şüphe

denade

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
58
0
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Bir önceki konumda yaklaşık 2 haftayı bitirdiğim yeni bir ilişkim olduğunu ve kendimin daha önce bir evlilik yaptığımı, erkek arkadaşımın bekar olduğunu yazmıştım. Bu arada ben erken yaşta evlenmiştim evliliğimde yaklaşık 8 yıl sürdü çocuk yok, ayrılmamızın nedenide başka bir kadındı.
Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu; Bir önceki konuda erkek arkadaşımla en başından herşeyi konuştuğumu, ciddi bir birliktelik düşündüğümü, evlenmeyi istediğimi ve görüşmeye devam edeceksek bu düşünceyle etmemizi söyledim. Ve nerdeyse birgün görüşmezsek diğer gün görüşüyoruz, şimdiye kadar olumsuz bir düşüncem olmadı. Yalnız aklıma birşey takılıyor. Erkek arkadaşım benden 2 ay önce yüzük atmış. 6 yıllık bir ilişkisi varmış ve 2 yıldırda nişanlılarmış. Bunlar ayrılalı 2 ay oluyor. Acaba görüşüyorlarmı diye kafama çok takılıyor. Ona sordum biten bitmiştir, anlaşamadığımız için ayrıldık, dönüşü yok diyor ama ben güvenemiyorum yinede :S bu konuyuda gündeme getirip gerginlik yaratmak istemiyorum. Kıza ulaşmamda mümkün gözükmüyor, sizce bu durumu nasıl halledebilirim arkadaşlar :(

Arkadaşlar merhaba
Bir önceki konumda yaklaşık 2 haftayı bitirdiğim yeni bir ilişkim olduğunu ve kendimin daha önce bir evlilik yaptığımı, erkek arkadaşımın bekar olduğunu yazmıştım. Bu arada ben erken yaşta evlenmiştim evliliğimde yaklaşık 8 yıl sürdü çocuk yok, ayrılmamızın nedenide başka bir kadındı.
Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu; Bir önceki konuda erkek arkadaşımla en başından herşeyi konuştuğumu, ciddi bir birliktelik düşündüğümü, evlenmeyi istediğimi ve görüşmeye devam edeceksek bu düşünceyle etmemizi söyledim. Ve nerdeyse birgün görüşmezsek diğer gün görüşüyoruz, şimdiye kadar olumsuz bir düşüncem olmadı. Yalnız aklıma birşey takılıyor. Erkek arkadaşım benden 2 ay önce yüzük atmış. 6 yıllık bir ilişkisi varmış ve 2 yıldırda nişanlılarmış. Bunlar ayrılalı 2 ay oluyor. Acaba görüşüyorlarmı diye kafama çok takılıyor. Ona sordum biten bitmiştir, anlaşamadığımız için ayrıldık, dönüşü yok diyor ama ben güvenemiyorum yinede :S bu konuyuda gündeme getirip gerginlik yaratmak istemiyorum. Kıza ulaşmamda mümkün gözükmüyor, sizce bu durumu nasıl halledebilirim arkadaşlar :(

ayrılma sebeplerini öğrenebildin mi peki?

Onun yakın arkadaşıyla arkadaş olup sorguya çekin birde onun arkadaşı veya akrabası ile tanışmanızı istemiyorsa ,bu ilişki geçici,gönül eğliyordur ,en iyisi güvenmemek

Ben her zaman karşı tarafın uzun süreli bir ilişkisi bitmişse ve biteli çok olmamışsakorkmuşumdur. Genelde ilk başlarda düşünülmez ama zaman geçtikten sonra akla gelir mutlaka . Tabi istisnalar da olabilir bilmiyorum . Sen yine de içini ferah tut canım :34:

arkadaşlar ailesinden erkek kardeşiyle, kuzeniyle, yeğeniyle, ayrıca amcasının oğluyla tanıştırdı. Ayrıca abisinin karısıda telefonda benimle konuşmak istemiş, erkek arkadaşımla telefonla konuşurken o da telefonu aldı, çaya beklerim tanışalım falan filan dedi. çevresiyle tanıştırıyo o konuda sıkıntı yok ama 6 yıllık ilişki 2 ayda hemen silinir mi ondan emin olamıyorum. ayrılma sebeplerini şöyle demişti, ben çok sormadım sıkıştırmadımda, kız ona çok karışıyoruz, evine aldığı herşeyde müdahale ediyomuş bana niye sormadın benim beğenmem lazım diye, aralarında huzursuzluk varmış çekilmez hale gelmiş, bana öyle dedi.

Orta da hiçbirşey yok ki. Kendi kendine ehvamlanıyorsun.

Sevgilinle sürekli birliktesiniz. Seni şüphelendirecek birşey göremedim yazdıklarınızda.

Bence gerginlik yaratma.Biten bitmiştir.

Ortada Hiç Bir Şey Yokken, Kendinizi Bu Şekilde Huzursuz Etmeyin..
Biraz Zaman Verin İlişkinize..
İyi veya Kötü Çıkar Kokusu..
Bunları Düşünmek İçin Çok Erken..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama insan düşünmeden edemiyor, çünkü kızla cinsel olarakta birliktelik yaşamışlar...

arkadaşlar ailesinden erkek kardeşiyle, kuzeniyle, yeğeniyle, ayrıca amcasının oğluyla tanıştırdı. Ayrıca abisinin karısıda telefonda benimle konuşmak istemiş, erkek arkadaşımla telefonla konuşurken o da telefonu aldı, çaya beklerim tanışalım falan filan dedi. çevresiyle tanıştırıyo o konuda sıkıntı yok ama 6 yıllık ilişki 2 ayda hemen silinir mi ondan emin olamıyorum. ayrılma sebeplerini şöyle demişti, ben çok sormadım sıkıştırmadımda, kız ona çok karışıyoruz, evine aldığı herşeyde müdahale ediyomuş bana niye sormadın benim beğenmem lazım diye, aralarında huzursuzluk varmış çekilmez hale gelmiş, bana öyle dedi.

20 yıl evli olanlar boşanıyor, tiksindiyse yılların önemi yok

6 yıllık ilişkinin pat diye biteceğine inanmıyorum ben. Onlar o süre zarfında birbirlerini bitirmişlerdir. Ilk kavgaları değil değil mi? Ama işte öyle bir noktaya gelmişlerdir ki bardak taşmıştır. Erkekler böyledir. Bir anda çeker gider... Asla da dönmez...
Boşuna evhamlanma bence. Basit bir eğlenceden ibaret olsaydın kimsenin senin varlığından haberi bile olmazdı...

bir şey hakkında şüphe duydun, şüpheyi dağıtmak için sordun
karşı tarafta biten bitmiştir benim için dedi

hala güvensizliğin manası ne?
şüpheyle yaşanmaz arkadaşım
zaten şüphe duyduğun ilişki, ne kadar doğru bi ilişkidir ki bi düşün...

ama illada araştıracaksan şunları söylim
daha önceki nişanlısına sorarsan eğer, ayrılma nedenlerine göre, ona olan öfkesiyle yan tutarak cevaplar verebilir sana
yani kanımca ona sormakla sağlıklı bilgiye ulaşamazsın

ben diyorum ki
zamana bırak, belli etmeden gözlemle, belli etmeden mesajlarına arama kayıtlarına bak mesela...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama insan düşünmeden edemiyor, çünkü kızla cinsel olarakta birliktelik yaşamışlar...

ay şiştim heee =)) ya erkeklerin bir kısmı (öööğk ama gerçek) umumhaneye gidiyorlar. Sonra o kadınları düşünüyorlar sanıyorsun? Erkekler farklıdır, her yattıklarını düşünselerdi ohoooo. Hem o şimdi seni düşünüyordur kesin :p anlarsın yaaa ehiehiehi.

ay şiştim heee =)) ya erkeklerin bir kısmı (öööğk ama gerçek) umumhaneye gidiyorlar. Sonra o kadınları düşünüyorlar sanıyorsun? Erkekler farklıdır, her yattıklarını düşünselerdi ohoooo. Hem o şimdi seni düşünüyordur kesin :p anlarsın yaaa ehiehiehi.

:52::52::52::52::52::52:

Bence şüphelenecek bir durum söz konusu değil. Sizin geçmiş yaşantınız etkiliyor sanırım. Ortada bariz bir durum yokken boşuna huzursuz etmeyin kendinizi.

nişanlısını sevseydi ,evlenirdi ,bilmiyoruz belki ayrangönüllü, ama 6yıl bir kızı oyalayıp evlenmemesi pek etik değil,ben şahsen soğurdum .

bencede beni düşünüyor, her yaptığını mesajla bildiriyor ;) ama insanın aklına yinede takılıyor işte.. ama neyse artık arkadaşların dediği gibi zamana bırakıyorum.

nişanlısını sevseydi ,evlenirdi ,bilmiyoruz belki ayrangönüllü, ama 6yıl bir kızı oyalayıp evlenmemesi pek etik değil,ben şahsen soğurdum .

bende doğru bulmuyorum son 2 yıldırda nişanlılarmış nikah günleride alınmış ve kızla cinsel anlamdada birlikte olmuşlar, kız tabiki ilk defa onunla birlikte olmuş. bazı insanları olduğu gibi kabul etmemiz lazım, erkek arkadaşım biraz kendi başına karar vermeyi seviyo, mesela en son koltuk takımı yüzünden kavga etmişler, bu oturma grubu almış kız neden kendi başına alıyosun demiş birbirlerine girmişler, durum belki idare edilebilirdi, kızın düştüğü durum bencede hoş değil ama adam benim için bitti onunla ömür geçiremezdim daha fazla katlanamadım diyor, seninlede fazla uzatmıcam biraz tanıyalım birbirmizi öyle uzun süre nişanlı kalmayı düşünmüyorum, tam emin olduktan sonra 3 hafta içinde nişan ve düğün yapıcam dedi. yani nişanla düğün arasında en fazla 3 ay olacak dedi.

güveneceksiniz her şeyden önce.

kızla cinsel birliktelik yaşamış olsunlar ne var ki?

siz de evlenip boşanmışsınız evet anladığım kadarıyla sütten ağzınız yandığı için yoğurdu üfleyerek yemek istiyorsunuz ama işin içinde güven yoksa nereye kadar götürebileceksiniz ki bu ilişkiyi?

yarın öbür gün evlendiğiniz zaman da acaba beni aldatıyor mu diye her gününüzü kendinize ve karşınızdaki kişiye zehir edebilirsiniz.

bende doğru bulmuyorum son 2 yıldırda nişanlılarmış nikah günleride alınmış ve kızla cinsel anlamdada birlikte olmuşlar, kız tabiki ilk defa onunla birlikte olmuş. bazı insanları olduğu gibi kabul etmemiz lazım, erkek arkadaşım biraz kendi başına karar vermeyi seviyo, mesela en son koltuk takımı yüzünden kavga etmişler, bu oturma grubu almış kız neden kendi başına alıyosun demiş birbirlerine girmişler, durum belki idare edilebilirdi, kızın düştüğü durum bencede hoş değil ama adam benim için bitti onunla ömür geçiremezdim daha fazla katlanamadım diyor, seninlede fazla uzatmıcam biraz tanıyalım birbirmizi öyle uzun süre nişanlı kalmayı düşünmüyorum, tam emin olduktan sonra 3 hafta içinde nişan ve düğün yapıcam dedi. yani nişanla düğün arasında en fazla 3 ay olacak dedi.

sakınnnnn!!!!
aceleye getirme evliliğini...
bekle en az 6 ay...
bu ne ya...
yeni nişan atmış hemen evlilik planları yapıyor...
kusura bakmada bana, nişanlısına olan öfkesinden dolayı nispet yapıyor gibi geldi hemen evlenmeye çalışarak...
işte şimdi erkek arkadaşının güvenilirliği açısından bayağı şüpheliyim...

6 yıllık ilişkisini aynı zamanda cinsel beraberlik yaşadığı ilişkisini
Basit tartışmalarla bitiren bir adam
Ve klasik benim için biten bitmiştir cümlesini kuran bir adam
Sana ne kadar dayanır sanıyosun

Demek ki adam bıkınca herşey bitiyor
Hem ayrıldığı kız çok haklı ev kuracak neden sormuyor da beyfendi kendi başına hareket ediyor
Bu konuda o kıza acıdım ben :/

Back
X