- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
artık konuyu direk açmayı düşünüyorum, dediği gibi diyor ya beni asla kaybetmicen diye o zaman rahat rahat sorabilirim diyorumAdı konulmamış ilişkilerin ayrı bir cazibesi var bu doğru ; ama bu insanı yıpratıyor.
Belki sizin yaşlarınızda çok hoşlanacağınız kişileri de bu belirsizlik yüzünden kaçırıyorsunuz şu an.
Adamın hayatına biri girer bu kim diye soramazsın, ha geldi ha gelecek diye kimseyle ilgilenemezsin, kendim mi kuruyorum gerçek mi diye dolanır durur bir türlü rahat olamazsın.
Uzun vadeli işkence bu.
Ben netlik seviyorum ilişkilerde bence seven adam çatır çatır söyleyebilmeli. Seni kaybetmemeye bakmalı. Böyle bir durum var yalnız okulu bitirmeden bir araya gelemeyiz dese eyvallah.
Ya gözünüzü karartıp uygun bir şekilde konuşacaksınız, biraz kendinizi çekeceksiniz tutuşacak veya hislerinin o yönde olmadığı ortaya çıkacak ki 2. seçeneğe pek ihtimal vermiyorum ya da bu belirsizlik size tak ettiğinde aman x yanlış anlamasın onunla konuşmayayımşuraya gitmeyeyim vs lerin hepsi sizi daha çok sinir edecek.
Direk konuyu diz açmasanız bile bir şekilde mevzı oraya bağlanmalı ve bu olay netlik kazanmalı zaten yeterince beklemişsiniz.
Kusura bakma bi kaç sayfa öncesini okudum şimdiPek olduğu söylenemez, olanlarda bu kdar işte
teşekkür ederim, dostlar sağ olsun, ben annemi o babasını kaybettiKusura bakma bi kaç sayfa öncesini okudum şimdi
Anneni kaybetmişsin başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah
Galiba diger arkadasların dedigi gibi okulun bitmesini bekliyo bide sen geri duruyorsan tamamen kaybetmekten korkuyo olabilir
Zor dönemler... insan o ara ne aşk düşünür ne meşk..teşekkür ederim, dostlar sağ olsun, ben annemi o babasını kaybettizor geçen süreç, aslına bakarsan yavaş yavaş kendimize geliyoruz o uzun aylardan sonra yeni yeni bunları konuşmaya başladık.. Tabi dediğiniz gibi benimde geri durmam var, çünkü o ölüm döneminde birbirimizi çok yanlış anladık, ama dikkatimi çeken şey kopmadık
Amin, inşallah, ya sonu aşk olmasa bile, o en zor anlarımda hep yanımdaydı ona vefa borcum var, hayatımda birşekilde hep olur yani onun üstünü kapatıp devam edememZor dönemler... insan o ara ne aşk düşünür ne meşk..
Allah ikinizede sabır versin.. umarım hakkınızda hayırlı olur bu kadar hayatınıza yer etmiş bi insan sonu mutluluk olsun
Ama için ısınmış baskasıylada kabullenmen zor olurAmin, inşallah, ya sonu aşk olmasa bile, o en zor anlarımda hep yanımdaydı ona vefa borcum var, hayatımda birşekilde hep olur yani onun üstünü kapatıp devam edemem
Oncelikle ikinizinde basi sag olsun. Mekanlari cennet olsun. Gece gece tum actiginiz konulara baktim. Bu konularla ayni anda hatta ayni gunlerde gecmistede sozlu hatta sonra nisanli oldugunuzu yazmissiniz. Bir taraftanda bu hocanizla ilgili durumlari yazmissiniz. 1 gun arayla hatta.Amin, inşallah, ya sonu aşk olmasa bile, o en zor anlarımda hep yanımdaydı ona vefa borcum var, hayatımda birşekilde hep olur yani onun üstünü kapatıp devam edemem
Merhaba öncelikle o durumu açıklayayım, öncelikle asıl açtığım ve yazdığım konu bu, diğerleri benim tarafımdan açılmayan, haberimin olmadığı konular, o süreçte bir yakınımın evinde kalıyordum ve o diğer konularda benim dışımda (genç bir yakınım tarafından) taklit edilerek açılan konular, aynı dönemde birden fazla üyelik alındığı için benim haberim hesaplar birleştirildikten sonra oldu ve konuyu açığa çıkarabilmemde biraz zaman aldı, hatta bu durumun böyle olduğunu site yönetiminede mesaj olara atmıştım... Baş sağlığı dileğiniz içinde çook teşekkür ederimOncelikle ikinizinde basi sag olsun. Mekanlari cennet olsun. Gece gece tum actiginiz konulara baktim. Bu konularla ayni anda hatta ayni gunlerde gecmistede sozlu hatta sonra nisanli oldugunuzu yazmissiniz. Bir taraftanda bu hocanizla ilgili durumlari yazmissiniz. 1 gun arayla hatta.
Merakla bekliyorum. Arafta kalmak insani curutur. Birgun bi bakarsin hersey icin cok gec olurYarın ona karşı olan hislerimi, onun davranışlarının bana nasıl hissettirdiğini açıklayacağım ona... Uyku tutmadı, stres yaptım biraz buraya yazmak istedim
Senin adına sevindimMerhaba bugün herşeyi konuşacağım diye gittim yanına gidince aklımdaki herşey gitti tabikide, nee yazdığım yazıyı verebildim nede söyleyebildim... öğleden sonra beni aradı tekrar konuşmak, neyse sustuğun söyle gitsin dedi , sustum sustum ama farkındayım o birşeylerin farkında ,en sonunda dayanamadım ben sana neden abi demiyorum dedim, herşeyin farkındayım dedi, o zaman bana neden acı çektiriyorsun dedim, ben herşekilde hazırım, ben sana ömrümün sonuna dek hatta ahirette bile yanında olmak istiyorum diyorum, ben sözümün arkasındayım ama sen bana cevap vermiyorsun, sen bana bunu diyebiliyor musun dedi ? Ve bana bu zamana kadar defalarca birşeyler ima etmiş, ima ettiği şeyleri söyleyince hatırlamadım bile, benim anlattıklarımıda o hatırlamadıaynı sözü bende ona verdim, şu an için tek şart okulumun bitmesi lazım, şu an için hoca öğrenci ilişkisi, okul bittikten sonra geleceğimize ben karar verecekmişim, sen şu süreçte ben dahil kimseyi düşünme okulunu bitir dedi, sonuç hislerim karşılıklıymış yani
Çok teşekkür ederim :) aynen diyorlar ya seviyorsan git konuş bence diye :) valla çok doğruymuş :)Senin adına sevindim
Kasım 2015 ten beri boşuna sıkıntı çekmişsin :)
İnşallah çok mutlu olursunuz
Ne kadar doğru bir tespit yapmışsınız :) biz sevgiliymişiz ama haberimiz yokmuş gerçekten :)Bence siz sevgilisiniz ama bundan haberiniz yok gibi :))
Tam olarak bunu yapmış, ne olursa olsun ben senin hep yanındayım diyordu :) Ben sana o kadar soru sordum beni sevip sevmediğine dair ama birine bile cevap vermedin dedi :) en son konuşmamızda bu oldu itiraf etmeden önce :) Sen okulu bitirince ne olcak dedi, yüksek lisansa başlıcam hoca öğrenci olcaz dedim :) sonra dedi doktora yapçam dedim hoca öğrenci olcaz dedi sonra dedi :) meslektaş olcaz dedim :) abi kardeş olcaz arkadaş olcaz dediBurda sunu gördüm abi kardeş olayına girmiş çünkü sizden olumlu birşey görmezse abi ayağına yatacak ama sizden olumlu birşey gelirse sevgililik olayına girecek.iki türlü de kendini kurtarmış olacak. Bence sizin okulunu zun bitmesini bekliyor ama bu arada sizden uzak da kalmak istemiyor.
Suan evli oldugum kisiye yillarca abi dedim sonra vasif atladi kankam dedim. Sonra sevgilim sozlum nisanlim ve kocam oldu :) yani o abi lafi seni cok düşündürmesin. Ama sakin gaza gelip adama acilma gafletunde bulunma. Yapabilecegin en iyi sey ona sana acilabilmesi icin firsat vermen duvarlari indirmen.Bana çoğunlukla kardeşim yada abim diyor ya yanıltan o oluyor beni, sanki karekteri abi ayağına yatacak bir insan değil gibi geliyor ama davranışlar yanıltıyor, ve galiba bende birşeyler hissediyorum ama beni kardeşi olarak görüyorsa gerçekten diye kendime bile ifade edemiyorum bunu, ya gerçekten kardeşi olarak görüyorsa çok üzülürüm diye düşünüyorum...
Merhaba, siz eski mesajları okumuşsunuz, bizim açılma durumlarıda oldu ama ilişkimizin adı yok, sevgili değiliz dahaSuan evli oldugum kisiye yillarca abi dedim sonra vasif atladi kankam dedim. Sonra sevgilim sozlum nisanlim ve kocam oldu :) yani o abi lafi seni cok düşündürmesin. Ama sakin gaza gelip adama acilma gafletunde bulunma. Yapabilecegin en iyi sey ona sana acilabilmesi icin firsat vermen duvarlari indirmen.
Ilk msjin taruhine bakmadan yaptim ilk yorumumu. 2 yil olmus hala bir ilerleme olmamasi garip. Birde anlamadim siz akraba misiniz ayni zamanda?Merhaba, uzun bir aradan sonra yine geldim...
Anlatmak istediğim birşeyler var, durumuzda bir değişiklik yok, aramızdaki olayın hala adı yok :)
Hatta ben öyle bir noktaya gelmiştim ki onu hayatımdan kesinlikle çıkardım cümlesini kurmuştum. Bir, birbuçuk aylık süreçte de gayet başarılıydım, çalışıyordum sözde ! onu aklıma getirmiyordum, hergün kendi kendime söylüyordum, o seni sevmiyor reyhan....
Karşılaştığında hiçbirşey hissetmeyeceksin felan.....
Okula gittim, onu görmek istemiyorum ya ilk onunla karşılaştım uzaktan benden tarafa doğru geldiğini gördüm, kaçtım ondan kaçtım sormam gerekne bir şey vardı arkadaşı gönderdim, içimde birşeyler düğüm düğüm oldu, normal dedim buda geçecek...
Ama hiçbirşey düşündüğüm gibi olmadıikinci karşılaşmamızda daha da kötü oldum, en son dersime girdi uzaktan sadece izledim, ders bittiğinde dışarı çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım, baaramadım ondan uzak kalmayı, onu gördüğümde koşup sarılmak geçti içimden sonrada yumruklamak
Bu arada ortak akraba bizim durumu öğrendi dediği şey ya ben sizi çok yakıştırıyorum birbirinize :)
Annemin mevlütü var, onuda çağırmamı istedi o ortak tanıdık, mesaj attım durum böyle böyle annenizede söyler misiniz, burun gelin diye...
anneme söyle bence demiş telefon numarasını atmış,bu arada ben mesafeli duruyorum geçen günap a dersle ilgili sorun oldu mesaj attım, cevap atmış ardından da teyzesinin numarasınıda atmış, mevlüt için teyzeemi arayabilirsin yazmış...
Bizimki tüm kız mevzularını teyzesiyle konuşuyormuş, öyle demişti...
Şİmdi aldı beni bir telaş ilk kez bu kadar fazla misafir ağırlayacağım ve bunlarım içinde onun ailesi abisi teyzesi annesi felan var...
Kış temizliğimi yapmış, düzenimi kurmuştum tekrar üstünden geçtim, ikramlıkları listeledim umarım herşey çok güzel olur....
DUrumumuz bu birşey değiliz hala bakalım o gün neler olacak, sizinlede paylaşmak istedim
Dur ben bi geri donuk okuma yapayim.Merhaba, siz eski mesajları okumuşsunuz, bizim açılma durumlarıda oldu ama ilişkimizin adı yok, sevgili değiliz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?