Şüphe

Yani diyorsunuz ki bu adam seni seviyor ve kaybetmek istemiyor, her türlü onun yanında olabileceğim bir durum bulmuş, öyle idare ediyor.. Yorumunuz çok mutlu etti ve hoşuma gitti

Herkese merhaba, öncelikle vakit ayırdığınız için yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim, burası gerçekten çok sıcak ve samimi bir ortammış, bana bunu çook hissettirdiniz... çok teşekkürler.. bugün bir kaç gelişme oldu ve bende bunu sizinle paylaşmak istiyorum.. üç gün önce çok çok keyifli konuşuyorduk ve bana en son bana neden abi demiyorsun, bu konuda zorlamıyorum seni, istersen deme dedi ama ben sana kardeşim dedikçe sen bana abi demiyorsun ya, ben o zaman acaba kırdımmı, farketmeden onu üzecek birşey mi yaptım diye düşünüyorum dedi.. onun bu sorusuna istinaden ben okulda herkesin içinde size abi diyemem dedim, bu düşünmeden verdiğim bir cevaptı ama şu son üç gündür sanki birşeyler değişti..onda bir sessizlik gözlüyorum yani bana karşı özellikle, arkadaş grubuyla keyifli konuşuyor, benim arkadaşlarımla keyifli fakat beni görünce birden sessizleşmeye başladı, bugün biz labdayken yanımıza geldi, görevli hocalarla keyifli konuştu, bir ara bana baktığını gördüm, kafamı kaldırınca kafasını çevirdi hemen, oradan ayrılırken de bana iyi günler dedi ve ayrıldık, yani önceden böyle olmazdı, illa bir gelir laf atar, bana takılırdı, uğraşırdı ama şimdi çok sesisiz ve çok mahsun ... Yani onu görmediğimde sorun olmuyor bu durum ama gördüğümde de yüzünü o şekilde görünce üzülüyorum

Valla yorumları tamamen okuyamadım canım ama bence de size karşı boş değil gibi dışardan bi abi olsa üni. Ortamındaki erkek arkdşlarınıza karışma gibi bi hakkı olmadığını bilirdi anlattığına göre de olgun bi bey.
Bence bi şekilde çaktırman lazım uzun zaman olmuş sizden etkilenmiş hatta aşık olmuş olabilir...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Ed. Son yorumunu yeni okudum canı. Neden durdum yere böyle değişti acaba bi fikrin var mı bişey duymuş yada sezmiş olabilir mi ?
İlginç geldi bana neden abi demiyosun falan

Yani, tamam onunla konuşma bununla konuşma gibi birşey demiyor, ama ifade değişiyor, mesela geçenlerde onun yanında onun bir arkadaşını uyardım, birisi için dikkatli olmasını söyledim, o gittikten sonra bana sen neden onu koruyorsun, senin yaptığın şey onu önemsemek korumak dedi, yani sizinde dediğiniz gibi kesinlikle, başkalarıyla olan muhabbetine bakıyorum başka kız arkadaşlarıma bu şekilde karışmıyor, evet yaş olarak çok oldun değil ama karakter olarak çok oldun birisi, aynı anda bir yere girecek olsak ilk önce bana yol veriyor vs...... Ama ben asıl çaktırılacağını ve bunu benim yapıp yapamayacağımı bilmiyorum.. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

merak ettıgım gun ıcınde ya da bırbırınızı 2 -3 gun falan gormedıgınızde sms atıyor veya arıyor mu ? konunuzun hepsını okudum bu arada
Çoook teşekkür ederim, İşte anlam veremediğim bir nokta bu, beni uzun zaman göremediği olmuyor, olduğu zamanda beni aramıyor ama onunla ortak olan arkadaşlarıma soruyormuş, onların söylediği , hoca seni sordu bugün, aramıyor sormuyor diyorlardı ama bu son 1 senedir beim temsilci olmamı istedi, bölüm temsilcisi oldum 2 3 güne bir olmasa bile ya o ya ben bişrşey için illaki arıyor yada mesajlaşıyoruz

Demek ki korumak onun için özel bişey ki senin bi başkasını korumanı bile istemiyordu ama o seni her şekilde koruyor son msjı atmasaydın neden abi demiyosun ayaklarına falan girmemiş olsaydı kesin var birşeyler derdim..

Ama suda var belki de ona neden abi demediğini sormasında ki sebep acaba beni abi olarak değil de başka bi gözle mi görüyorsun demek de olabilir

bilemedim. ilgisiz değıl sana karsı bence ama senı tam olarak ıstıyo da deıl. yanı senı begenıyor bence ama sevgılılık ıstemıyor gıbı. hakkında hayırlsı canm

O beklemediğim bir tepkiydi, yani ben o davranışta bulunduğumda karşı tarafı koruduğumu düşünmemiştim bile... İkiside olabilir işte ama ben onu başka bir gözle görüyor olsam bile ! bunu ona direk söylemeyeceğimi çok iyi biliyor.. Belkide ben çok zorum, aramızdaki olacak şey çok zor, koşullar şartlar çok zor, bir sürü seçenek işte... Bilmiyorum, herkesin yanında konuşurken onun yanında konuşamıyorum, sessizleşiyorum dahada uffff

bilemedim. ilgisiz değıl sana karsı bence ama senı tam olarak ıstıyo da deıl. yanı senı begenıyor bence ama sevgılılık ıstemıyor gıbı. hakkında hayırlsı canm
Sanki hala tanımaya çalışıyor beni, daha yeni yeni bana sana güvenim her zaman sonsuz, ben senin her zman yanındayım frlan diyor, çok birşey istemiyorum ki, seviyorsa adam gibi söylesin, kardeşi olarak görüyorsa da bana böyle hissettirsin... böyle sağ gösterip sol vurdukça kafa karıştırmakan başka birşey yapmıyor

Ya ben bu erkekleri hiç anlayamıyorum. Söyledikleriyle yaptıkları hepmi tutarlı olmaz? 'Bana neden abi demiyorsun?' Derken nabzını ölçmeyede kalkıyo olabilir. Belki adam aldığı cevaba yöre bi yön çizecek. Çünkü anlattıklarına göre boş değilmiş gibi görünüyor. Ama erkeklerde düz mantık, böyle stratejilere girer mi bide o var?

İşte hepimizin kafasında aynı soru işaretleri ??? Zor bu erkekler zoor

hiç kardeş gibi durmuyor ama bilemedim.
hayrlısı olsun inşallah kendinizi kaptırmadan izlemeye devam edin.
yalnız yaş farkı epeyceymiş. bunu da dikkate alın derim.

İnsan hoslandigini bir bakisla bur gulusle tavirlarla hissettirebilir bence.
Ne abi kardesiz diyenler sonra evleniyor.
Karsi tarafta sizden hoslaniyor gibi ama tam bilemeyiz tabi ku buradan.
Bence siz ona hissettirin alttan alttan hoslandiginizi, niyeti varsa oda guc bulur.

Hocanız size karşı boş değil ama
Üniversitede bunun yayılmasından korktuğu için
Böyle davranışlar sergilemiş olabilir
Biraz umursamaz davranın bakalım birşeyler değişecek mi?

hiç kardeş gibi durmuyor ama bilemedim.
hayrlısı olsun inşallah kendinizi kaptırmadan izlemeye devam edin.
yalnız yaş farkı epeyceymiş. bunu da dikkate alın derim.
Şu an yaş farkı benim için ikinci planda kaldı gibi, önemli olan onun beni nasıl gördüğü, beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa daha rahat olacağım ama eğer beğeni gibi bir surum söz konusu ise daha sorumluuluk isteyen birşey işte o zaman o yaş farkını düşünürüm gibi geliiyor ama yorumunzu için teşekkür ederim.

Tamam ona bakınca gözlerine gülerek bakayım, uzun bakayım ama o beni gerçekten kardeşi olarak görüyorsa kaybetmezmiyim onu peki ?

Hocanız size karşı boş değil ama
Üniversitede bunun yayılmasından korktuğu için
Böyle davranışlar sergilemiş olabilir
Biraz umursamaz davranın bakalım birşeyler değişecek mi?

Doğru yayılmasından korkuyor olabilir, sonuçta bir kariyeri ve hedefleri var aynı şekilde benimde... Son üç gündür öyle davranıyorum, içim hiç rahat değil ama başka birşeyde yapamam şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…