Fotoğrafını niye saklamış mesajları silip?
Msjları silmiş ama foto duruyor, hiç inandırıcı değil.
Ben başlangıçta böyle bir şey görsem midem bulanırdı... ve o yüzüğü atardım... zor güvenen biriyim zaten,bir ömür o soruyla yaşayamazdım..
Nişanlının numarasını nerden bulmuş ki hem,nişanlından o yüzü bulmasa o fotoğrafı atamazdı ..
Belki gercekten yapmamıstır bişey
hayır sohbeti benleyken sinirle sildi. resim galeride kaldı.
Anladim.hayır sohbeti benleyken sinirle sildi. resim galeride kaldı.
Önünde iki yol var ikisinide varsayımla ilerleticeksin cunku gözünle gördügün bir flörtleşme veya kızı tersleme yokbilemiyorum işte kafam çok karışık deliricem
Hem o kiza karsi kendini alcaltmis olur hem de kiz eger kotu niyetliyse sevgilisinin fotoğrafını indirir baska bir telefon numarasının profil resmini sevgilisinin fotoğrafını koyarak kafasına göre yazisma yapar. Bu yöntem de güvenilir değil.Kıza mesaj yazın birlikte.
“Senin kim olduğunu çıkaramadım numaramdan bu resimden önce yazıştıysak yazışma geçmişimizi ss olarak yollar mısın?”
yok yüzle alakası yok cnm, iş gereği bunlara ulaşılabilmesi için numaraları yazılıyor evrağa ordan almış zaten.
Belki gercekten yapmamıstır bişey
Kıza mesaj yazın birlikte.
“Senin kim olduğunu çıkaramadım numaramdan bu resimden önce yazıştıysak yazışma geçmişimizi ss olarak yollar mısın?”
Konu sahibi wp baknca görmüş, yazdığından bunu anladım.Galeriye oromatik kaydediliyor resimler.
Konu sahibi wp baknca görmüş, yazdığından bunu anladım.
Hadi galeriye atsın bunu bilmeyen insan mı var, oradan da silsin.
Hiç masum değil bence
İşte kızlar numara olsa bir şekilde kanıtlanır. Tanımıyorum ya, sildim sohbeti numarasını nerden bileyim nasıl kanıtlayayım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?