baktı bu aaa bu x abinin hanımı değil mi dedi ben de o kim falan dedim bir yerlerden tanıştığı bir arkadaşının esiymis.merhaba falan nasılsın dedi bayana ben de bayanın cocuguda mi aynı okulda dedim yok dedi kendi çocuklarını gezdiriyor vs dedi.sabah görmüştüm falan dedi ne alaka ya adamın eşini sabah nerde gördün dedim dukkanlarindaki depoda duruyor vs dedi.kafama takıldı çocuğu orada olmayan bir bayanin erkenden gelip o gosteride en önde oturması niye vs ve beni tanıştırmadı bile .. kafam karma karışık oldu.cocuklarini gezdirmeye gelmiş dedi.yaninda çocuk varmiydi gormedim bile .kadın yaşı büyük olmasa daha cok suphelenecektim yine de anlam vermedim sabah gördüm ne alaka cok sinir oldum yorum yaparsaniz sevinirim

İyi geceler sabahtan beri düşündüğüm kafama takılan biseyi sizinle paylaşmak istiyorum.bugun çocuğumun gösterisi vardı bir alışveriş merkezinde .eşim isteydi gösteri saatinde izin alıp geldi bizi aldı gösteri için gittik.erkenden gittik önlerde oturup çocuğu rahat görebilmek için.biz oturduk daha gösterinin başlamasına bir saat kala bı bayan geldi eşimin yanindaki koltuğa oturdu bizden yaklaşık on yaş büyük bir bayan eşim baktı bu aaa bu x abinin hanımı değil mi dedi ben de o kim falan dedim bir yerlerden tanıştığı bir arkadaşının esiymis.merhaba falan nasılsın dedi bayana ben de bayanın cocuguda mi aynı okulda dedim yok dedi kendi çocuklarını gezdiriyor vs dedi.sabah görmüştüm falan dedi ne alaka ya adamın eşini sabah nerde gördün dedim dukkanlarindaki depoda duruyor vs dedi.kafama takıldı çocuğu orada olmayan bir bayanin erkenden gelip o gosteride en önde oturması niye vs ve beni tanıştırmadı bile .. kafam karma karışık oldu.cocuklarini gezdirmeye gelmiş dedi.yaninda çocuk varmiydi gormedim bile .kadın yaşı büyük olmasa daha cok suphelenecektim yine de anlam vermedim sabah gördüm ne alaka cok sinir oldum yorum yaparsaniz sevinirim
X abinin karısının çocuklarını gezdirdiğini nasıl bilmiş? Hem çocukları da yanında yokken?
Bu ne derin bilgidir x abinin karısı ile ilgili,
İlginç geldi bana da,

Aralarında birşey olsa aaaa bilmem kimin eşi bu dermi
Yazık etmeyin kendinize

23 nisan tatili ,çocuklarını avm ye götürmüş,belki çocuklar sinemadalar kendi de gösteriyi izlemek istemiştir beklerken.şüphelenicek bir şey yok ortada bence

Öyle bir şey olsa size niye söylesin “bu x kişisi değil mi” diye

Bence paranoya yapmışsınız, bana bir şey var gibi gelmedi

Eşinize sanırım güvenmiyorsunuz ama yani birşeyler olsa Cidde'n size söylemez veya Oray'a o kadın gelmez

Konularına baktım biraz
Ne bileyim sanki herşeyden kıskanıyorsun gibi geldi bana
Ve eşinde bundan rahatsız galiba,bir de tel şifrelemeler falan tuzu biberi
Ama sen olmadık şeyler çıkarıyorsun gibi geliyor

Yok artık bu millet iyice paronoyaya bağladı
Çok gösterisi 2 çocuğu var eşinden on yaş küçük birde aralarında birşey olsa buyur işte bu benim tövbe tövbe
Bi kendinize gelin ya:)))

Valla ortalık kötü şüphe oluyor ama bence bişey yok gibi yani önemsemediği için tanıştırmamıştır bence

Hem sabah gorüp hem niye aaa bu kimdi diye şaşırmış ki ?

Çocuklariyla geldigini nerden bilmiş ?

Herkes bişey yok bunda demiş ama güven olmaz kimseye

X abinin karısının çocuklarını gezdirdiğini nasıl bilmiş? Hem çocukları da yanında yokken?
Bu ne derin bilgidir x abinin karısı ile ilgili,
İlginç geldi bana da,

23 Nisan, çocuklarla gezmeye çıkmıştır kadın illaki. Bana normal göründü, boş yer varmış oturmuş kadın. :110:

Back
X