İyi geceler sabahtan beri düşündüğüm kafama takılan biseyi sizinle paylaşmak istiyorum.bugun çocuğumun gösterisi vardı bir alışveriş merkezinde .eşim isteydi gösteri saatinde izin alıp geldi bizi aldı gösteri için gittik.erkenden gittik önlerde oturup çocuğu rahat görebilmek için.biz oturduk daha gösterinin başlamasına bir saat kala bı bayan geldi eşimin yanindaki koltuğa oturdu bizden yaklaşık on yaş büyük bir bayan eşim baktı bu aaa bu x abinin hanımı değil mi dedi ben de o kim falan dedim bir yerlerden tanıştığı bir arkadaşının esiymis.merhaba falan nasılsın dedi bayana ben de bayanın cocuguda mi aynı okulda dedim yok dedi kendi çocuklarını gezdiriyor vs dedi.sabah görmüştüm falan dedi ne alaka ya adamın eşini sabah nerde gördün dedim dukkanlarindaki depoda duruyor vs dedi.kafama takıldı çocuğu orada olmayan bir bayanin erkenden gelip o gosteride en önde oturması niye vs ve beni tanıştırmadı bile .. kafam karma karışık oldu.cocuklarini gezdirmeye gelmiş dedi.yaninda çocuk varmiydi gormedim bile .kadın yaşı büyük olmasa daha cok suphelenecektim yine de anlam vermedim sabah gördüm ne alaka cok sinir oldum yorum yaparsaniz sevinirim