- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
slm kızlar 1 haftadır beynim durdu resmen 1 yıldır ayni işyerinde çalışıyorum 3 kişiyiz ve artık aile gibi olduk !!!neyse iş yerinde hesaplar bende iş yerim 16 yıllık bir firma ve ilk kez patron hesabı ödemeleri bana teslim etmiş Allah razı olsun bende bu güveni asla süistimale mahal vermedim neyse diğer arkadaşın çocuğuda öğle arası yemeğe gelir geçen gün para kayboldu ve para çocukta çıktı buraya kadar ok ama sonrasında patronun açıklamaları çok can sıkıcıydı ben aslında bir süredir farkındaydım boya alacak çantama sürecektim vs vs güya çantasına el atılınca kişinin eli boyanacak parayı alan belli olacakmış ki ben günlük elimi atarım çantasına para,kart almak koymak için ve o günde çocuğun aldığı para yere atılmış çocuğun anlattığına göre yerden almış yani bi nevi kumpas ayarlanmış açıkcası kendimi çok rahatsız hissediyorum kendimi de zan altında hissediyorum yani böyle bir oyun çok ağır biz 3 kişiyiz ofiste demekki bizden şüphe edilmiş yanılıyor yada abartıyormuyum siz söyleyin yoksa haklımıyım siz olsanız ne yapar nasıl davranırdınız. Ha buarada boyayı alacak olan patronun yeğeni ve parayı yere bırakıp çocuğu yada bizi denemek için ayarlanan kumpasıda patronum yeğeni ile yapıyor